mal5gosia 06.02.12, 13:17 Po czym poznać czy partner jest ze mną z przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 13:27 po kompocie, raz nie podaj po obiedzie jak się upomni to wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 14:01 Wszystko jasne, że jest z przyzwyczajenia? Czy wszystko jasne, że jednak nie z przyzwyczajenia? Bo jakoś niejasno to napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 14:12 jak nie będzie kompotu a się upomni to jak myślisz? czy to z miłości czy z przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 14:24 Z miłości. Masz rację wystarczy chwilę pomyśleć. Wygrałam coś? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 14:31 no jakie to proste, tak słoik z kompotem:P Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 14:32 o proszę, jednak kocha! WIEDZIAŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 14:35 no nie może być inaczej, a jak kocha to i poczeka...........................(na kompot:P) Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 14:43 poczeka, poczeka, nie spieszy się, ale księguje sobie: słoiczek z kompocikiem raz - wygrana w konkursie - dowód miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jest jak jest 06.02.12, 14:45 przepraszam za wtret ale nudzimisie strasznie jest wyrachowana...romek miej sie na bacznosci....:) jak kompocik będzie na maku to po Tobie Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 14:52 O przepraszam bardzo, to jest potwarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 14:47 jeszcze trochę i zabraknie wolnego miejsca w excelu, Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 14:51 No co Ty mówisz? Jeszcze coś od ciebie wygrałam i zapomniałam? Niemożliwe. Buchalterię mam perfekcyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 14:55 ale ten kompot to dla przyzwyczajonego chyba miał być??? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 15:01 Dla mnie! Wygrałam, zdobyłam dowód miłości i się nie wykręcaj. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 15:07 chyba gdzieś mi się drzewko złamało???ja nie oferowałem kompotu??? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 15:15 NMS_S (czyli ja): wygrałam coś? S.R (czyli Ty): tak, słoik kompotu :P I co, łyso Ci? Mnie mamisz tym kompotem. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 15:21 nie wstyd Ci??? tak za słoik kompotu:P tak było, no ale taka luźna twórcza interpretacja żeby zaraz dowodem była w sprawie...... mieć kupiłaś?:P Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 15:27 Ani trochę :) Wyrachowana jestem a nie wstydliwa. Obawiam się, że dałeś dowód bankrutowi. Muszę się przyznać w końcu. Nie jestem inwestorem giełdowym wysokiej klasy! Zaimponować Ci chciałam tylko, na mieć mnie nie stać. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 15:35 i co teraz? kompoty dawno wypite, na mieć już za późno, a jak się mamusia dowie to mnie wydziedziczy, chyba trzeba szybciej maturę zdać i kurs na tramwaj robić Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 15:40 Wiedziałam, trochę się bałam, ale wiedziałam, że jakoś z tego wybrniemy. To jest dobry plan. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 15:46 muszę jeszcze skołować kasę na kurs Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 15:51 może kolega Mariusz Ci pożyczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 15:53 jest propozycja we wrocławiu, i nawet bardzo sympatyczne tramwajarki tam mają:P www.badania-na-prawo-jazdy-wroclaw.com/motorniczy-tramwaju-kurs.html Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 16:05 Oj Romuś. To nie jest pani tramwajarka, tylko pani modelka z pracowni co robi testy psychologiczne. No czytajżesz ze zrozumieniem. Poza tym ja jestem sympatyczniejsza. Widzę trzy punkty z którymi może być problem: * Wykształcenie przynajmniej zawodowe * Wiek od 21 wzwyż * aktualne badania lekarskie oraz psychologiczne potwierdzone orzeczeniami Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 16:10 jak się kliknie na linka pod zdjęciem to wyskakują tramwajarki, bardzo różne:P nawet żona kierownika zajezdni jest faktycznie wiek jest problemem, może dowód pożyczę od kuzyna? Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 16:20 bo bez czapek? ale może na kurs się zapiszą? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jest jak jest 06.02.12, 16:21 jak wy sie kochacie!!!! aż miło :))) ale uwaga po jakims czasie sie przyzwyczaicie...może czas zadac sobie pytanie jak watkodawczyni? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 16:23 Oj dobra,niech będzie, że tramwajarki, tylko kompotu im nie dawaj. I szybciutko na kurs, bo ja potrzeby konsumpcyjne mam. Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 16:31 Trzy posty wyżej masz Mariusza. Ale nie, oczywiście, Ty musisz z nim o miłości zamiast o biznesie! Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: jest jak jest 06.02.12, 16:33 ee, chyba nerkę muszę wystawić na aukcję? Odpowiedz Link Zgłoś
nudzimisie_strasznie Re: jest jak jest 06.02.12, 16:41 No jak to sobie załatwisz, to już Twoja sprawa. Muszę już lecieć wydać trochę pieniędzy a konto Twoich przyszłych zarobków. Paa. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jest jak jest 06.02.12, 17:45 no nerka może się szybciej sprzeda, ja wystawiłam zegarek i od 3 tygodni go opycham i nic;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jest jak jest 06.02.12, 13:39 odpowiedź na to pytanie nie jest proste i jednoznaczne....należałoby zadać sobie pytanie czy tak postawione pytanie to pytanie o stan obecny czy przyszły bo oczywistym jest że nie przeszły bo gdyby tak było to nie postawiłabyś tego pytania w ten sposób sfromułowanego... Jeżeli chodzi o stan obecny to wybac ale nie rozumiem pytania....a jeżeli chodzi o stan przyszły to pytanie jest zbyt ogólne i tendencyjne abym mógł podjąć wysiłek intelektualny w cely udzielenia Ci na nie odpowiedzi... czy zechciałabyś zadać pytania pomocnicze? np ile masz lat, jaki masz wzrost, kolor oczu, włosów, sylwetkę, wymiary piersi, w talii, wykształcenie, ile zarabiasz czy jesteś po przejściach....? Odpowiedz Link Zgłoś
mal5gosia Re: jest jak jest 06.02.12, 14:04 A zechcesz odpowiedzieć mi czy zadane przez Ciebie pytania pomocnicze nie są tendencyjne? Być może moje pytanie było zle skonstruowane, aczkolwiek nie pozbawione sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jest jak jest 06.02.12, 14:23 ocyzwiđcie...oboje dobrze wiemy skad u CIebe takie pytanie...i nie jest ono pozbawione sensu...byc moze znasz juz na nie odpowiedz ale potrzebujesz sie upewnic... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt i slusznie :) 06.02.12, 14:35 mal5gosia napisała: Po czym poznać czy partner jest ze mną z przyzwyczajenia? po niczym. tylko z kochanka jest sie z namietnosci. ze stala baba jest sie z przyzwyczajenia. i tak byc powinno Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jest jak jest 06.02.12, 15:59 a jak ni ma, to długa zima. czy można prosić o powtórzenie pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jest jak jest 06.02.12, 17:57 no a Ty to bys juz odpowiedź chciaaa...cierpliwosci...powoli...rozgrzejemy sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: jest jak jest 06.02.12, 17:16 mal5gosia napisała: > Po czym poznać czy partner jest ze mną z przyzwyczajenia? Rzadko się myje albo wcale nie myje, pierdzi pod kołdrą, beka przy stole i mówi: kobieto, podaj piwo albo gdzie jest pilot. :cool: Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jest jak jest 06.02.12, 18:08 i co bejbe myslisz ze Ci uwierze ? no może po namyśle...ale jeszcze nie teraz...musze zatrybic Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: jest jak jest 06.02.12, 17:42 ja chciaaam jesze dodać, że ci co pytają, gdzie jest pilot, to gupi som. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: jest jak jest 06.02.12, 17:56 six_a napisała: > ja chciaaam jesze dodać, że ci co pytają, gdzie jest pilot, to gupi som. I ślepi, ale wtedy ciśnie się jedna odpowiedź na usta: w d....:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jest jak jest 06.02.12, 18:04 aaaa kcialo by sie do kokpitu ladowac bez podwozia jak z kapitanem wrona co? choc jeden jedyny raz nadusic na romance tv....o nie...teraz ogladamy animal planet ooo Odpowiedz Link Zgłoś
mal5gosia Re: jest jak jest 07.02.12, 12:34 Witam wrocila wasza watkodawczyni !!! Kompotu nie dalam, nic nie burczal wiec chyba kocha. A tak na powaznie to pytanie bylo mala prowokacja, aczkolwiek dyskusja ciekawie....ciekawie sie rozwinela. Milo bylo czytac. :-) Odpowiedz Link Zgłoś