Gość: trami IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.03.11, 09:56 czego to ludzie nie wymyślą, ale w sumie zabawny gadżet:) gadzetownia.com/moda/era-facebooka/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: Era Facebooka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 15:19 fajny gadzet :) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmov Re: Era Facebooka? 13.09.12, 12:08 demotywatory.pl/3917471/Polac-mu "lubię to" jest już przestarzałe xD Odpowiedz Link Zgłoś
zigix Re: Era Facebooka? 01.10.12, 13:44 pewnie chwilowa moda jednak to "polać mu" pasuje do polaków ;) Takie wlepki można by zorganizować i nalepiać na drzwiach :P Odpowiedz Link Zgłoś
conefkaconbrio Re: Era Facebooka? 30.11.12, 14:09 Gość portalu: hehe napisał(a): > fajny gadzet :) A tu otym jak facebookowe gadżety mogą motywować do nauki: Co robi maturzysta na facebooku? Uczy się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waleriankaaa Re: Era Facebooka? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.04.12, 21:00 a propo gadżetów facebookowych, wygrzebałam ostatnio w sieci :D www.artillo.pl/product/wsrod-znajomych,3245.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Era Facebooka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.12, 15:19 e tam obczajcie to takapaka. pl/Produkt/1093/lapa_lubie_to xD Odpowiedz Link Zgłoś
kondziu111 Re: Era Facebooka? 01.09.12, 19:00 to popatrz na to uzależnienie daje o sobie znać nawet podczas kąpieli . Masakra co ludzie maja w tych glowach, zejuz nawet kapac sie w spokoju nie potrafia Odpowiedz Link Zgłoś
olcia_836 Re: Era Facebooka? 02.10.12, 22:19 Mamy już bez wątpienia Erę Facebooka, skoro nawet Porsche wypuściło auto pokryte zdjęciami fanów swojego fanpage'a www.moto.pieniadz.pl/Porsche,Cayman,S,specjalny,egzemplarz,dla,dwoch,milionow,fanow,na,Facebooku,1-12272-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
mmarku Re: Era Facebooka? 20.10.12, 16:37 Można i tak :P kramikmariana.pl/papier-toaletowy-toiletbook.html Nie każdy lubi fb :-) Odpowiedz Link Zgłoś
7ernest Re: Era Facebooka? 24.11.12, 17:41 Ja proponuję zabawę w łazience, uwielbiam stać lub siedzieć pod prysznicem. Polecam wszystkim dżojstik zamiast kranu. jest taki, firma Oras Polska produkuje baterie Alessi One i Alessi Dot, w których uchwyt regulujący strumień wody i temperaturę przypomina nawigację dżojstikiem - odchylenie go do tyłu zwiększa strumień wody, a na boki zmienia wodę z zimnej na ciepłą. Bajka, zapewniam was, świetna zabawa przy prysznicu. Firma Oras ma także oczywiście swoją stronę na Facebooku. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaa123 Re: Era Facebooka? 01.01.13, 16:38 Co do meritum, mogę podpowiedzieć, że Oras ma bardzo fajną stronkę na facebooku. Tam można przeczytać o ich produktach i nowoczesnych rozwiązaniach w nich stosowanych. Są także fajne konkursy, zabawne lub przydatne informacje. Warto polubić tę stronkę, oto link do niej: www.facebook.com/OrasPolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michalina Re: Era Facebooka? IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.13, 11:14 Sporo słyszałam o firmie Oras... W sklepie wpadł mi w ręce ich katalog i naprawdę poważnie zastanawiam się nad kupnem bezdotykowych baterii do łazienki i kuchni. Może dzięki temu przekonam synka, że mycie rąk to nie przykry obowiązek ale fantastyczna zabawa ;) Krzyś zawsze z przyjemnością myje ręce w centrum handlowym i jest zachwycony tym, że woda leci na fotokomórkę ;)) Mnie się podoba świeży design produktów Orasa. Będzie idealnie pasował do mojej nowoczesnej łazienki i kuchni :) Odpowiedz Link Zgłoś
joyad Re: Era Facebooka? 03.03.13, 14:06 czy Era to nie wiem, pewnie za jakiś czas i FB pójdzie w niepamięć a zastąpiony zostaniem czymś nowym:)Chociaż wydaje się prawdziwym powiedzenie " że jeśli nie masz Fb nie istniejesz" Odpowiedz Link Zgłoś