taki_sobie_ludzik 09.02.11, 18:28 oczywiście związanym z kobietą. Na mnie najbardziej działają długie, bardzo dobrze jak kręcone włosy, niewielki zarost łonowy, wąska pupa, niewielkie piersi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nihil-istka oj facet , ty pedal jestes 09.02.11, 18:53 Bo prawdziwy hetero-rozplodowiec lubi duze cyce , kobiece biodra, piczulka z fajnym kobiecym wzgorkiem lonowym , duzymi soczystymi wargami sromowymi i gleboka pochewka gotowa do zaplodniena. Odpowiedz Link Zgłoś
situation Re: oj facet , ty pedal jestes 09.02.11, 23:45 Lubię duże cycki. Ładnie się prezentują w ubraniu z fajnym dekoltem, aż się chce zanurkować :P Odpowiedz Link Zgłoś
trans.sib Re: co jest dla Was fetyszem 09.02.11, 23:49 Jak dla mnie to długie i zadbane włosy. Nie jestem w stanie zakochać się w krótkich włosach. Odpowiedz Link Zgłoś
eruiluvatar Re: co jest dla Was fetyszem 10.02.11, 09:19 A mnie jarają zgrabne kobiece stópki i brzuchy (ale szczupłe, lekko wysportowane, a nie "miękkie" i ociekające tłuszczem) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: co jest dla Was fetyszem 11.02.11, 12:54 Drobne dłonie i stopy, drobna, ale lekko zaokrąglona budowa ciała, średniej wielkości biust B/C - póki co znalazłem ideał spełniający wszystkie kryteria. Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: co jest dla Was fetyszem 11.02.11, 13:21 łyse, męskie głowy i fajne tatuaże Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: co jest dla Was fetyszem 11.02.11, 20:04 to nie to forum, ale też ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: co jest dla Was fetyszem 11.02.11, 13:38 Czyli podniecisz sie manekinem z ladnymi wlosami ? Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: co jest dla Was fetyszem 11.02.11, 14:42 bimota napisał: > Czyli podniecisz sie manekinem z ladnymi wlosami ? > ja? Odpowiedz Link Zgłoś
byname10 Re: co jest dla Was fetyszem 11.02.11, 21:43 u mężczyzny kręcą mnie silne, umięśnione twarde uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: co jest dla Was fetyszem 11.02.11, 22:11 byname10 napisała: > u mężczyzny kręcą mnie silne, umięśnione twarde uda ;) jak u piłkarza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: co jest dla Was fetyszem 12.02.11, 15:06 Proponuje nie uzywac slow, ktorych znaczenia sie nie zna... Odpowiedz Link Zgłoś
outthereltd Re: co jest dla Was fetyszem 14.02.11, 10:34 bimota napisał: > Proponuje nie uzywac slow, ktorych znaczenia sie nie zna... ach aleś mi dowalił, nie pozbieram się teraz Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: co jest dla Was fetyszem 14.02.11, 13:35 Nie wiem dlaczego uwazasz, ze wszystkie me wypowiedzi odnosza sie do cie, moge sie tylko domyslac... No ale skoro sie poczuwasz... Odpowiedz Link Zgłoś
spiaca_krolewna_pl Re: co jest dla Was fetyszem 12.02.11, 15:12 Jesli kobieta moze wyrazic opinie... u Panow ramiona, klatka i mocne nogi. lubie tez surowa ostra twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
niefrasobliwa Re: co jest dla Was fetyszem 12.02.11, 17:38 Inteligencja, poczucie humoru to podstawa, potem wygląd :-) Jak gość tylko się dobrze prezentuje i nic poza tym to na starcie już przegrywa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
purplemiss Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 19:21 Pytanie było chyba o fetysz..... Odpowiedz Link Zgłoś
sar-na7 Re: co jest dla Was fetyszem 15.02.11, 12:47 Zgrabny tyłek.... w jensach;) Mój mąż ma zgrabny tyłek, ale wychodzac za niego zafascynowana byłam jego inteligencja i poczuciem humoru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
planespotter Re: co jest dla Was fetyszem 15.02.11, 14:28 zgrabna figura (ale nie modelki, kształty muszą być), stópki poza tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
narcin Re: co jest dla Was fetyszem 16.02.11, 11:47 Fajna pupa :), długie wysportowane nogi, łydki, duży jędrny biust i długie włosy Odpowiedz Link Zgłoś
ssdd1975b Re: co jest dla Was fetyszem 16.02.11, 13:50 dluuuuuuugie zgrabne nogi, musi byc tez min 175cm wzrostu no i to co ma "miedzy uszami" i umie to pokazac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
elia_kazan Re: co jest dla Was fetyszem 13.03.11, 12:46 kształtna, niewielka pupa i owłosiony wzgórek łonowy(umiarkowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
matt_eo Re: co jest dla Was fetyszem 13.03.11, 16:10 Wąska pupa? Niewielkie piersi? Może jeszcze bez wcięcia w talii - i mamy dziewczynkę albo chłopca.... Lekko pedofilnymi upodobaniami mi trąci... Ja lubię: - duża pupa, lubię też wystające a la murzyńskie - duże wcięcie w talii ok 30 cm będzie ok. - duży biust - dłuższe włosy, najlepiej kręcone. I z wyższych - przynajmniej 173. Z chudymi niskimi drobnymi a la dziewczynka się nie zadaję, wolę kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
overme Re: co jest dla Was fetyszem 13.03.11, 16:46 ...Inteligencja i kultura bycia...a potem dłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszna_marta Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 15:00 powiem jako kobieta ale o kobietach ;-) fajny biust , duże wyrazne oczy , wciecie w tali i dłuie nogi :)) p.s jestem hetero jakby co ;-) ale odpowiedzieć przeciez mogę Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 18:05 Fetyszem nazwałbym przedmiot, damskie utensylium, jak gacie czy rajtuzy, nie część ciała. Ale co ja się tam znam... Odpowiedz Link Zgłoś
purplemiss Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 19:37 Część ciała też może być fetyszem, jeśli tylko rodzi wieeelkieee podniecenie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
purplemiss Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 19:23 Fetyszyzm − rodzaj parafilii seksualnej polegający na uzyskiwaniu satysfakcji seksualnej głównie lub wyłącznie w wyniku kontaktu z obiektem pobudzającym − fetyszem. Niektórzy chyba nie rozumieją znaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 19:34 bardzo waska musi byc ta pupa-fetysz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
purplemiss Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 19:36 Jeśli przez obcowanie z bardzo wąską pupą odczuwa podniecenie to tak ;D;P ale niekoniecznie o niego mi tu chodziło, bardziej o osoby, które piszą o wnętrzu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 20:45 Męski zarost, zadbana, dobrze przystrzyżona broda i wąsy, nie sumiaste, tylko krótkie, ale wyraźne. Odpowiedz Link Zgłoś
landrynka.pl Re: co jest dla Was fetyszem 09.05.11, 23:55 Ja zwracam uwage na dlonie i oczy, to tak na zewnatrz, ale najwazniejsze jest to, co ma ow pretendent w swoim srodku (wrazliwosc, cieplo, jak sie wsylawia, czym sie interesuje etc.) Nie lubie zadnego zarostu na twarzy, wycwiczonych i wypoconych bicepsow..., tak mysle, ze wole brzydali, ale wrazliwych ;-P Odpowiedz Link Zgłoś