spawacz.drewna 10.09.11, 21:14 ...chodzi w dresie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 21:18 spawacz.drewna napisał: > ...chodzi w dresie. ____________________________ zwłaszcza na siłowni, bądź podczas wykonywania innych "sportowych" czynności :D Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 21:22 innych męskich czynności Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 21:25 spawacz.drewna napisał: > innych męskich czynności ______________________________ "męskich", to np. jakich? :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 21:50 > "męskich", to np. jakich? :) zadyma w barze po pijaku.. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 21:57 senseiek napisał: > > "męskich", to np. jakich? :) > > zadyma w barze po pijaku.. ____________________ no tak - zadymę najwygodniej w dresie robić;))) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 22:09 > no tak - zadymę najwygodniej w dresie robić;))) Jak kogos kopie z mawashi geri jodan w rurkach jeansach od Pepe Jeans to sie roztarguja w kroku. Juz chyba z 10 spodni w ten sposob zniszczylem. Dobrze ze renomowane sklepy nie robia problemow z gwarancja, i co roku mam nowe.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 22:14 senseiek napisał: > > no tak - zadymę najwygodniej w dresie robić;))) > > Jak kogos kopie z mawashi geri jodan w rurkach jeansach od Pepe Jeans to sie ro > ztarguja w kroku. Juz chyba z 10 spodni w ten sposob zniszczylem. Dobrze ze ren > omowane sklepy nie robia problemow z gwarancja, i co roku mam nowe.. ;) _______________________ no, faktycznie - jest argument;) ale jest też inne wyjście - jak nie masz dresów, a zadyma się szykuje to... spodnie w dół i gotowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio out of theme :) 10.09.11, 21:50 rybka.11 napisała: "męskich", to np. jakich? :) ciesze sie widziec Cie w dobrym zdrowiu Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: out of theme :) 10.09.11, 21:56 maly.jasio napisał: > rybka.11 napisała: > "męskich", to np. jakich? :) > > ciesze sie widziec Cie w dobrym zdrowiu __________________ i wzajemnie jasieńku :) a my to nie byli umówieni na małe co nieco ;)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: out of theme :) 10.09.11, 22:02 rybka.11 napisała: i wzajemnie jasieńku :) a my to nie byli umówieni na małe co nieco ;)) ? byli i bedziemy i to nie strategia "na przeczekanie" a samo zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: out of theme :) 10.09.11, 22:08 maly.jasio napisał: > rybka.11 napisała: > i wzajemnie jasieńku :) > a my to nie byli umówieni na małe co nieco ;)) ? > > byli i bedziemy > i to nie strategia "na przeczekanie" > a samo zycie. ________________________ ja nie jestem z tych... "strategicznych";) więc i na mnie strategia nie potrzebna;) poczekam... :) p.s. ale pospiesz się.... Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: Prawdziwy mężczyzna... 10.09.11, 21:24 tak, i mowi po rosyjsku... a czasami po rumunsku Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Gdy jest Ruskim, albo 11.09.11, 11:51 ze "Sciany Wschodniej" - to zdecydowanie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Gdy jest Ruskim, albo 11.09.11, 11:56 maly.jasio napisał: > ze "Sciany Wschodniej" - to zdecydowanie tak. _________________ co "zdecydowanie tak" - że ma dresy przypisane do...osobowości?;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Gdy jest Ruskim, albo 11.09.11, 12:14 rybka.11 napisała: > co "zdecydowanie tak" - że ma dresy przypisane do...osobowości?;) czasami mam wrazenie, ze my jestesmy rodzenstwo dwujajowe vel dwujajeczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Gdy jest Ruskim, albo 11.09.11, 12:40 maly.jasio napisał: > > > czasami mam wrazenie, ze my jestesmy rodzenstwo dwujajowe vel dwujajeczne :) _____________________ Już raz chyba też do takiego stwierdzenia doszedłeś;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Gdy jest Ruskim, albo 11.09.11, 12:46 rybka.11 napisała: > Już raz chyba też do takiego stwierdzenia doszedłeś;) > Mozliwe. Ale dzieki postepujacej sklerozie, ciagle odkrywam zycie na nowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Gdy jest Ruskim, albo 11.09.11, 12:49 maly.jasio napisał: > rybka.11 napisała: > > > Już raz chyba też do takiego stwierdzenia doszedłeś;) > > > > Mozliwe. Ale dzieki postepujacej sklerozie, ciagle odkrywam zycie na nowo :) ______________________________ To dzięki sklerozie... życie jest ekscytujące:) ciągle same nowości;)) Postaram sie teraz częściej się Tobie przypominać, co by nie paść ofiarą Twojej sklerozy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 12:39 też nie mogę znieść jak kobieta płacze - to z takiego fajnego komiksu odnośnie płaczącego pakera nawalonego sterydami Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 12:49 Gdzie te czasy, kiedy prawdziwy mężczyna chodził sprężystym krokiem w eleganckim mundurze ulańskim, heh!?? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 12:54 lospecchio napisała: > Gdzie te czasy, kiedy prawdziwy mężczyna chodził sprężystym krokiem w elegancki > m mundurze ulańskim, heh!?? ______________________ Prawdziwy mężczyzna siedzi wewnątrz, a czym się to wnętrze przykryje - mundurem, czy dresem ;) to nie ważne jest... Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 12:57 rybka.11 napisała: > Prawdziwy mężczyzna siedzi wewnątrz, a czym się to wnętrze przykryje - mundurem > , czy dresem ;) to nie ważne jest... Ale sama zobacz jako to brzmi ("nie ważne jest czym się to wnętrze przykryje") - DRESEM!??? 8-o Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 12:58 lospecchio napisała: > Ale sama zobacz jako to brzmi ("nie ważne jest czym się to wnętrze przykryje") > - DRESEM!??? 8-o ____________________ jak to wnętrze jest ładne, a przede wszystkim ciekawe, to w sumie dres mi nie przeszkadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:04 rybka.11 napisała: Nie jesteś zwolenniczką tezy (imho w dużym stopniu prawdziwej), że ubiór jest wyrazem mentalonści, osobowości człowieka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:08 lospecchio napisała: > rybka.11 napisała: > > Nie jesteś zwolenniczką tezy (imho w dużym stopniu prawdziwej), że ubiór jest > wyrazem mentalonści, osobowości człowieka? ;) ___________________ Nie zawsze i nie dosłownie :) Faceci nie zawsze dysponują "zmysłem estetycznym";)), ale nie znaczy to, że nie są w porządku:) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:19 A ja tam jednak zwracam uwagę na ubiór ,a dres jest dobry tylko w okreslonych warunkach i do określonych czynności . Nie chciałabym aby dres był Jego ulubionym strojem . Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:27 black-sandra napisała: > A ja tam jednak zwracam uwagę na ubiór ,a dres jest dobry tylko w okreslonych w > arunkach i do określonych czynności . Nie chciałabym aby dres był Jego ulubiony > m strojem . ______________ ale sandro, kochanie moje ;) - czyż posiadanie dresu kwestionować może...męskość prawdziwą;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 14:08 rybka.11 napisała: > ale sandro, kochanie moje ;) - czyż posiadanie dresu kwestionować może...męskoś > ć prawdziwą;) ? > Ależ Rybko samo posiadanie dresu niczego nie kwestionuje , natomiast umiejętność jego wykorzystania już tak . Nie wyobrażam sobie aby facet latający w dresie non stop miał piękne wnętrze , bo po prostu są takie sytuacje , które wymagaja od nas odpowiedniego , tak zachowania jak i ubrania . Nie mów , że umawiasz sie z facetem na randkę przypuśćmy na jakąś kolację ON przychodzi w dresie a Ty od razu patrzysz mu w oczy i widzisz Jego wnętrze i jesteś cała happy ? Ja zanim bym popatrzyła w Jego wnętrze to zaraz bym zobaczyła z daleka , że facet sie wcale nie przejął powagą sytuacji a co za tym idzie w jakis sposób mnie zlekceważył , wedle zasady " jak Cie widza tak Cie piszą " - wyglad ma znaczenie i juz , bo to jest pierwsze na co zwracamy uwagę . Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 14:32 black-sandra napisała: > - wyglad ma znacze > nie i juz , bo to jest pierwsze na co zwracamy uwagę . >________________________ tak, ma znaczenie, oczywiście, nie kwestionuję tego, ale dalsza część znajomości nie zależy od tego, czy facet chodzi w dresie, czy garniturze... Mnie chodzi tylko o to, że "prawdziwa męskość" może równie dobrze siedzieć we wspomnianym garniturze, ale również i w dresie :) Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 14:38 Przypomniała mi sie kwestia z filmu "Sniadanie do łózka " jak Karolak do Sochy gada - " jesli nie podoba Ci sie mój wygląd zewnętrzny to chociaż zechciej zajrzec w moje wnętrze " :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio teoretycznie :) 11.09.11, 13:17 rybka.11 napisała: > Prawdziwy mężczyzna siedzi wewnątrz, a czym się to wnętrze przykryje - mundurem > , czy dresem ;) to nie ważne jest... toeoretycznie i abstrakcyjnie masz racje. Michnikowski przyszedl kiedys na party w stroju rosyjskiego Gienierala. ale to byl spektakl. Praktycznie, (ze skupie sie na Rosjanach w Rosji, by nie draznic polskich swietosci) kazdy dresiarz, ktorego tam spotkalem, nie nadawal sie do jakiejkolwiek rozmowy. a zwykli ludzie nadal ubieraja sie zwyczajnie. czyli jakas korelacja istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:25 maly.jasio napisał: > czyli jakas korelacja istnieje :) ________________________ korelacja zachodzi, ale... czasem widzi się człowieka i... wie się kto zacz?;) niekoniecznie patrząc na jego szatę a np. w oczy :)) Ja tam lubię te sugestie w ślepiach właśnie zawarte :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:28 rybka.11 napisała: > Ja tam lubię te sugestie w ślepiach właśnie zawarte :) > Nie kazdy umie czytac (jak Ty) w oczach. Los mi tego talentu, widac, poskapil. eeeh... zyzn :) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:32 maly.jasio napisał: > > Nie kazdy umie czytac (jak Ty) w oczach. > Los mi tego talentu, widac, poskapil. > > eeeh... zyzn :) ____________________ Powiem Ci, że czasami to patrzenie w oczy zaskakujące bywa, bo czasem nie chciałoby się tak wszystkiego od razu wiedzieć - a tu proszę - jedno spojrzenie i... po zabawie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:33 rybka.11 napisała: >Ja tam lubię te sugestie w ślepiach właśnie zawarte :) Ale te oczy mogą kłamać! Taki może serce zamać! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:38 lospecchio napisała: > rybka.11 napisała: > > >Ja tam lubię te sugestie w ślepiach właśnie zawarte :) > > Ale te oczy mogą kłamać! > Taki może serce zamać! ___________________ ale po co od razu mieszać w to wszystko serce?;) serce to można na końcu angażować;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:32 no wiec wlasnie, problem polega na naklejaniu tzw etykiet wielowarstwowosci. i wlasnie taka wielowarstwowosc( wieloznaczeniowosc) slow -etykieta, i a dres przysparza forumowiczom trudnosci-ulatwiajac za to cwaniakom_ (doesn't matter) w przesylaniu podprogowych tresci i powodowania nieskoordynowanych odruchow (kliki) czy praktycznie, moge Cie zapytac jasiu, ile razy dzisiaj drapales sie po glowie ( w sensie, ze tak powiem doslownym?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:40 kalllka napisała: czy praktycznie, moge Cie zapytac jasiu, ile razy dzisiaj drapales sie po glowi > e ( w sensie, ze tak powiem doslownym?:) Doslownie, to ani razu, Mila, ale wlasnie sie podrapie, bo mnie cos zaswedzialo. natomiast pod deklem, to lepiej nie mowic. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:42 maly.jasio napisał: ale wlasnie sie podrapie, bo mnie cos zaswedzialo > . __________________ siła sugestii zadziałała;) nie swędziało, ale zaswędziało, jak mu o tym napisali;) oj, jasiu, jasiu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: teoretycznie :) 11.09.11, 13:48 no wiec wlasnie tak sobie probowalam wyobrazic, na ktora rybke beda Cie lapaly. a z, ktorej "strony swiata zrobily" profile, wiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Kalcia 11.09.11, 13:58 kalllka napisała: > no wiec wlasnie tak sobie probowalam wyobrazic, na ktora rybke beda Cie lapaly. > a z, ktorej "strony swiata zrobily" profile, wiem. :) Nikt tak, jak Ty, nie potrafi mi zrobic wody z musku. Ide sie wykapiec. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:45 Statystyczny dres chyba za bardzo wnętrzem się pochwalić nie może. Nie mówimy oczywiście o mnie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:48 spawacz.drewna napisał: > Statystyczny dres chyba za bardzo wnętrzem się pochwalić nie może. Nie mówimy o > czywiście o mnie :D. ____________________ "statystyczny dres" - ale nie każdy facet w dresie to "statystyczny dres" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:49 W sumie tak, choć statystyczny dres to facet ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:51 spawacz.drewna napisał: > W sumie tak, choć statystyczny dres to facet ;p. _________________________ ale, na szczęście, facet nie jest równy facetowi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 14:01 rybka.11 napisała: > ale, na szczęście, facet nie jest równy facetowi;)) jasne, ze nie. ja mam dwa rovery. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 14:28 maly.jasio napisał: > ja mam dwa rovery. > pa. ___________________ czyli, że możemy pojechać na wycieczkę, ro"v"erową na przykład:)) ? Odpowiedz Link Zgłoś
roszpunka3 Re: Prawdziwy mężczyzna... 12.09.11, 15:17 Apropos mężczyzn to ostatnio czytałam dość ciekawą książkę (w formie ebookowej) na temat facetów :D o wdzięcznym tytule "Mężczyzna zmiennym jest" ;) Pochłonęłam ją bardzo szybko, przypomniało mi się apropos zobaczenia tytułu tego wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 13.09.11, 19:01 I jaka główna (nieprawdziwa) myśl tej książki? Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 11.09.11, 13:46 Hej dziewczyny! W gore kiecki! Jedzie ułan mazowiecki! Odpowiedz Link Zgłoś
lospecchio Re: Prawdziwy mężczyzna... 15.09.11, 12:44 spawacz.drewna napisał: > Hej dziewczyny! W gore kiecki! Jedzie ułan mazowiecki! :) www.youtube.com/watch?v=NBKlYMgBrjM Odpowiedz Link Zgłoś
zuzzzzzzzz Re: Prawdziwy mężczyzna... 13.09.11, 20:37 to Ryszard Kalisz vipnews.pl/kalisz-i-drag-queen-zaklina/ Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Nie mam dresu :( 13.09.11, 20:49 spawacz.drewna napisał: > ...chodzi w dresie. --------------------------------------------------- Niestety dress code nie pozwala mi chodzić w czymś takim. :( W casual muszem chodzić. Stać i siedzieć też ! Choć nie chcem, ale muszem. Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 14.09.11, 19:15 nie napiszę an bo za stary jestem na takie zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
spawacz.drewna Re: Prawdziwy mężczyzna... 15.09.11, 08:02 Prosty wniosek, że prawdziwych mężczyn można znaleść tylko na plaży nudystów :P. Odpowiedz Link Zgłoś
n.wataha Re: Dres dla prawdziwego mężczyzny 15.09.11, 10:36 "Prawdziwy mężczyzna" potrafi ubrać się odpowiednio do sytuacji. Normalne jest, że jak młody, to raczej będzie ubierał się "na luzie" i nie będzie cały dzień w marynarce i krawacie. Ale jak chciałabyś go zabrać do jakiejś eleganckiej knajpy, a on założyłby do niej dres i buty sportowe, to stwierdziłabyś, że bezguście. Jesli byście szli na jakąś imprezkę, a on by wbił się w "oficjalny uniform" to też byś czuła się jak z cudakiem. Wszystko jest zależne od sytuacji. Ale jedno się nie zmienia - ważne by nawet jeśli ubierze się na sportowo, to z klasą, a nie obciachowo w dresie i złotym łańcuchu "made in Russia". Odpowiedz Link Zgłoś
yessira Re: Prawdziwy mężczyzna... 16.09.11, 17:49 ...w dzisiejszych czasach jest koniecznym, aby mężczyzna już od dzieciństwa zdobywał wiedzę, naukę i zrozumienie o swojej roli, o własnej naprawie i naprawie żeńskiej części ludzkości. Dopiero wówczas, gdy zajmie się swoim zadaniem, stanie się dorosłym! W przeciwnym razie, mężczyźni dalej będą bawić się swoimi zabawkami, a kobiety dalej będą się temu cierpliwie przyglądać. - slowa M. Laitmana z artykulu Gdzie się podziali prawdziwi mężczyźni? naprawde polecam xD Odpowiedz Link Zgłoś