Dodaj do ulubionych

O gaciach....

13.10.11, 08:27
Kiedy mężczyzna rozbiera kobietę, marzy o tym, by jego oczom ukazała się seksowna bielizna. Najlepiej koronkowa, albo atłasowa. A jeszcze lepiej żeby była do tego czerwona, albo śnieżnobiała... A co chciałaby zobaczyć kobieta, kiedy drżącymi palcami rozpina spodnie partnera? Bielizna dla gejów...
Złośliwi mówią, że męska bielizna służy tylko jednemu - żeby ją jak najszybciej ściągnąć. O ile wielu panów pamięta jaką bieliznę miała na sobie ich partnerka, podczas płomiennych nocy, o tyle mało która pani pamięta jakie slipki miał na sobie jej wybranek. Producenci bielizny raczej mężczyzn nie rozpieszczają. W polskich sklepach wciąż królują jedno - albo dwubarwne majtki męskie. Bokserki wciąż uchodzą za bieliznę dla młodych i nowoczesnych, a męskie stringi... cóż, o nich mówi się, że to bielizna dla gejów. Sami panowie też niespecjalnie dbają o tę część garderoby. Zwykle zadowalają się czymkolwiek. Byle by nie uciskało i było przewiewne.
Obserwuj wątek
    • niezmiennick Re: O gaciach.... 13.10.11, 08:45
      W życiu wszystko jest pożyczone...

facet.wp.pl/kat,1007851,wid,8591384,wiadomosc.html
      • sibeliuss Re: O gaciach.... 13.10.11, 08:50
        A wracając do tematu, przywiązujesz wagę do bielizny?
        • niezmiennick Re: O gaciach.... 13.10.11, 09:08
          Wracając do tematu, po pierwsze nie kradniemy tekstów; po drugie dajemy najpierw własną opinię.
          • sibeliuss Re: O gaciach.... 13.10.11, 09:21
            Nie kradniemy tylko nie wkleił mi się link - zadowolony?
            A co do mojej opinii, dużą wagę przywiązuję do bielizny, to co dotyka bezpośrednio ciała musi być dobrej jakości i łączyć w sobie praktyczność z wyglądem.
            • niezmiennick Re: O gaciach.... 13.10.11, 09:24
              Jakoś mało autentycznie przepraszasz. Zasadniczo w ogóle nie przepraszasz. I jeszcze to agresywne "zadowolony?". Zamiast do bielizny przywiąż więcej wagi do zachowania.
              Tak tak, nie mam prawa nikogo pouczać. Ot taka luźna uwaga.
              • sibeliuss Re: O gaciach.... 13.10.11, 09:27
                Widzę, że poza nazwaniem mnie złodziejem nie masz nic więcej do napisania.
                EOT
                • niezmiennick Re: O gaciach.... 13.10.11, 09:34
                  Twoja postawa powoduje, że nie mam ochoty nic Ci napisać. Tego też warto nauczyć się rozróżniać.
                  Chociaż bycie aroganckim samozadowolonym (tu wstaw słowo które oczywiście znasz a mnie nie wypada publicznie użyć) jest dzisiaj w modzie.

Viceversal.
    • fieldsofgold Re: O gaciach.... 13.10.11, 09:26
      ooooo nieprawda, ja zwracam uwage na gatki. jeden maly szczegol moze wszystko popsuc ;-)
    • wersja_robocza Re: O gaciach.... 13.10.11, 09:39
      Stringi są okropne. Na męskim tyłku nie do przyjęcia. Bez zastanawiania się czy to doopa homo czy hetero (co prawda przyznaję się bez bicia, że nagiego tyłka gejowskiego nie widziałam w sypialni).
      A inne? Bokserki albo szorty są jak najbardziej mile widziane. Bawełniane. Bo różowych koronek też sobie u faceta nie wyobrażam.
      • lepian4 Re: O gaciach.... 13.10.11, 10:08
        A mnie sie wydaje, ze panie zwracaja uwage na gatki partnera, gdy trzeba je sprzatnac. Przed samym aktem zajete sa wlasnymi przezyciami. EGOISTKI!
        • voxave Re: O gaciach.... 14.10.11, 06:13
          Lepik---masz świeta racje---kobiety maja w nosie wasze gacie byleby nie smierdziały hi,hi :)
    • shedir1 Re: O gaciach.... 13.10.11, 12:52
      Ja, akurat pamiętam jaką bieliznę nosi mój mężczyzna i zwracam na to uwagę. Zła bielizna u mężczyzny tez może wiele popsuć. Stringi i slipy odpadaja. Jak bym takie zobaczyła to bym zabiła śmiechem hehe. Jak dla mnie tylko bokserki albo spodenki, czyste, nie potargane i nie sprane :)
      Pozdrawiam
    • ladymama2828 Re: O gaciach.... 13.10.11, 14:22
      zwracam uwagę.
      Najważniejsze czyste i nie podziurawione:)
      Bokserki na pierwszym miejscu, bo chyba każdy tyłek wygląda w nich przyzwoicie. Ewentualnie bokserki.
      Stringi i slipy-porażka. O koronkach nie ma mowy. Posikałabym się ze śmiechu:)
      • passionati w bokserkach mały facio wygląda pokracznie 13.10.11, 19:59
        duży zaś na byczka Fernando, wole więc normalne slipy
    • tow.ortalion Re: O gaciach.... 13.10.11, 22:08
      Najważniejsze, żeby później pamiętać, żeby prawidłowo ponownie je założyć: żółtym do przodu i brązowym do tyłu, nie odwrotnie !
    • sz.a.m Re: O gaciach.... 14.10.11, 11:31
      myślę że kobieta faktycznie wielkiej uwagi na gacie męskie nie zwraca pod warunkiem, że te same tej uwagi na siebie nie zwrócą.....

faceci mają to do siebie że zawsze lepiej wyglądają bez gatek niż w najbardziej. gustownych bokserkach.

---------------------
      wszystko będzie w końcu dobrze. Jeśli nie jest dobrze to znaczy jedynie, że to jeszcze nie koniec.
      • misie.zelki Re: O gaciach.... 16.10.11, 22:35
        taaaaaaaa
        a Rysiek śpiewa, że "kobiety lubią brąz"
        :D
      • sibeliuss Re: O gaciach.... 18.10.11, 14:33
        I też nie koniecznie, bo nagi owłosiony facet z wygolonym przyrodzeniem wygląda bardzo śmiesznie.
    • tehuana Re: O gaciach.... 14.10.11, 13:23
      I dobrze...maja byc wygodne, zeby strategiczne narzady nie doznaly uszczerbku.
      Bokserki mnie nie podniecaja.
      • mallwia Re: O gaciach.... 14.10.11, 13:58
        o jejku jejku rzeczywiscie nie zwracam uwagi na majtoski,tylko na zawartość.Ale jedno wiem zdecydowanie bokserki niż slipy

www.youtube.com/watch?v=gb9a0KBUsU8
        • sz.a.m Re: O gaciach.... 14.10.11, 14:08
          czyli jesteśmy zgodne - jednak zawartość...

---------------------
          wszystko będzie w końcu dobrze. Jeśli nie jest dobrze to znaczy jedynie, że to jeszcze nie koniec.
    • olewka100procent Re: O gaciach.... 18.10.11, 22:03
      wkleiłeś to z jakiegoś gejowskiego magazynu ?
    • stara-a-naiwna Byle czyste! 18.10.11, 22:21
      kobiety są mńiej wymagające i chyba też mniej zwracają na to uwagę... Inaczej, zwracają uwagę ale są mniej wymagające
      :)
      Pod warunkiem, że bielizna jest czysta to większość przejdzie.
      Jakoś nie wyobrażam sobie faceta w stringach (owłosiony tyłek mi tu nie pasuje)

Lubie jednolitą w kolorze albo mega kolorową bawełnianą bieliznę (albo majtki albo baokserki)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka