josef_to_ja 05.09.11, 18:44 Jaki powinien być facet, z którym kobiety chcą uprawiać przygodny seks? Co w nim powinno być takiego podniecającego, żeby kobieta chciał przed nim wyskakiwać z majtek po 10 minutach?ce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spawacz.drewna Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 18:56 5 dyska z rzędu i nic? Współczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 18:56 powinien podzielac podglad: a hoj przygodo! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 19:01 I co da sam pogląd, jak ktoś brzydki jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek to ic sie powies 05.09.11, 19:51 ludzie szczerze wam współczuję widząć nonstop jakies pojebane watki zalacego sie kolesia co to nie potrafi nawijac makaronu dupom na uszy i zadne nie chce przed nim sciagac majtek, jedyne co ci pozostaje to isc sie powiesic aye Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: to ic sie powies 05.09.11, 19:55 A może ja wcale nie chcę przygodnego seksu? Nie każdy szuka takich uciech. Poza tym mam to gdzieś czy podobam się kobietom, bo ja chcę się podobać przede wszystkim samemu sobie. Wątek czysto teoretyczny Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: to ic sie powies 05.09.11, 20:04 josef_to_ja napisał: > Wątek czysto teoretyczny To lepiej idź poczytać o liczbach urojonych. Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek Re: to ic sie powies 05.09.11, 20:04 jak by tak bylo to bys nie pisal tu glupot tylko wzial za siebie i poszukal jakiejs dupy o podobnym do ciebie wygladzie Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek Re: to ic sie powies 05.09.11, 20:12 a co mnie to obchodzi kogo on sobie wezmie Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: to ic sie powies 05.09.11, 20:25 Może jeszcze nie wyglądam tak jakbym chciał? Może pracuję nad sobą, by w końcu zdobyć jakąś piękną kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: to ic sie powies 05.09.11, 23:42 jedwabnymajdanek napisał: > jak by tak bylo to bys nie pisal tu glupot tylko wzial za siebie i poszukal jak > iejs dupy o podobnym do ciebie wygladzie A jak on jest łysy i ma brodę to gdzie taką znajdzie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 19:53 brzydki bo bez pogladow; ale niech ci bedzie- musi miec fajny nos. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 19:56 Ja i tak bym nie pasował do kobiety, która uprawiała przygodny seks więc to tylko czyste teoria :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 20:04 tak i czyste watpia. ale by zachowac prawidlowosc dzialan i chronologie przeznaczenia- dostosowalam urode do twojej hipotezy. Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 07.09.11, 11:12 josef_to_ja napisał: > Ja i tak bym nie pasował do kobiety, która uprawiała przygodny seks więc to tyl > ko czyste teoria :) ach Jozek, ty to masz chlopie problemy, takie bym tez chciala...... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 07.09.11, 17:59 Ale mimo to nie jestem szczęśliwym człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 07.09.11, 18:32 josef_to_ja napisał: > Ale mimo to nie jestem szczęśliwym człowiekiem i to sie bedzie poglebiac, dopoki bedziesz zyl tylko w wirtualnym swiecie, bedzie coraz gorzej, ale ty i tak w to nie wierzysz, tobie by sie odwyk juz przydal, odwyk od kompa, bo czarno to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 07.09.11, 19:04 Prowadzę normalne życie i regularnie się spotykam z ludźmi, nie bój się o to Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 20:11 Dużą pałę, wielkie jaja i napchany portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 20:15 Józek słucha i zapamiętuje.:D Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 22:48 Zapisał nawet na kartkach i powywieszał w kiblu. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 20:24 A co ma portfel do seksu na jedną noc? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 20:29 Józiu, nie osłabiaj mnie. Fanki jednonocnych podbojów nie lecą na intelekt czy wygląd, to ich praca, a praca popłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 20:33 Nie powiedziałbym, że to praca. Wiele dziewczyn uprawia przygodny seks dla przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 05.09.11, 20:27 /to tak za Oscarem Wilde/ Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 05.09.11, 20:29 A o nie był czasem ciotą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 05.09.11, 20:32 samuela_vimes napisała: > A o nie był czasem ciotą? ;-) byl, ale dlatego wlasnie znal sie doskonale na kobietach, gdyz mogl sobie pozwolic na obiektywizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 05.09.11, 20:33 Bardzo tolerancyjna jesteś, słownictwo masz na miarę UE :) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 05.09.11, 20:37 No dobra, homoś? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 05.09.11, 20:51 Z Tobą jednak można się dogadać, masz przynajmniej gdzieś tą całą przesadzoną tolerancję i poprawność :) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 06.09.11, 19:11 Kiedy ja lewak, ale z dystansem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Ma wygladac na faceta z przyszloscia :) 06.09.11, 19:12 I to się ceni :) Odpowiedz Link Zgłoś
radeberger Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:05 Przypadkiem nie wsiadaj do żadnego autobusu. Jak wszystkie babcie zaczną wyskakiwać z majtek po owych 10 minutach, to może być to dość.. odrzucające sensorycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:18 josef no nie zaklamuj mnei:D przeciez ty sie w takie rzeczy nei bawisz:D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:24 Nie bawię, bo może za brzydki jestem i nie mam na to szans? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:33 ej a ja ci uwierzylam ze ty masz taki silny kregoslup moralny:P zawiodles mnei Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:38 Nie no żartuję. Ale wiesz, drażniłoby mnie, że wcześniej moja partnerka miałaby przygodne seks z jakimś przystojniakiem, który był dla niej tak podniecający że od razu z majtek wyskoczyła. Czułbym się gorszy i mniej atrakcyjny od niego Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:39 ale to ciebei wybrala na stale a nei jego. a pozatym to co , zeby nei czuc sie gorszy to bedziesz teraz sie pieprzyl przygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:42 Nie będę tego robił, nie martw się. Ale ja chcę być po prostu facetem podniecającym seksualnie dla swojej kobiety i nie przeżyłbym, że ktoś wcześniej mógł być bardziej podniecający niż ja i to tak, że zrobiła mu np. loda na pierwszej randce i dała się zerżnąć jak suka. Czułbym się podle, dlatego chyba bym wolał żeby moja wybranka nie miała za sobą takich akcji Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 05.09.11, 21:50 Ja się jeszcze nie nadaję do związku, za blado wypadam przy innych facetach. Ale to by było mega poniżenie dla mnie, że moja kobieta komuś od razu wskoczyła do łóżka, tylko dlatego że był przystojny, mimo że mógł być pustym tępakiem. Obrzydzałoby mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Jozek : 05.09.11, 21:37 josef_to_ja napisał: Nie bawię, bo może za brzydki jestem i nie mam na to szans? To sie robi tak : - startujesz do kazdej napotkanej ladnej dziewczyny. Z co dziesiata masz sukces - bo dziewcze jest akurat w pilnej potrzebie. pamietaj: - Stworca wynagradza zdecydowanych i pracowitych. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: Jozek : 05.09.11, 21:38 heh wiesz, jakby stworca byl dla ciebei laskawy to by cie uczynil kobieta i nei mialbys takich problemow;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Madzia :) : 05.09.11, 21:46 magdaxxxx86 napisała: > heh wiesz, jakby stworca byl dla ciebei laskawy to by cie uczynil kobieta i nei > mialbys takich problemow;) No pewnie, ze laskawszy moglby byc. chocby w sposob, ktory sugerujesz. Ale, gdy sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaxxxx86 Re: Madzia :) : 05.09.11, 21:49 dobrze ze mimo przeciwnosci losu zachowujesz optymizm i nei zalamujesz sie ze nie ta plec ci przypadla w udziale;) tak trzymaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Madzia :) : 05.09.11, 21:53 Ja też nie ubolewam nad tym, że jestem facetem. Ubolewam nad tym, że jestem facetem który kobiet nie pociąga seksualnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Jozek : 05.09.11, 21:58 josef_to_ja napisał: > Nie zależy mi na byciu ochłapem czy idac do lozka z piekna kobieta, ktora Cie wlasnie wybierze, bo akurat jest w potrzebie, stajesz sie szmata ? przecie z nie robi tego dla pieniedzy, tylko chce by ktos ja przytulil. ale skoro chcesz wysoko trzymac sztandar godnosci, to go wreczam : ) pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Red_flag_II.svg&filetimestamp=20101130011220 Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozek : 05.09.11, 22:30 Czułbym się po prostu gorszy od tych przystojniaków z którymi wcześniej spała Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Jozek : 05.09.11, 22:44 Józek, ty zrób taką ankiete . 5 złotych pytań i wręczaj każdej napotkanej pięknej kobiecie A pytania oto takie: 1. Czy miałaś więcej niż 5 facetów? 2. Czy jakiś inny facet jest bardziej podniecający niż ja- Jozef? 3. Czy miałaś przygodny seks po uprzednim opadnięciu majtek na widok kolesia? 4. Czy mialaś seks analny? 5.Czy jesteś dokładnie wydepilowana? Jeśli uzyskasz chociaż jedną pozytywną odp, to goń sukę, Ciebie niegodną do wszystkich diabłow. Bo szmacił się nie będziesz z taka zdzirą! O!!! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozek : 05.09.11, 22:49 Uwielbiam Twoje poczucie humoru :D W ogóle odezwij się na priv., bo mieliśmy sobie opisać parę spraw, raczej związanych z życiem zawodowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Jozek : 05.09.11, 22:50 No ja myślę, że z zawodowym. Bo ja jestem kobietą po przejściach a zatem upadłą :):) Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Jozek : 05.09.11, 23:05 A Ty myślałaś, że to Ron Jeremy;). Ot niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Jozek : 05.09.11, 23:06 A ja nic nie mysłałam, no co Ty... W takiej chwili???? Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Jozek : 05.09.11, 22:53 Nie przegięłam, Jozef takich po analu nie uważa :):):). Spytaj sam :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozek : 05.09.11, 22:55 Musisz się nabijać? ;) Odezwij się lepiej na maila :) Odpowiedz Link Zgłoś
zona-ex Re: Jozek : 05.09.11, 22:59 Ja sie nie nabijam, tylko podsumowałam Twoje dylematy. Gdzież bym śmiała :)? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jozek : 05.09.11, 23:11 No racja, mam właśnie takie dylematy. I tak czekam na kontakt od Ciebie :P Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Jozek : 05.09.11, 22:51 Jaki ambitny, ja tam nie wybrzydzam. Co innego fizjologia a co innego poważny związek. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Takim nie mozna pomoc... 06.09.11, 18:52 To mogę sobie sam pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Takim nie mozna pomoc... 07.09.11, 18:20 josef_to_ja napisał: > To mogę sobie sam pomóc :) jak widac chyba nie mozesz, bo wypisujesz tutaj bzdury, o pytaniach nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Takim nie mozna pomoc... 07.09.11, 18:24 Na razie mi kompleksy po prostu świat przysłaniają Odpowiedz Link Zgłoś
ferro2 Re: Takim nie mozna pomoc... 07.09.11, 18:26 josef_to_ja napisał: > Na razie mi kompleksy po prostu świat przysłaniają Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Takim nie mozna pomoc... 07.09.11, 19:05 Nie wiem dlaczego, po prostu różne myśli kłębią mi się w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 09:49 josef_to_ja napisał: > Nie bawię, bo może za brzydki jestem i nie mam na to szans? Ty naprawdę jesteś BRZYDKI, z charakteru. Z urody nie wiem i mi to wisi. Powiem dodatkowo, że 90% kobiet również to zwisa, bo raczej swoją powierzchownością mężczyzna potrafi ująć kobietę, zaś z wyglądu schludnością. A analizując Twoje posty z charakteru jesteś raczej zdrowo zwichrowanym facetem. I obawiam się że pieprzenie ciągle jaki to jesteś "ber" na forach nie pomoże CI w rozwiązaniu problemów Twojego ego, a raczej je jedynie pogłębi. Idź Ty albo do psychologa ze swoimi problemami, albo strzel baranka w murowaną ścianę (może wtedy wreszcie zrozumiesz, że jesteś ześwirowany i warto wybrać się do psychologa?). Jak to nie pomoże to "baranka w ścianę" powtarzaj do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 18:53 Nawet zwichrowana osoba ma prawo do szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 21:15 Poza tym przed przystojniakiem kobieta ściągnie majtki na 1. randce, a takim jak ja każe czekać Odpowiedz Link Zgłoś
mela1 Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 07.09.11, 08:34 Mam szczerą nadzieję, że nie znajdzie się żadna, która ściągnie majtki, a tym bardziej zdecyduje się na związek. Zwichrowana osoba ma prawo do szczęścia, ale nie ma prawa unieszczęśliwiać innej osoby. I jak nikomu źle nie życzę, to mam nadzieję, że nie znajdziesz sobie nikogo zanim nie dorośniesz, dojrzejesz, pójdziesz do psychologa. Twój stosunek do kobiet mnie rpzeraża. W temacie: nie wiem, nie znam się. Facetowi, który pociągał mnie najbardziej na świecie "kazałam czekać" (wg twojej terminologii, w moim ściecie to inaczej wygląda) 5 miesięcy. Z facetem, który był brzydki jak noc i jak się okazało beznadziejny, wylądowałam w łóżku w dniu, w którym go poznałam. Rozum mi na szczęście wrócił jak mi odpinał bluzkę, ale to nie ma znaczenia. Gdybym była "łatwiejsza" (znowu twoje kategorie, wg moich bardziej odważna i potrzebowała mniej spełnionych warunków, żeby uprawiać z kimś seks), to bym się z nim przespała. Liczy siuę sposób podrywu i okoliczności. Kobietom dochodzi ejszcze jedna kategoria: jak facet im się naprawdę podoba i zapala im się lampka "a może by tak na dłużej", to mogę się powstrzymać przed seksem na pierwszej randce, bo "co on o mnie pomyśli". Nie znam wpływu seksu na pierwszej randce na możliwość trwałego związku, ale taki stereotyp funkcjonuje w głowach kobiet. Ale powtarzam: obyś na chętną nie trafił dopóki nie wybijesz sobie młotkiem z głowy myślenia o tym, z kim i co ona wcześniej robiła. W pewnym wieku trzeba się liczyć z tym, że kobieta/mężczyzna wbyli z kimś wcześniej w łózku. I dojrzeć do tego, żeby o tym nie rozmyślać, nie porównywać. A gdyby ona nie "miała rpzygodnego seksu" tylko była wcześniej w związku, kochałaby kogoś abrdzo, patrzyła w niego jak w obrazek, tuliła się całą noc, wzdychała, kochała się z nim, mieszkała, byłby dla niej najważniejszy na świecie. O to nie byłbyś zazdrosny? Bo taka opcja występuje znacznie częściej niż tabuny przystojniakó na jedną noc. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 07.09.11, 18:04 Tu nie chodzi o żadną zazdrość, ale o porównywanie się. Chciałbym się po prostu czuć atrakcyjnym, podniecającym, pociągającym seksualnie facetem, z którym kobieta byłaby w stanie pójść do łóżka z powodu jego fizyczności, a nie takim z którym kobieta może iść do łóżka dopiero jak się w nim zakocha Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 08:26 josef_to_ja napisał: > Jaki powinien być facet, z którym kobiety chcą uprawiać przygodny seks? Co w ni > m powinno być takiego podniecającego, żeby kobieta chciał przed nim wyskakiwać > z majtek po 10 minutach?ce musi byc po nim od razu widac ze do niczego innego sie nie nadaje ale akurat w TYM nad wyraz dobrze sobie radzi, warto poprobowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 18:51 I już kiedyś próbowałaś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 18:56 josef_to_ja napisał: > I już kiedyś próbowałaś? :D Nie, nigdy, mnie ten temat w ogole bezposrednio nie dotyczy ani nie obchodzi, z nudow odpisalam, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 09:53 Naukowcy z University of Kansas dawno już zbadali ten problem. Odpowiedz Link Zgłoś
margie89 Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 15:37 jeszcze się taki nie znalazł ;D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Cechy faceta do przygodnego seksu? 06.09.11, 18:48 Jedna porządna :P Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla tylko Mel Gibson ma taką moc ;) 07.09.11, 10:54 a ponieważ jest nieosiągalny dla mnie, pozostaje mi tylko mój mąż ;) Nikt więcej choćby nie wiem jaki super nie jest w stanie namówić mnie do przygodnego sexu :D Przed Melem wyskoczyłabym z gaci w 5 sekund :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
mela1 Re: tylko Mel Gibson ma taką moc ;) 07.09.11, 11:00 E tam, Bruce Willis tylko:) Chociaż ostatnio skłaniam się ku polskiemu celebrytowi. Więc może jako afrodyzjak: nieosiągalność:) Odpowiedz Link Zgłoś