rybka.11 15.04.11, 10:30 ile jest WAS tu na forum ... z was prawdziwych?;) Ile procent waszej realności mieści się w tym netowym nicku?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 10:34 rybka.11 napisała: > ile jest WAS tu na forum ... z was prawdziwych?;) A Was? > Ile procent waszej realności mieści się w tym netowym nicku?.... A Waszej? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 10:36 urko70 napisał: > A Waszej? _____________________________ "naszej"?;) Nie odpowiada się pytaniem na pytanie;P Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: ile??? 15.04.11, 10:39 rybka.11 napisała: > urko70 napisał: > > > > A Waszej? > _____________________________ > "naszej"?;) Nie odpowiada się pytaniem na pytanie;P Podobno to niegrzecznie jest :) ja też tak robię - czasami :) chyba niegrzeczna jestem :) > Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 10:42 black-sandra napisała: > rybka.11 napisała: > > > urko70 napisał: > > > > > > > A Waszej? > > _____________________________ > > "naszej"?;) Nie odpowiada się pytaniem na pytanie;P > > Podobno to niegrzecznie jest :) ja też tak robię - czasami :) chyba niegrzeczna > jestem :) > > _______________________________________ Nie, nie - tak po prostu robią ludzie bardziej ciekawi niż inni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: ile??? 15.04.11, 10:44 > > > > rybka.11 napisała: > > > > _______________________________________ > Nie, nie - tak po prostu robią ludzie bardziej ciekawi niż inni;))) Kurcze fajne to forum - ile ja sie rzeczy o sobie dowiem :) > Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 10:46 black-sandra napisała: > > Kurcze fajne to forum - ile ja sie rzeczy o sobie dowiem :) > > _______________________________________________________ ;)) Bo tu sami "analitycy" ;-))) Co jeden to lepszy od drugiego;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 11:15 rybka.11 napisała: > urko70 napisał: > > > > A Waszej? > _____________________________ > "naszej"?;) Tak. > Nie odpowiada się pytaniem na pytanie;P Nie zadaje się głupich pytań. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: ile??? 15.04.11, 10:37 U mnie to jest 50/50 :) a ile u Ciebie Rybka ? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 10:45 black-sandra napisała: > U mnie to jest 50/50 :) a ile u Ciebie Rybka ? _______________________________________________ w moim nicku jest sama..esencja mnie..;) (chyba nie potrafię udawać kogos kim nie jestem;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: ile??? 15.04.11, 10:54 rybka.11 napisała: > _______________________________________________ > w moim nicku jest sama..esencja mnie..;) (chyba nie potrafię udawać kogos kim n > ie jestem;) ) > Ja też nie udaję - ale po co komu te 100 % mnie ?:) - a mądry analityk te 50 - tke sam sobie zaanalizuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 11:16 rybka.11 napisała: > black-sandra napisała: > > > U mnie to jest 50/50 :) a ile u Ciebie Rybka ? > _______________________________________________ > w moim nicku jest sama..esencja mnie..;) (chyba nie potrafię udawać kogos kim n > ie jestem;) ) Masz jedenascie lat? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 11:25 urko70 napisał: > Masz jedenascie lat? ___________________________________ 11 nick'ów, od rybka.1 do rybka.11;)) a podobno głupich pytań się nie zadaje;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 11:41 rybka.11 napisała: > > Masz jedenascie lat? > ___________________________________ > 11 nick'ów, od rybka.1 do rybka.11;)) > a podobno głupich pytań się nie zadaje;) Jeśli napisałaś "w moim nicku jest sama..esencja mnie" to samo się pcha na klawisze... :) A sformułowanie pierwszego pytania potwierdzała to. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 11:43 urko70 napisał: > > Jeśli napisałaś "w moim nicku jest sama..esencja mnie" to samo się pcha na klaw > isze... :) > A sformułowanie pierwszego pytania potwierdzała to. :) __________________________________________ a ja "wyglądam" na 11 lat?..;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 11:53 rybka.11 napisała: > > A sformułowanie pierwszego pytania potwierdzała to. :) > __________________________________________ > a ja "wyglądam" na 11 lat?..;) A zastanów się co było podstawą do tego co napsiałem powyżej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 12:04 urko70 napisał: > rybka.11 napisała: > > > > A sformułowanie pierwszego pytania potwierdzała to. :) > > __________________________________________ > > a ja "wyglądam" na 11 lat?..;) > > A zastanów się co było podstawą do tego co napsiałem powyżej. :) ________________________ esencja, czyli taki "wyciąg";) - wiec 11 to niekoniecznie mój wiek, to może być liczba określająca zupełnie coś innego w moim usposobieniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 12:14 rybka.11 napisała: > urko70 napisał: > > > rybka.11 napisała: > > > > > > A sformułowanie pierwszego pytania potwierdzała to. :) > > > __________________________________________ > > > a ja "wyglądam" na 11 lat?..;) > > > > A zastanów się co było podstawą do tego co napsiałem powyżej. :) > ________________________ > esencja, czyli taki "wyciąg";) - wiec 11 to niekoniecznie mój wiek, to może być > liczba określająca zupełnie coś innego w moim usposobieniu;) Właśnie, niekoniecznie, i stąd też było moje pytanie. A co esencji to wiek jest jedną z istotniejszych naszych cech, cech opisujących nas, także smiało można go do niej zaliczyć. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 12:18 urko70 napisał: > Właśnie, niekoniecznie, i stąd też było moje pytanie. > A co esencji to wiek jest jedną z istotniejszych naszych cech, cech opisujących > nas, także smiało można go do niej zaliczyć. > :) __________________________________ dobrze więc:) Ale 11 to nie jest mój wiek;) - system wygenerował mi taki kolejny numer dla mojego nick'a:) Poza tym - prawdziwa jestem - prawdziwa na tyle na ile pozwala Internet:) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 12:30 rybka.11 napisała: > Poza tym - prawdziwa jestem - prawdziwa na tyle na ile pozwala Internet:) Hehehe, dobre :) to tak samo jak: "nigdy nie kłamię, nigdy w życiu ... w sytuacjach które mi na to pozwalają" Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 12:34 urko70 napisał: > Hehehe, dobre :) > to tak samo jak: "nigdy nie kłamię, nigdy w życiu ... w sytuacjach które mi na > to pozwalają" _______________________________________________________ A Internet pozwala byc prawdziwym?... Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: ile??? 15.04.11, 12:45 rybka.11 napisała: > _______________________________________________________ > A Internet pozwala byc prawdziwym?... > Nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 13:22 rybka.11 napisała: > urko70 napisał: > > > > Hehehe, dobre :) > > to tak samo jak: "nigdy nie kłamię, nigdy w życiu ... w sytuacjach które > mi na > > to pozwalają" > _______________________________________________________ > A Internet pozwala byc prawdziwym?... Oczywiście. Ale jesli sadzisz inaczej to chętnie przeczytam co Ci przeszkadza byc prawdziwą "przez internet". Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 14:40 urko70 napisał: > > Oczywiście. Ale jesli sadzisz inaczej to chętnie przeczytam co Ci przeszkadza b > yc prawdziwą "przez internet". _______________________________________________________________ A czy ja napisałam, że mi przeszkadza?:) Nie - może nawet pomaga - wszak daje ogromne mozliwości do wyrażenia samej siebie:) To co tu (i tam;) ) pisze jest prawdziwe, nie wymyslone... Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: ile??? 15.04.11, 14:53 rybka.11 napisała: > urko70 napisał: > > > > > > Oczywiście. Ale jesli sadzisz inaczej to chętnie przeczytam co Ci przeszk > adza b > > yc prawdziwą "przez internet". > _______________________________________________________________ > A czy ja napisałam, że mi przeszkadza?:) A czym innym było Twoje pytanie: "A Internet pozwala byc prawdziwym?... " jesli nei sugestią, że przeszkadza? Dla mnie to oczywiste, że jeśli już to pomaga ale skoro pytasz więc masz jakiś powód... > Nie - może nawet pomaga - wszak daje o > gromne mozliwości do wyrażenia samej siebie:) To co tu (i tam;) ) pisze jest pr > awdziwe, nie wymyslone... Więc skąd to pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 14:56 urko70 napisał: > A czym innym było Twoje pytanie: "A Internet pozwala byc prawdziwym?... " jesli > nei sugestią, że przeszkadza? _______________________________________ prowokacją być mogło;-) > Więc skąd to pytanie? ___________________________________________ Bo nie każdy mysli tak jak Ty, czy ja..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 15.04.11, 11:44 ..i czasem system nie przyjmuje nick'a takiego jakby się chciało...:( Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: ile??? 15.04.11, 13:58 Ja to Ja. Nie mam powodu by grać kogoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: ile??? 15.04.11, 14:12 W takim razie po co nam te nicki fikcyjne skoro jesteśmy tacy prawdziwi? Prawdziwe są co najwyżej nasze poglądy i to jak postrzegamy świat i z tym jesteśmy prawdziwi pisząc tutaj i dyskutując na różne tematy . Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: ile??? 15.04.11, 14:43 black-sandra napisała: > W takim razie po co nam te nicki fikcyjne skoro jesteśmy tacy prawdziwi? W moim przypadku przyczyna jest prosta - nie mam ochoty ujawniać swojego adresu, wariatów nie brakuje. Prowadzę własną firmę zarejestrowaną pod domowym adresem, po nazwisku łatwo w necie mnie znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: ile??? 15.04.11, 15:34 No wiec mnie o to właśnie chodzi , że nie możemy do końca być prawdziwi i stąd mój wniosek , że internet nam nie pozwala na to aby się obnażyć na 100 % . To co piszę i moge pokazać jest prawdziwe reszta to fikcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 17.04.11, 14:47 amanda-lear napisała: > Rybciu, mnie jest tyle ile być powinno;) ____________________________- Ciebie to ja "prześwietliła" już i tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt a Tobie co , Ribka ? 15.04.11, 18:59 przecie to bez znaczenia mowic do kazdego, czyli do nikogo stawiaj takie pytania na privie. tam jest: 1 : 1 Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: a Tobie co , Ribka ? 17.04.11, 14:48 facettt napisał: > przecie to bez znaczenia > mowic do kazdego, czyli do nikogo > stawiaj takie pytania na privie. > > tam jest: > > 1 : 1 ___________________________________________ No to chodź;) Na to "1:1" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: a Tobie co , Ribka ? 18.04.11, 12:40 rybka.11 napisała: > No to chodź;) Na to "1:1" ;) no jusz zara ide :) bo mam wreszcie ferie wiosenne - a tak to padalem na pysk ze zmeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: a Tobie co , Ribka ? 18.04.11, 13:52 facettt napisał: > > > no jusz zara ide :) bo mam wreszcie ferie wiosenne > - a tak to padalem na pysk ze zmeczenia. ___________________________________________ o.k. - ja więc czekam..;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: ile??? 17.04.11, 14:49 lolcia-olcia napisała: > Rybka Ty może już tyle nie pij... _________________________________ ...wody z akwarium?;P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio niewiele 17.04.11, 14:56 rybka.11 napisała: > ile jest WAS tu na forum ... z was prawdziwych?;) Ile procent waszej realności > mieści się w tym netowym nicku?.... za to wiele miesci sie na privie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: niewiele 17.04.11, 15:01 maly.jasio napisał: > rybka.11 napisała: > > > ile jest WAS tu na forum ... z was prawdziwych?;) Ile procent waszej real > ności > > mieści się w tym netowym nicku?.... > > > za to wiele miesci sie na privie :) _____________________________ :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: niewiele 17.04.11, 19:49 Oj niewiele tego bedzie, niewiele... ale chyba nawet to 'niewiele' nikogo za bardzo nie obchodzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: niewiele 18.04.11, 12:41 rach.ell napisała: > Oj niewiele tego bedzie, niewiele... ale chyba nawet to 'niewiele' nikogo za ba > rdzo nie obchodzi:))) na czasami, pewnie, cos mu drgnie w kalesonach :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: ile??? 17.04.11, 21:12 Jestem "prawdziwy" w sensie, że jeden nick. Ale nick to czysty przypadek i niewiele o mnie mówi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: ile??? 18.04.11, 15:07 'drgania' to sa na baterie, w kalesonach potrzeba wiecej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: ile??? 18.04.11, 15:09 e-no-kolego napisał: > Jestem "prawdziwy" w sensie, że jeden nick. Ale nick to czysty przypadek i niew > iele o mnie mówi... :) a fe, dwa klamstwa i jedna nieprawda w jednym zdaniiu...:) Odpowiedz Link Zgłoś