Gość: domi IP: *.pl / *.pl 11.06.04, 12:30 sylwetka a'la Jennifer Lopez czy anorektyczna modelka z wybiegu?jaka powinna byc kobieta Panowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: sylwetka 11.06.04, 12:34 Gość portalu: domi napisał(a): > sylwetka a'la Jennifer Lopez czy anorektyczna modelka z wybiegu?jaka powinna > byc kobieta Panowie? tylko wezcie pod uwage, ze w teledyskach j lo wyglada szczuplej niz w istocie. gdyby ja ktos na zywca widzial wtedy mogly gadac. generalnie (twarz) lopez jest ladna.podoba mi sie tez to, ze nie ma kompleksow z powodu bioder, tylka obfitego i malego biustu. jest piekna bo tak sie cuje, bo tak chce i tak sie zachowuje. piekno ma w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
chooligan Re: sylwetka 11.06.04, 14:27 maretina napisała: > tylko wezcie pod uwage, ze w teledyskach j lo wyglada > szczuplej niz w istocie. właśnie na odwrót - w tv każdy wygląda grubiej, ekran spłaszcza itp dlatego każdy mówi że wygląda 5 lat starzej bo sie zobaczył nagranego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaj Re: sylwetka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:14 Zdecydowanie JL, ale kobiecość to nie tylko sylwetka, jak w łóżku leży jak deska i tylko czeka, to czy ma ponętne bioderka czy nie, przyjemności z tego nie będzie. A jak jest "wieszak", ale za to z ogniem to czemu nie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: sylwetka IP: *.chello.pl 11.06.04, 16:51 zdecydowanie Jennifer! a nie jakis szkielet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja, Wojtek Re: sylwetka IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 13.06.04, 02:37 Precz z wieszakami. Zdrowa kobieta to piękna kobieta Odpowiedz Link Zgłoś