rufus1szy 16.08.11, 20:05 Można gadać o czym się chcę z kim się chce byle nikogo nie wku... No to zdrowie pięknych Pan z forum!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 20:06 Kurde miało być PAŃ :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to się nazywa zacząć...:D Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Positive People Pub 16.08.11, 20:29 i tak ci zarazy wpisza, ze to pozytywny ( pip pip pip)publikator. mozna klac przy dzieciach? Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 20:42 kalllka napisała: > i tak ci zarazy wpisza, ze to pozytywny ( pip pip pip)publikator. > > mozna klac przy dzieciach? przy dzieciach nie ale tutaj możesz bo tu sami dorośli (chyba...:D) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 20:51 Dorośli nie klną zasadniczo. Wyrośli. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 20:59 niezmiennick napisał: > Dorośli nie klną zasadniczo. Wyrośli. Są takie sytuacje, że trzeba dla zdrowia :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szczycić nie ma się czym to fakt, ale czasem jak mi się zdrowo ciśnienie podniesie to wiącha pod nosem upuszcza pary :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:06 A to nie można "kurczaczek pieczony w jego buźkę selerek"? Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:11 niezmiennick napisał: > A to nie można "kurczaczek pieczony w jego buźkę selerek"? he,he Ja mam prawie 190 wzrostu i ponad 90 wagi widzisz to "kurczaczek pieczony w jego buźkę selerek" w moich ustach Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:13 Tym większy kontrast wprawiający oponenta w osłupienie. Ewentualnego oponenta. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:16 niezmiennick napisał: > Tym większy kontrast wprawiający oponenta w osłupienie. Ewentualnego oponenta. Powale ze śmiechu:?D Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:16 O to to. A jak to jest jakaś Pani to może nawet podbije pieczątkę co chciałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:20 No, na moim czole :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD potem da jeszcze koleżankom potrenować na plecach :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:21 Zaraz się zrobią Pociągi pod specjalnym nadzorem... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Positive People Pub 16.08.11, 20:59 niezmiennick napisał: > Dorośli nie klną zasadniczo. Wyrośli. To ładne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:11 ahh przydaloby dobre zaklecie. kiedys klelo sie o kuchnia! i bylo mocne, mocne bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:15 Skecz o dubbingu amerykańskiego filmu wszyscy widzieli czy zalinkować. Stuhr młody konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:24 Ale wtopa. Tłumaczenie nie dubbing. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:29 .. a wiesz, że ja tego nie widziałem...aż dziw... Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:23 niezmiennick napisał: > Pomyłka, piętro niżej. Ha,ha zakocham się w Tobie ( jezu mam nadzieje ze nie jesteś facetem :DDDDDDDDD) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:30 niezmiennick napisał Ale możesz się zakochać, i tak do czynów seksualnych nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:33 > niezmiennick napisał > > Ale możesz się zakochać, i tak do czynów seksualnych nie dojdzie. O bosze...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD widze ten bold iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.meczywor Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:32 Mowie, ze nazwe klubu zla wybrales, ale skoro juz jest taki to niech bedzie Klub Przyglupow II (nawet bardziej dojrzale brzmi). Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Czy Kogoś to obchodzi??????????????????? 16.08.11, 21:36 nie widze, nie slysze WYPAD! Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Czy Kogoś to obchodzi??????????????????? 16.08.11, 21:36 "Odejdź stąd" się mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Czy Kogoś to obchodzi??????????????????? 16.08.11, 21:42 niezmiennick napisał: > "Odejdź stąd" się mówi :) w filmiku tego nie bylo :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Czy Kogoś to obchodzi??????????????????? 16.08.11, 21:52 Było. Po cicho, cicho. Get the fuck off. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Czy Kogoś to obchodzi??????????????????? 16.08.11, 21:54 niezmiennick napisał: > Było. Po cicho, cicho. Get the fuck off. Mistrzu! zrobić kopiuj/ wklej w ramach odpowiedzi? :DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Czy Kogoś to obchodzi??????????????????? 16.08.11, 21:55 Zależy jakie było pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.meczywor Re: Czy Kogoś to obchodzi??????????????????? 16.08.11, 21:58 Krzykiem nie zakrzyczesz prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Positive People Pu 16.08.11, 21:55 a propo pietrowych wyklec. goscie z windy przy okazji starego polskiego filmu prezent, kto pamieta tytul bo fajne bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pu 16.08.11, 22:03 kalllka napisała: > a propo pietrowych wyklec. > goscie z windy przy okazji starego polskiego filmu prezent, kto pamieta tytul > bo fajne bylo? Kal - coś mi umknelo nie kumam o co idzie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Kall 16.08.11, 21:23 Kall pamiętasz jak pisałaś ze nie minie 5 min jak wejdzie tu jakiś Pajac (też na P) :DDDDDDDDD możesz masz widzenie notowań dużego totka ??????????:DDDDDDDDDDDDDDD krzysio.meczywor napisał: > Klub Przygłupów. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Kall 16.08.11, 21:47 Daj typy trafień 6tki masz 100proc skuteczności :D Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:27 no to terefere tlumaczenie- patrz post niezmiennick 16.08.11, 21:24 heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobre :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.meczywor Re: Positive People Pub 16.08.11, 21:59 Słucham Abby, Michael Jacksona i Burzuma. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_monika_bernadetta Re: Positive People Pub 16.08.11, 22:04 Zajrzałam i widzę, że przyszedł tu jakiś Krzyś, który męczy wora:D Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 22:08 agnieszka_monika_bernadetta napisała: No jakaś męda zawsze się trafi ja nie wiem czy tylko ja tak mam czy każdy gdzie nie pójdę to zawsze ktoś rzepa w tylek wbija i się zawiesza Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 22:10 Też bym się zapytał tonem Macierewicza, czemuż to Agnieszka Monika Bernadetta zobaczyła tylko męcznika, ale poudaję positiw pepola. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 22:13 Bo Aga to taka wrażliwa kobieta i jak widzi takie faux pas to z kilometra i ją odraza ale to pozytywna Pani :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 16.08.11, 22:18 Znaczy wzięła i poszła. Ta druga Pani tak samo. Klub dwuosobowy i jeszcze do tego w składzie niemieszanym. Fatalnie... Ja tego fatalnie nie powiedziałem przecież!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 16.08.11, 22:21 no to w takim razie wroty jutro wrócą Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Positive People Pub 16.08.11, 22:44 Ile wynosi wpisowe do tego klubu ? Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 17.08.11, 16:31 Dla Ciebie gratis :) Przebiłaś wszystkich w innym moim wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_monika_bernadetta Re: Positive People Pub 17.08.11, 23:34 Masz swoich "fanów", więc powinieneś być szczęśliwy:D Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 17.08.11, 23:45 wolałbym jedną taką fankę jak ty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 18.08.11, 10:08 Od przybytku fanów szczęśliwość nie maleje :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysio.meczywor Re: Positive People Pub 17.08.11, 23:43 zaraz meczy wora a moze kompleks nazwiska rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 17.08.11, 19:20 niezmiennick napisał: > Jedno piwo proszę, zimne. Z kija czy szkło? :D Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 17.08.11, 19:20 Szkło. Na wypadek przyjdą panie... Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Positive People Pub 17.08.11, 19:21 niezmiennick napisał: Kij to beczka, szkło to buteleczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Positive People Pub 17.08.11, 19:29 Ta? To ze szkła do szklanki poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Umyj, wysusz, zwilż 17.08.11, 19:39 "...Niezależnie od rodzaju i kształtu naczynia musi być ono umyte czyli przede wszystkim oczyszczone z tłuszczu, który powoduje szybkie opadanie piany. Do mycia najlepiej stosować środki bezzapachowe. Po umyciu naczynie powinno być dokładnie wypłukane i osuszone. Należy unikać wycierania szklanek mokrą, zatłuszczoną, kłaczącą ściereczką, bo efektem tej czynności - zaraz po nalaniu piwa – będzie wyzwalanie się CO2 właśnie z miejsc gdzie pozostał pyłek kurzu, tłuszcz i kłaczki tkaniny. Przed nalaniem piwa naczynie powinno być wypłukane w czystej zimnej wodzie. Uzyskujemy wtedy gwarancję usunięcia ewentualnych obcych zapachów, wychłodzenie szkła i zwilżenie ścianek naczynia (eliminujemy efekt pienienia piwa w kontakcie z ciepłym i suchym naczyniem). Najlepszym zauważalnym wzrokowo sygnałem prawidłowo przygotowanego naczynia jest spokojne zachowanie się piwa po nalaniu tzn. utrzymująca się piana oraz charakterystyczne perlenie – wyzwalanie CO2 podobnie jak w szampanie. W naczyniu źle przygotowanym piwo gwałtownie pieni się, a na ściankach pojawiają się powierzchnie pokryte pęcherzykami CO2." Cyt za: piwoszka.blog.onet.pl/Sztuka-nalewania-sztuka-picia,2,ID382575209,n CZEKAJ TYLKO SIĘ PRZYGOTUJE DO TEGO LANIA :D Odpowiedz Link Zgłoś
rufus1szy Re: Umyj, wysusz, zwilż 18.08.11, 16:28 gragas napisał: > A nie prościej z butelki?;) zamówienie bylo w szklanie :D Odpowiedz Link Zgłoś