Gość: straszypan IP: *.crowley.pl 29.04.04, 15:56 Brykiet czy węgiel? Podpałka w płynie czy sucha? Kiełbasa czy karkówka? Piwo czy wódka? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloee Re: Grill 29.04.04, 16:00 wegiel w plynie karkoweczka mmmm piwo! i smirnoff ice mam sie czuc zaproszona? :) taaa... pytanie bylo do panow... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: straszypan Re: Grill IP: *.crowley.pl 29.04.04, 16:07 Hm, poczekaj chwilkę, może ktoś się zgłosi. Ja niestety nie, bo ślubna, tego, ten, no, sama rozumiesz... A zresztą karkówki dziś nie mam - musi być kiełbasa :-P Odpowiedz Link Zgłoś
chloee Re: Grill 29.04.04, 16:20 jesli owa slubna, sama prosi o te kielbase, gratuluje! :-) bawcie sie dobrze ja poprzestaje dzis na ostatnim punkcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Grill 29.04.04, 19:33 Gość portalu: straszypan napisał(a): > Brykiet czy węgiel? węgiel > Podpałka w płynie czy sucha? w płynie > Kiełbasa czy karkówka? krkówka, koniecznie wcześniej zamarynowana > Piwo czy wódka? wuuuuuutka :-)))))) pzdr -K ------------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś