Dodaj do ulubionych

nie jestem warta

23.04.11, 22:28
Tak zraniłam ,on jest kochany wszystko dla mnie zrobi a ja się zakochałam w jego koledze ,dzieli nas odległość ,małżeństwo ,dziecko którego nie chce stracić a po za tym nie chce ranic.
Wybaczcie ale nie potrafię urwać kontaktu z tym drugim mimo iz wmawiam sobię że go nie kocham bo nie moge i nie mam prawa.Co mam zrobic ?Nie mozna przeciez kochać dwóch ale nie mogw przestać o nim myśleć.Zabiłabym się gdyby nie dziecko
Obserwuj wątek
    • denora Re: nie jestem warta 23.04.11, 22:30
      kochałam sie z nim i ni e żałuje ,myśle tylko o nim,nie mogę z nim być chce naprawic małżeństwo ale nie chce zrezygnować ze znajmosci z nim -tylko o nim myśle
      • denora Re: nie jestem warta 23.04.11, 22:31
        to jest chore wiem i chora jestem ja i co mam zrobic?
        • salma75 Re: nie jestem warta 23.04.11, 22:42
          Dorosnąć.
        • oxf Re: nie jestem warta 24.04.11, 17:27
          ok przezylas cos przyjemnego i pieknego ale juz wystarczy. daj se spokoj wiesz czym sie to skonczy. a emocje ci przejda albo przyjamniej znaleja. daj sobie troche czasu.
    • facettt jestes 24.04.11, 17:19
      mozna kochac dwoch.
      jednak, gdy nie dajesz sobie z tym rady - udaj sie do specjalisty.
      • rach.ell Re: jestes 24.04.11, 20:13
        miej...wielkie serce:) gdzie miejsca dla dwoch dosyc albo wez sobie jakies srodki uspakajajace, teraz tego dosyc duzo na rynku farmacautycznym,w koncu nie wszyscy viagry potrzebuja, niektorzy wrecz przeciwnie:)
    • moonogamistka Re: nie jestem warta 24.04.11, 20:14
      egzaltacja i glupota....
      • black-sandra Re: nie jestem warta 24.04.11, 20:51
        Jedni cierpią na niedostatek inni na nadmiar - jakie to życie niesprawiedliwe .
        • moonogamistka Re: nie jestem warta 24.04.11, 20:53
          nieee.. to kwestia opcji:))
          • black-sandra Re: nie jestem warta 24.04.11, 21:07
            jak zwał tak zwał - w każdym razie każda z tych opcji trudna jest :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka