Dodaj do ulubionych

Zawieranie znajomosci przez internet

15.11.11, 13:00
Da sie poznac ładną, normalną laskę 18-25 w celu zawarcia związku w rl na jakims serwisie spolecznosciowym? Na Fotkach, Darlingach raczej złe doświadczenia, zwodzą człowieka a umówic sie w rl nie chcą. Łatwiej jest chyba na czatach tematycznych albo jakis bardziej kameralnych serwisach, które nie są "matrymonialne" typu czat Shmooze, gdzie dziewczyn ładnych i chętnych do umówienia masa, ale jako 29 latek czuje się tam jednak trochę staro. Jakie macie doświadczenia? Gdzie szukać?
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 13:04
      Możesz sprecyzować co masz na myśli "zawarcie związku w rl"?
      • zeberdee24 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 13:28
        może w prl ? ale na to już chyba za późno
        • zolza159 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 15:18
          zeberdee24 napisał:

> może w prl ? ale na to już chyba za późno

to było dobre , hehe
      • six_a Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 13:33
        w realu
        w odróżnieniu od tc
        w tesco
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 13:39
          six_a napisała:

> w realu
          > w odróżnieniu od tc
          > w tesco

Mnie bardziej interesuje charakter tego związku...
          • cukinia123 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 13:44
            Ja poznałam faceta na Sympatia.pl, ale nie ma reguły. Na tym samym portalu poznałam tez kilku nieciekawych panów;) Wszystko kwestią szczęścia. Powodzenia.
        • zolza159 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 15:19
          six_a napisała:

> w realu
          > w odróżnieniu od tc
          > w tesco
          >

a to może w auchan sie da, tylko nie wiem jaki będzie skrót ...
      • koham.mihnika.copyright ReaL? 16.11.11, 08:28

• gragas Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 13:49
      Może zbyt zaborczo podchodzisz do sprawy, skoro nie chcą sie umawiać? Bo to aż dziwne, że na takich portalach nie ma chętnych osób to spotkania się w realu...
      • cukinia123 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 14:24
        Na takich portalach jest sporo osób, które niby szukaja, ale nie chcą się spotkać. Mój mąż w 2 wiadomości zaproponował spotkanie. Nie ma sensu przeciągać znajomosci w sieci, kilka wiadomości i jeśli coś zaskoczy to trzeba to szybko zweryfikować w realu, nie ma sensu robić sobie złudnych nadzieji.
        • tutadeusz29 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 14:37
          Napisałem w celu zawarcia związku bo nie interesują mnie przygody, ani sponsoring.
          Może za szybko chce się umawiać bo po 2-3ej wymianie meili/rozmowie? ale jeśli jest z tego samego miasta to po co to odwlekać. Ileż można pisać z kimś kogo się nie widziało, tylko na podstawie ładnego zdjęcia?
          Sympatia zbyt jednoznacznie się kojarzy. Lepsze są chyba serwisy, nastawione na zawarcie znajomości, ale bez ciśnienia na "szukanie drugiej połówki".
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 14:43
            tutadeusz29 napisał:

> Napisałem w celu zawarcia związku bo nie interesują mnie przygody, ani sponsori
            > ng.

A skąd ten wymóg wiekowy 18-25, skoro to związek ma być? Jak będzie miała 26 to już odpada?
          • lilyrush Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 14:44
            jak chcesz znajomości na bzykanie to są do tego jeszcze lepsze serwisy niż edarling- to taki sam cel jak sympatia tylko jak dla mnie wielka ściema.
            sa sex-randki, c-date i podobne- tam raczej oczekiwania miłości aż po grób nie będzie
            Najbardziej zniechęca mnie do faceta to, ze nie am odwagi jasno napisać czego szuka tylko kombinuje i mam nadzieje, ze kobiet-idiotka sie nie domyśli
            • tutadeusz29 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 15:04
              Pewnie was to rozbawi, ale nie uznaje sexu bez uczuć.
              Mam swoje zasady i odpychają mnie te latawice z sexrandek, nawet na to nie wchodzę.
              Przedział wieku do 25, bo powyżej tej granicy to już się robią panie zbyt wymagające. Oczekują szybkiego zakładania rodziny i że facet ma mieć super pracę, samochód, mieszkanie, a ja nie jestem jeszcze na takim etapie.
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 15:22
                tutadeusz29 napisał:

> Pewnie was to rozbawi, ale nie uznaje sexu bez uczuć.
                > Mam swoje zasady i odpychają mnie te latawice z sexrandek, nawet na to nie wcho
                > dzę.
                > Przedział wieku do 25, bo powyżej tej granicy to już się robią panie zbyt wymag
                > ające. Oczekują szybkiego zakładania rodziny i że facet ma mieć super pracę, sa
                > mochód, mieszkanie, a ja nie jestem jeszcze na takim etapie.

Czyli w wieku lat 29 chciałbyś mieć dziewczynę jak z liceum/początku studiów. POWODZENIA :D
              • korelacja_1 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 15:25
                Jezu chryste, a skąd masz takie dane?!
              • lled Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 15:59
                >>Pewnie was to rozbawi, ale nie uznaje sexu bez uczuć.

tutaj sie z toba zgodze. tez nie uznaje seksu bez uczuc. dlatego tez zakochuje sie w kazdej z pan z ktorych uslug korzystam.

>>Mam swoje zasady i odpychają mnie te latawice z sexrandek, nawet na to nie wchodzę.

nastepny akapit z ktorym sie zgadzam. tem mnie odpychaja latawice z seksrandek. wole wejsc do agencji i samemu zobaczyc z czym sie przespie.

>>Przedział wieku do 25, bo powyżej tej granicy to już się robią panie zbyt wymagające.

nastepna zgoda. im mlodsza tym glupsza. takim 18-ka do 25 mozna wmowic glupoty i dobra jest. po 25-tym roku zycia bedzie wiecej wymagan i zakazow (a to bez gumy nie, a tam paluszkow nie wkladac, anal juz nie itp.)

a tak na serio. kolego - kopnij sie kolanem w czolo.
    • algaria Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 16:20
      Od razu wiedziałam że na takich portalach to tylko grubi zdesperowani zboczeni i z odchyłami.
      • cukinia123 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 19:02
        Jest jeszcze portal dla osób wierzących, tam nikt nie szuka partnera do seksu, tylko właśnie przyjaźni, związku, miłości. przeznaczeni.pl
        • lled Re: Zawieranie znajomosci przez internet 15.11.11, 19:43
          cukinia123 napisała:

> Jest jeszcze portal dla osób wierzących, tam nikt nie szuka partnera do seksu,
          > tylko właśnie przyjaźni, związku, miłości. przeznaczeni.pl

jest tez portal objawieni.pl i tez jest jp2.pl i wiele innych portali dla osob chorych psychicznie.
        • koham.mihnika.copyright czy jak razem czytaja Biblie, to moga sie trzymac 16.11.11, 08:34
          za rece i patrzec w oczy, czy tez sa oddzieleni parawanem?
          A propos - znacie dowcip o ksiedzu, gospodyni, desce do prasowania i spacerach?
          No, to nie musze opowiadac.
          • cukinia123 Re: czy jak razem czytaja Biblie, to moga sie trz 16.11.11, 10:26
            Oczywiście złosliwości! Ludzie są różni i różne maja potrzeby, może koleś jest wierzący, albo podpasuje mu specyfika portalu. Znam parę, która się tam poznała i wcale nie są fanatykami religijnymi, normalni ludzie. Więcej tolerancji;)
            • koham.mihnika.copyright jasssne, bo wierzacy sa baardzo tolerancyjni 17.11.11, 08:24
              Gowin, Kałczyński, generalnie 25% prawdziwych patriotow tworu watykanskiego.
    • sardonically86 Re: Zawieranie znajomosci przez internet 17.11.11, 04:04
      Hmm, z tego co kojarzę na "my dwoje" jest trochę więcej pozbieranych, niegłupich ludzi, umiejących pisać w języku polskim maile dłuższe niż trzy zdania, (co jest rzadkością). Są opłaty - to trochę droga impreza, przynajmniej na studencką kieszeń. Ale.. in desperate times, desperate measures are called for. Co do tego, czy są normalni, trudno mi wyrazić opinię, "normalny" to słowo wytrych, wszystkoznaczące. Dla mnie, np. wyznacznikiem normalności jest zirytować sie na określenie "laska".
      Zaznaczam, że ja nie poszukiwałam mitycznego stwora pod nazwą "normalna laska" więc nie moge się wypowiadać, czy takowe tam buszują:P
      Na czatach tematycznych zapewne tez dałoby sie kogos znaleźć, tyle, że większym nakładem czasu, bo zapewne spora cześć użytkowników jest już w zwiazku/ nie jest zainteresowana tworzeniem nowego.

PS. IMHO, możliwe, ze wcale nie "zwodzą", po prostu nie mają ochoty kontynuować znajomości, ale nie wiedzą jak to w miarę bezboleśnie ubrać w słowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka