luk75 24.08.11, 12:19 bardzo się pocę i często kapie mi z czoła , czego używacie aby to zniwelować ? myślałem bardziej o jakichś chusteczkach lub coś w tym stylu, aby ocierać czoło ? macie w tym temacie jakieś doświadczenie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.romeczek Re: Pot na czole 24.08.11, 13:21 odchylam głowę do tyłu i odprowadzam pot do rowka Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pot na czole 24.08.11, 13:23 Zamontu sobie system rynnowy, nie będziesz musiał odchylać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Pot na czole 24.08.11, 13:28 koszty sie nie zwrócą, wolę odchylać Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pot na czole 24.08.11, 13:53 ZAleży jak często planujesz się pocić, bo przy zbyt częstym leczenie kręgosłupa może się okazać kosztowniejsze niż rynna. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Pot na czole 24.08.11, 14:02 A co ma wspólnego odchylanie głowy z chorobą kręgosłupa? Znasz jakiegoś połykacza mieczy z chorym kregosłupem? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pot na czole 24.08.11, 14:14 Nie znam żadnego połykacza mieczy. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: Pot na czole 24.08.11, 14:20 A wszyscy, których ja znam, mają zdrowe kręgosłupy Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Pot na czole 24.08.11, 14:34 Widocznie miecz ma zbawienny wpływ na układ kostny. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 lekarz 24.08.11, 15:53 nadmierne pocenie czesto jest spowodowane chorobami serca i nadmiernym cisnieniem krwi. radze to zbadac. Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: lekarz 24.08.11, 16:18 Jeśc dużo cytryn jak to robia modelki na wybiegach---całymi siatami jedza cytryny----chca dobrze wyglądac na pokazie. Zawsze te cytryny mnie dziwiły. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Pot na czole 24.08.11, 16:16 na rynku masz tyle srodkow na ta przypadlosc ze najlepiej idz do lekarza i zapytaj co jest przyczyna i co byloby dla ciebie wskazane, czy jakis krem, tonik, mleczko, puder, mydlo czy srodki farmakologiczne bo nadmierne pocenie moze byc skutkiem na przyklad zaburzen metabolizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Pot na czole 24.08.11, 17:54 a moze to po prostu dlatego ze jest gorac jak w ujni... ale inni juz ci przypisuja niewiadomojakiecos. copke sie kup albo kapelusz to cie troche od slonca ochroni i obnizy lekko temperature. Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: Pot na czole 24.08.11, 18:32 Nieroby niech trochę schudną, a pracowici niech naostrzą lepiej siekierę i zrobią przerwę w pracy w samo południe. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś