gwiazdka-4 12.02.12, 12:59 Co o tym myślec? On dwadziesci apare lat, poznal kobiete , ona mu sie podoba, on mial juz wczesniej kobiety ( tak mowi), nagle podczas pocalunku ma wytrysk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koham.mihnika.copyright widac, bardzo mu sie podoba? 12.02.12, 13:04 porada - czesciej calowac. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt niejednej robi sie mokro w majtkach 12.02.12, 13:39 od samego pocalunku... a bo co ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: niejednej robi sie mokro w majtkach 14.02.12, 19:10 Ale ona nie sprecyzowała które miejsce całowała;) Odpowiedz Link Zgłoś
nom73 Re: pytanie 12.02.12, 17:21 gwiazdka-4 napisała: > Co o tym myślec? On dwadziesci apare lat, poznal kobiete , ona mu sie podoba, o > n mial juz wczesniej kobiety ( tak mowi), nagle podczas pocalunku ma wytrysk... Ale to źle czy dobrze? Jak źle to niech tak kobieta gdzie indziej go całuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: pytanie 14.02.12, 16:43 Facet nie może utrzymac moczu----pierwszy raz to słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: pytanie 13.02.12, 10:46 uciekaj od niego, jak na wielkanoc pójdzie do spowiedzi, pocałuje stułę to potem obciach na cały kosciół Odpowiedz Link Zgłoś
amidala91 Re: pytanie 14.02.12, 16:42 Jezus Maria! Też miałam kiedyś takiego chłopaka :D. Na początku to było krępujące, dla obu stron. Potem chciałam więcej takich doświadczeń. Naprawdę mi się podobał. Robiłam tak, żeby go ugotować i tak się bawiliśmy trzy - cztery miesiące ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liq88 Re: pytanie 15.02.12, 11:40 to internet nie ma co za dużo oczekiwać ;) a tak na serio to orgazm przy pocałunku u faceta to zdecydowanie zbyt szybki orgazm. powinien się udać do specjalisty:) Odpowiedz Link Zgłoś
lepian4 Re: pytanie 15.02.12, 12:22 Chcesz powiedziec do specjalistki? Nie przecze, troche temu szczesliwcowi zazdroszcze! Fajnie jest tak tryskac radoscia przy kazdej okazji! Wczoraj w telewizji pokazywali najnowsza fryzure Tokio Hotel. Dolaczono tez urywki z ich wczesniejszych koncertow. Wszystkie fankie przezywaly zbiorowo orgazm! To jest dopiero wydarzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio I dogodz tu babie. 15.02.12, 13:01 gwiazdka-4 napisała: > W sumie nie za wiele się dowiedziałam. I dogodz tu babie. zawsze jej czegos malo. Odpowiedz Link Zgłoś