Dodaj do ulubionych

billing komorki bez umowy

06.03.11, 06:57
zona mojego przyjaciela ma komorke na karte, bez umowy, tak wiec billingi nie sa przysylane do domu. Poobno mozna "zalatwic" billing za okolo 1000 zl (nielegalnie ?) , bo fima telekomunikacyjna ma przeciez zapis numerow wybieranych. Moze to pytanie nie na to forum. Ale jak mozna zalatwic..... to gdzie, jak , kto ? moze ktos ma wiecej informacji, prosze o informacje tutaj albo na priv , przekaze

p.s. podobne pytanie zostale umiesczone na innych forach
Obserwuj wątek
    • silic Re: billing komorki bez umowy 06.03.11, 11:55
      A trzeba nielegalnie ? Mam kartę w orange, wystarczy założyć sobie konto na ich stronie i tam można otrzymać pełen wykaz rozmów. Pewnie w innych sieciach jest podobnie. Przyjaciel będzie potrzebował jedynie na chwilę jej telefonu - no chyba, że ona ma już tam konto , to wtedy wystarczy na nie wejść. Tak czy owak - sprawa jest prosta. Należy się 100zł.
      • masher Re: billing komorki bez umowy 06.03.11, 13:58
        dokladnie, w orange masz pelen wyciag operacji bezplatnie :] u innych operatorow bedzie pewnie podobnie. inna rzecza jest to czy ktos nieuprawniony do zapoznania sie z tymi wyciagami przegladnie je legalnie czy tez nie... moze prosciej po prostu albo ufac, albo sobie podarowac bo szkoda watroby i nerwow
      • uroczy_intelekt Re: billing komorki bez umowy 07.03.11, 06:22
        no niestesty ona nie puszcza telefonu z rak, a jak puszcza to ma zabezpieczona komrke haslem
        tak wiec niestety , ta prosta metoda nie zadziala
    • amanda-lear Re: billing komorki bez umowy 06.03.11, 22:54
      Uroczy intelekcie...to nieładnie sprawdzać żonę swego przyjaciela w ten sposób, nie wykorzystacie tej wiedzy o niej w rozprawie rozwodowej. Rozumiem, że zależy Ci na zajęciu miejsca przy jego boku zamiast niej, ale posuwać się aż do tego? Wstyd...swoją drogą nick przeczy temu co piszesz...
      • uroczy_intelekt Re: billing komorki bez umowy 07.03.11, 06:23
        nie oceniam tego moralnie, zona jest przyjaciela nie moja :)))
    • eekonomista Re: billing komorki bez umowy 06.03.11, 23:16
      Nie wiedziałem co napisać, więc zadzwoniłem do pana Rysia ode mnie z pracy. Na szczęście jeszcze nie spał, bo jutro dałby mi popalić, gdybym go obudził. Prosił, żeby przekazać, że za 500 pln sprawdzi czy żona kolegi zdradza kolegę. Oczywiście pod warunkiem, że jest zgrabną blondynką z biustem minimum "C". Brunetek, rudych i puszystych nie sprawdza. Nie jego gust.
      Aha, dodał też, że jest takie powiedzenie, że "czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal".

Pozdrawiam,
      Ekonomista
      blogekonomisty.blogspot.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka