Dodaj do ulubionych

zachowanie ...help me!

30.01.11, 18:49
jesteśmy po dwoch spotkaniach, znamy się niecały miesiąc. pisze średnio co dwa dni. komplementuje mnie, jest miły...wczoraj napisał "nie wiem co Ty masz takiego w sobie. wytlumacz mi. nie widzialem Cie pare dni, a jakos mocno tesknie."
dodam ze nasz kontakt fizyczny skonczyl sie na buziaku w policzek...nic poza tym.
zastanawia mnie co kieruje nim, jakie uczucia? czy to nie za szybko [dodam ze 20 lat)
Obserwuj wątek
    • mydobry Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 18:53
      Nio to jeste bardzo miły...to ty sama musisz wiedziec jakie uczuca nim kieruja...
    • paulina7171 Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 18:53
      Ech... łza się w oku kręci!...
      Wspomnienia...
      • zawszeaaaleee Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 18:56
        autopsja?
    • zawszeaaaleee Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 18:55
      okay ale nie wiem czy nie myśli on tylko dolną partią ciala...nie wierze ze mozna za kims tesknic prawie go nie znając....stąd moje pytanie.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 19:00
        zawszeaaaleee napisała:

> okay ale nie wiem czy nie myśli on tylko dolną partią ciala...nie wierze ze moz
        > na za kims tesknic prawie go nie znając....stąd moje pytanie.

Boże święty. To jak on ma cię podrywać? Napisać że "wydajesz się fajna, chętnie spotkam się ponownie, chyba że zobaczę kogoś fajniejszego".
        Może i tęsknić nie można, ale napisać można. O uczuciach trza bogato pisać.
        • lolcia-olcia Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 19:08
          Graf w wieku 20 tu lat taką śmiałość miałeś ?
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: zachowanie ...help me! 31.01.11, 13:07

lolcia-olcia napisała:

> Graf w wieku 20 tu lat taką śmiałość miałeś ?

Nie-e :) Bo myśmy wtedy smsów nie mieli :D
    • lolcia-olcia Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 18:59
      Chcę Cię bzyknąć .
      • paulina7171 Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 19:03
        Faktycznie, 20-letnim chłopakom hormony buzują jak najęte.
        Ale nie zakładaj, że facet chce Cię wykorzystać. W końcu gdyby tak było, nikt by się z nikim nigdy nie spotkał, nie?
        • lolcia-olcia Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 19:08
          Nikt po dwóch spotkaniach nie pisze takich rzeczy, chyba że jest tak zdesperowany...
          • zawszeaaaleee Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 19:13
            właśnie...poza tym napisał że mogłabym obudzić go
            pocałunkiem...że sobie to wyobraża i się to przysni...a potem okaże się że to "tylko piekny sen"....nie za słodko?
            • cynta Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 21:13
              To mile co pisze... facetom nie jest latwo powiedziec co czuja... a ze moze chodzi mu o lozko? no!! powinnas miec nadzieje ze chodzi mu o lozko, tak jest ten swiat zbudowany ze facetom chodzi o lozko. Jezeli Tobie nie chodzi o lozko to daj sobie spokoj z chlopakami, poczekaj do 30-tki i wtedy i Tobie bedzie chodzilo, nawet latalo!!
              Pomysl sobie ze w seksie kobieta otrzymuje a nie daje, bo tak jest .... pomysl czy chcialabys dostac od niego pieknie zapakowany w slowa i gesty ladunek energi seksualnej??? im szybciej zrozumiesz co ja tutaj pisze tym szybciej bedziesz zyc w pelni jak Kobieta. Powodzenia

zawszeaaaleee napisała:

> właśnie...poza tym napisał że mogłabym obudzić go
              > pocałunkiem...że sobie to wyobraża i się to przysni...a potem okaże się że to "
              > tylko piekny sen"....nie za słodko?
    • buck_turgidson Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 20:41
      Czy szybko? To rzecz wzgledna, teraz czesto ludzie sie kochaja na pierwszej randce
    • illogic Re: zachowanie ...help me! 30.01.11, 21:26
      @zawszeaaaleee
      za młoda jesteś na analizowanie, idź na żywioł

buck_turgidson napisał:

> Czy szybko? To rzecz wzgledna, teraz czesto ludzie sie kochaja na pierwszej randce

na pierwszej randce to nie podchodzi według mnie pod "kochanie się" a co najwyżej bzykanie się
      • czekolada88 Re: zachowanie ...help me! 31.01.11, 12:55
        illogic napisał:

> @zawszeaaaleee
        > za młoda jesteś na analizowanie, idź na żywioł

Nie zapmnijcie o kauczukach.
    • yzek Re: zachowanie ...help me! 31.01.11, 09:54
      Masz rację, nie powinno być żadnych niejasności. Zażądaj podpisania protokołu uwzględniającego kiedy i jakie komplementy, czułości i inne awanse są dozwolone.

Y.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka