Dodaj do ulubionych

tydzień bez żony :) co robić?

11.10.11, 11:03
Drodzy forumowicze
W maju zostaje słomianym wdowcem na calutki tydzień. Wykluczam siedzenie w domu, popijanie piwa i oglądanie TV. Napiszcie jakie macie pomysły na zrobienie czegoś niezwykłego  Ja mam kilka pomysłów. Jednym z nich jest przejechanie dookoła polski samochodem, zwiedzanie zakamarków kraju połączenie ze spaniem w nim i biwakowaniem na dziko  Wiem że do maja jeszcze sporo czasu ale ta pogoda mnie dobija i fajnie trochę pomarzyć . Kolejnym pomysłem jest wyjazd na tydzień do Zakopca i śmiganie po Tatrach. Ostatnim to tygodniowa jazda po Beskidach rowerem i spanie w schroniskach.
Pozdrawiam i czekam na ciekawe propozycje

Obserwuj wątek
    • rybka.11 Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 11:22
      Kurczę, ale farciarz:D Tydzień bez żony:D Podejrzewam, ze jeśli juz w tej chwili rozplanowujesz "wolny" czas, to...najprawdopodobniej nie poradzisz sobie bez niej przez te 7 dni..;)
      • lepian4 Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 11:45
        Hahaha! Moja zonka tez wyjezdza co wakacje do mamusi. Ten piekny czas tez wczesniej sobie zaplanowuje. Koncerty, ciekawe okolice, imprezki... Ech, szkoda tylko, ze tesciowa wzywa coreczke do raportu tylko latem! Zawsze sobie poradzilem. Prosze wiecej nie siac tego feministycznego jazgotu!
        • sirgiej Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 11:59
          najpiekniejsze dla faceta jest to planowanie :) kocham moja zole i syna ale wiem ze taki resecik bardzo dobrze nam zrobi. a przez te 7 dni to tyyyyle zwiedze,tyle zdjec popstrykam ze przez przyszla cala zime bede robil kronike z wyprawy :)
          • lepian4 Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 13:16
            Z tymi zdjeciami to troche uwazaj.
            Ja wybralem sie razu pewnego na plaze...
            Fajne laski w tle sie zapalaly.
            Moj Boze, ale byla jazda!
      • voxave Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 18:20
        Siergiej----walisz to na forum to tak jakbyś zapraszał na ten rajd.
    • aroden wpasc na FK :) 11.10.11, 13:08
      Moze cos przygruchasz na te wyprawe.
      Tam polowa z nich smiertelnie sie nudzi.
    • wersja_robocza Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 13:11
      Wszystko to, na co nie masz czasu czy możliwości, kiedy żona stacjonuje w domu.:>
      • sirgiej Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 13:40
        dzieki za rade ale zeby zrobic wszystko to potrzebuje co najmniej roku a nie 7 dni :) co do gruchania to nie chce miec nic wspolnego z kobietami przez tydzien.
        • wersja_robocza Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 13:45
          Wiadomo, że w ciągu tygodnia wszystkiego nie zrealizujesz, więc z listy 'wszystko' wybierz to, na co starczy czasu.:>
          • sirgiej Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 13:54
            wiec wstepnie juz wybralem podroz po najcenniejszych zakatkach Polski. jade i chodze kidy chce i gdzie tylko chce
            • wersja_robocza Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 14:08
              To chyba wystarczający plan jak na tydzień.Tylko aparatu nie zapomnij i ciepłych skarpet.:>
              • ultimate.strike Re: tydzień bez żony :) co robić? 26.03.12, 20:10
                > ciepłyc
                > h skarpet.:>

Oczywiście, to jest podstawa. :D
                • lidka449 Re: tydzień bez żony :) co robić? 26.03.12, 20:47
                  jesli juz planujesz aktywny wypoczynek
                  to Bieszczady bez zgielku i halasu
                  powedrowac po latwych szlakach,
                  Wcisna,Komancza...
        • koham.mihnika.copyright nie lubisz jak ci baba mendzi? Umow sie z Jozkiem. 26.03.12, 10:47

• maly.jasio Od 20-tu lat jezdze na samotne urlopy 11.10.11, 13:56
      Gdyz polowe kazdego urlopu "ustawowo" spedzam sam, jako, ze babe mam przez caly rok,
      wiec 2 tygodnie chcialbym od niej odpoczac.

Nie bede jednak pantoflarzowi tlumaczyl, co robi sie na urlopie bez wlasnej baby.
      Zapewniam jedynie, ze rozne rzeczy.
    • s.romeczek Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 13:57
      operacja żylaków albo sprzątanie piwnicy
      p.s. już zacznij szczepienia przeciw żółtaczce
    • cynta Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 15:58
      Zrob zonie niespodzianke i dolacz do niej, gdzie by nie byla. Z fajnym planem na tydzien we dwoje (czy troje?). Jezeli musisz odpoczywac od zony to nie jest dobrze... nie tedy droga.... :)
      • maly.jasio najdurniejszy pomysl dnia :) 11.10.11, 16:01
        cynta napisała:

> Zrob zonie niespodzianke i dolacz do niej, gdzie by nie byla. Z fajnym planem n
        > a tydzien we dwoje (czy troje?). Jezeli musisz odpoczywac od zony to nie jest d
        > obrze... nie tedy droga.... :)

najdurniejszy pomysl dnia :)

dolaczac do zony po calorocznym z nia pobycie ?

slyszalas cos o dywersyfikacji ? :)

• cynta Re: najdurniejszy pomysl dnia :) 11.10.11, 16:56

>
          > najdurniejszy pomysl dnia :)
          >
          >
          > dolaczac do zony po calorocznym z nia pobycie ?
          >
          > slyszalas cos o dywersyfikacji ? :)
          >
          Nie lubisz swojej zony? to po co z nia jestes? zmien na kogos kogo bedziesz lubil.. ;)
          • maly.jasio Re: najdurniejszy pomysl dnia :) 11.10.11, 22:47
            cynta napisała:
            > Nie lubisz swojej zony? to po co z nia jestes? zmien na kogos kogo bedziesz lub
            > il.. ;)

lubie tez fasolke po bretonsku, ale gdybym ja jadl codziennie to po miesiacu bym zwymiotowal.

dlatego: - DYWERSYFIKACJA.
            • sirgiej Re: najdurniejszy pomysl dnia :) 12.10.11, 08:18
              czlowieku zastanow sie co piszesz. jak bedziessz z kobieta 10 ponad lat to niewazne jak bardzo ja kochasz tydzien wakacji gdzie robisz co chcesz bedzie zbawieniem.
              • last_unearthly Re: najdurniejszy pomysl dnia :) 28.03.12, 09:42
                sirgiej napisał:
                > czlowieku zastanow sie co piszesz.

To nie człowiek, to kobieta;))
                A tak na serio kilkudniowa rozłąka jest świetna dla związku, człowiek zdąży odpocząć od partnera i trochę zatęsknić. A powitanie po rozłące... mmmmm....
      • lled Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 16:01
        gosc dostaje amnestie na tydzien a ty go wysylasz na ciezkie roboty?
        plan jest taki ze on chce sobie robic to na co ma ochote, wystarczy ze przez caly rok sie meczy i chodzi na ustepstwa.
        do baby jechac, zart miesiaca
        • sirgiej Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 16:24
          tak i spedzac urlop a raczej jego polowe z tesciami i szwagierka za granica. siedziec caly szien w ogrodku i rozmawiac o zakupach typu gdzie jest najtaniej. juz bym wolal do pracy chodzic i codziennie nadgodziny brac. zonka wroci i pojedziemy wspolnie na tydzien :)
          • cynta Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 16:52
            sirgiej napisał:

> tak i spedzac urlop a raczej jego polowe z tesciami i szwagierka za granica. si
            > edziec caly szien w ogrodku i rozmawiac o zakupach typu gdzie jest najtaniej. j
            > uz bym wolal do pracy chodzic i codziennie nadgodziny brac. zonka wroci i pojed
            > ziemy wspolnie na tydzien :)

po co ona jedzie na takie wakacje? lubi?
        • cynta Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 16:58
          lled napisał:

wystarczy ze przez caly rok sie meczy i chodzi na ustepstwa.

skad wiesz ze sie meczy? a moze nie? moze lubi chodzic na ustepstwa... a moze nie chodzi... czasem ludziom jest razem dobrze i nic nie musza ... ani chodzic na ustepstwa ani prac smierdzace skarpety... :)
          • lled Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 17:49
            niewazne jak bardzo sie kocha druga osobe, bycie we dwoje bez chwili dla siebie szybko sie nudzi.
      • lolcia-olcia Re: tydzień bez żony :) co robić? 26.03.12, 22:00
        głupie jak jadę bez faceta to po to by od niego odpocząć chyba logiczne
    • mousesek Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 16:31
      Poprzeglądaj oferty groupona, może będą jakieś ciekawe opcje wypoczynkowe. Bo ja bym jednak na wypoczynek połączony z akjtywnością fizyczną postawił ;)
    • tata.szymona Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 17:34
      Ja bym chciał, żeby moja żona z dzieciakami wyjechała w czasie Euro2012 (to byłby raj!) Skoro Twoja druga połowa wyjeżdża w maju to może kup sobie z dużym wyprzedzeniem bilet lotniczy do Lwowa (zanim zaleją to miasto kibice). Bardzo polecam to miejsce.
      • sirgiej Re: tydzień bez żony :) co robić? 11.10.11, 19:07
        opcja oferty na gruponie turystyczne szczerze to raczej odpada. moge wspolnie z zona jechac co do euro super pomysl ale ja tak jak poprzednik stawiam na aktywny wypoczynek. najchetniej bym pojechal w gory rowerem z tym ze pogoda. wystarczy ze jeden dzien bedzie ulewa i dupa siedze w schronisku :( opcja tour de pologne autem to cos extra jade gdzie chce, chodze gdzie chce i spie w aucie. super i tego narazie sie trzymam. tylko co do spania to to musze sobie dokladnie zaplanowac gdzies na strzezonych albo kempingach.
        • lejdi111 zrób remont w domu 12.10.11, 08:36

• voxave Re: zrób remont w domu 12.10.11, 08:43
            Bez cenzury przekładaj nabiał z jednej nogawki do drugiej :)
        • swiete.jeze Re: tydzień bez żony :) co robić? 26.03.12, 11:14
          Spanie w aucie to trochę lipa, zwłaszcza jeśli potem masz kilka godzin prowadzić. Może jeśli cały rok nie dotykasz samochodu to jest fajne, ale skoro masz robić coś, czego nie robisz w domu, to bezsęsu.
    • fun_boy Re: czy jeszcze można po trzech latach? 14.10.11, 21:19
      W związku z tym że masz ogromny popęd seksualny proponuje Tobie poszukać na maj jakąś ognistą góralkę i z nią spędzić ten tydzień
      • sirgiej Re: czy jeszcze można po trzech latach? 14.10.11, 21:42
    • mjr.fisher Re: tydzień bez żony :) co robić? 14.10.11, 22:17
      Idź na dziw...ki.
      • sirgiej Re: tydzień bez żony :) co robić? 14.10.11, 22:20
        u mnie same brzydkie ;)
    • talk_jockey Re: tydzień bez żony :) co robić? 26.03.12, 10:35
      spamujesz to forum gnoju.. spieprzaj stad
    • headvig :) 26.03.12, 12:36
      ja bym się na twoim miejscu w końcu wyspała ;)
      • lolcia-olcia Re: :) 26.03.12, 22:04
        o takie coś i mi pasuje ale opcja na tydzień to raczej za dużo
        • headvig Re: :) 26.03.12, 22:30
          lolcia-olcia napisała:

> o takie coś i mi pasuje ale opcja na tydzień to raczej za dużo

Ale tam ukryty podtekst był :)
    • lolcia-olcia Re: tydzień bez żony :) co robić? 26.03.12, 21:58
      gratuluję prawdziwy szczęściarz z Ciebie
    • bmwracer Re: tydzień bez żony :) co robić? 26.03.12, 22:48
      super okazja aby np odnowic mieszkanie ..
    • mirabelll Re: tydzień bez żony :) co robić? 27.03.12, 00:17
      naucz sie gotować albo sprzatac pozniej cos ugotuj na przyjazd zony gwarantuje szok:D
      • bmwracer Re: tydzień bez żony :) co robić? 27.03.12, 00:44
        no to bedzie posadzony ze przyprowadzil sobie jaks lafilyndre co mu gotowala - zadna baba ci nie uwierzy ze maz sam gotowal.... musi byc meska i brudna robota zrobiona....:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka