zimno-krwisty Re: Tatuaż na dolnej części pleców 03.03.11, 10:45 Ja mam na całe plecy - tam gdzie kończą one swoją szlachetną nazwę też. Zrobiliśmy sobie z żoną podobne motywy. Czy bolało - nie pamiętam, więc pewnie nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 pytań kilka 03.03.11, 13:56 - po kij chcesz tatuaż, skoro obawiasz się co ludzie powiedzą??? rozumiem, że można by się martwić, gdybyś pracował w takiej dajmy na to kancelarii prawnej czy banku i chciał wydziargać sobie całą dłoń, no to sorry, pewnie dostałbyś niezwłocznie propozycję wypowiedzenia umowy za porozumieniem stron, ale co cię interesują ludzie na plaży??? - czym jest dla Ciebie ten krzyż? co on ma wyrażać gdy znajdzie się na Twoich plecach? przemyślałeś temat? ja mam dwie dziary, ale wiem, czym one dla mnie są, to nie jest tylko obrazek. najgorsze co można zrobić to wydziargać jakiegoś standardowego smoka czy pistolet z różą w lufie, bo ładnie wyglądał na zdjęciu w folderze u dziarmistrza... czy boli - to jest ZAWSZE sprawa indywidualna, ale ogólnie tak, w tym miejscu raczej będzie bolało, bo trzeba lecieć po kręgosłupie, czyli po kościach; najmniej boli w takich miejscach, gdzie jest tłuszcz albo mięśnie (biceps, klata, brzuch, łydka, ewentualnie barki ale nie całe), najbardziej żebra, kostki u nóg; dalej, będzie bolało jeszcze bardziej, bo w tym wzorze jest zdaje się pełne wypełnienie a nie tylko kontur + cieniowanie. ogólnie ból jak najbardziej do wytrzymania, a momentami czujesz tylko dyskomfort, przy tym wzorku jakieś 3 godziny roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: pytań kilka 04.03.11, 19:50 jeżeli nie jesteś gejem, lepiej sobie nie rób w tym miejscu tatuażu Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Tatuaż na dolnej części pleców 03.03.11, 15:57 lepsze bylyby litery B po jednej na posladek, wtedy jak sie schylisz tworzylyby piekne imie BOB :) Odpowiedz Link Zgłoś