sloneczko_najjasniejsze
21.10.11, 01:06
Ponieważ owo forum nosi nazwę "mężczyzna", to uznałam, że znajdzie się tu sporo facetów, którzy uczciwie odpowiedzą mi na to pytanie. Uściślając chciałabym się zapytać:
1) Czy kiedykolwiek ktokolwiek z Was kochał jakąś kobietę (kochał, nie /tylko/ pożądał)?
2) Czy kiedykolwiek ktokolwiek z Was był w stanie dla jakiejś kobiety zrobić wszystko (z wyłączeniem kobiet spokrewnionych)?
3) Czy kiedykolwiek ktokolwiek z Was widział w kobiecie coś więcej niż kawał mięsa (atrakcyjnego lub nie)?
4) Czy kiedykolwiek mówienie przez Was kobiecie pierdół głoszących, że jest ona całym Waszym światem i takie tam, nie odbywało się w ramach tylko i wyłącznie podrywu a było szczerą prawdą?
5) Czy zawsze byliście wierni kobiecie, mimo że zdarzały się okazje, żeby to zmienić?
6) Czy, już abstrahując od relacji damsko-męskich, zdarzyło się Wam mieć jakieś wyższe uczucia?
7) Czy odpowiedzialność jest dla Was tematem tabu?
Z góry dziękuję za odpowiedzi. Proszę, aby kobiety nie wypowiadały się na temat swoich dziubdziusiów, bo one widzą tylko to, co chcą widzieć. Ja chcę prawdy obiektywnej.