bracia.niesmialy 16.08.11, 23:51 witamy, jeswtesmy z bratem bardzo niesmiali, i nie bylismy jeszcze z kobieta , boimy sie ich, jak mamy przelamac lody i poderwac dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tibarngirl Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 17.08.11, 00:12 Kiedyś trzeba się do kobiety odezwać i zrobić ten pierwszy krok. Odnoszę wrażenie, że niektórzy to by chcieli obudzić się koło dziewczyny w łóżku i jeszcze rozważać, "hmm.... powinienem się do niej odezwać, powinienem coś powiedzieć, jakoś zacząć rozmowę"... To działa w obie strony. Choć w zasadzie "obowiązuje" tę, której bardziej zależy na zawiązaniu relacji. Osobiście jako nieśmiała osoba wolałabym, by to facet wyszedł z inicjatywą. Szczególnie, że utarło się kulturowo, że to wy zaczynacie ;) Jednak. Ale. Jeżeli. Azaliż. Widziałabym, że naprawdę interesujący facet mnie nie dostrzega (trudno oczekiwać, by nieśmiałe, zamknięte w sobie osoby wysyłały flirtowe wibracje), to bym starała się jakoś do niego podejść, zagadać. Po to, by zobaczyć, czy w ogóle jest sens ciągnąć zainteresowanie związkiem in spe. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 17.08.11, 00:31 Zacznij od porzucenia stanu zakonnego. Samodzielnie lub też z drugim bratem - bez różnicy. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarde87 Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 17.08.11, 15:16 Przede wszystkim - dlaczego boicie się kobiet? Przecież to takie same jednostki jak Wy, mają swoje zainteresowania, sympatie, tak samo jak Wy potrzebują męskiego towarzystwa - może wystarczy, że przestaniecie widzieć w kobietach tylko obiekt erotycznego zainteresowania i postaracie się nawiązać z nimi normalny ludzki kontakt. Od tego się zaczyna. Możecie też wspomóc się lekturą - bywa przydatna! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio daj pokoj, dobra kobieto 17.08.11, 15:22 z taka jedna ten "duchowy kontakt" probowalem nawiazywac przez dwie dekady i bez rezultatu. to zwykla strata czasu. i dopiero , gdy sie zajalem wylacznie fizycznoscia, mam duchowy spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nie spiesz sie 17.08.11, 15:20 bracia.niesmialy napisała: > witamy, jeswtesmy z bratem bardzo niesmiali, i nie bylismy jeszcze z kobieta , > boimy sie ich, jak mamy przelamac lody i poderwac dziewczyny? nie spiesz sie i poczekaj, az zmezniejesz, a na razie koszykowka, plywanie itd... ostrzegam, ze z babami to tyle samo przyjemnosci, co i problemow wiec czesto nie warto, a czlek sobie tylko nerwy i kieszen szarpie. Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: nie spiesz sie 17.08.11, 16:09 maly.jasio napisał: > bracia.niesmialy napisała: > > > witamy, jeswtesmy z bratem bardzo niesmiali, i nie bylismy jeszcze z kobi > eta , > > boimy sie ich, jak mamy przelamac lody i poderwac dziewczyny? > > nie spiesz sie i poczekaj, az zmezniejesz, a na razie koszykowka, plywanie itd. > .. Taaaak, czekajta ,bracia, czekajta, czekajta, aż wam trzy świerci do śmieci zostaną, wtedy będzie najlepszy czas na związki, taak! Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: nie spiesz sie 18.08.11, 10:42 lospecchio napisała: > Taaaak, czekajta ,bracia, czekajta, czekajta, aż wam trzy świerci do śmieci zo > staną, wtedy będzie najlepszy czas na związki, taak! Myślę, że nie o związki im chodzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: nie spiesz sie 18.08.11, 10:52 nom73 napisał: Myślę, że nie o związki im chodzi. ;-) i dobrze myslisz. a jakiemu mlodemu facetowi chodzi o zwiazki ? zwiazki to sa dobre, gdy brzuszek i lysina zaczyna Ci rosnac. Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: nie spiesz sie 18.08.11, 15:43 nom73 napisał: > lospecchio napisała: > > > > Taaaak, czekajta ,bracia, czekajta, czekajta, aż wam trzy świerci do śmie > ci zo > > staną, wtedy będzie najlepszy czas na związki, taak! > > Myślę, że nie o związki im chodzi. ;-) Taaaak, czekajta ,bracia, czekajta, czekajta, aż wam trzy świerci do śmieci zostaną, wtedy będzie najlepszy czas na seks, jak już wam członki zwiędną, taak! Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: nie spiesz sie 17.08.11, 16:12 maly.jasio napisał: > ostrzegam, ze z babami to tyle samo przyjemnosci, co i problemow > wiec czesto nie warto, a czlek sobie tylko nerwy i kieszen szarpie. Ooomójboże! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 17.08.11, 15:57 bracia.niesmialy napisała: > witamy, jeswtesmy z bratem bardzo niesmiali, i nie bylismy jeszcze z kobieta , > boimy sie ich, jak mamy przelamac lody i poderwac dziewczyny? Kobieta też człowiek, nie gryzie! Odpowiedz Link Zgłoś
rydzo Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 21.08.11, 10:13 > Kobieta też człowiek, nie gryzie! Czasem gryzie! Ale to raczej do przyjemnych trzeba zaliczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
gragas Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 18.08.11, 12:20 Więcej pewności siebie! :P Nie bójcie się kobiet, one nie gryzą... w większości... Aha, i nie zrażajcie się porażkami, a nawet przyzwyczajajcie się do nich... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 20.08.11, 00:09 No a ile z bratem macie wiosen? Odpowiedz Link Zgłoś
12cmdlachetnejjj Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 21.08.11, 13:28 ja mam 30 a brat 28 Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 22.08.11, 22:13 A dobrze mierzyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: jak niesmiali maja poderwac kobiete? 22.08.11, 22:14 i macie po 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś