maly.jasio 29.03.12, 15:58 nudzisz sie bardzo ? przecie nie pada, a tylko w czasie deszczu dzieci sie nudza... :) www.youtube.com/watch?v=4gH5EP5hcDs Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: 29.03.12, 16:06 wiec to twoj nick jednak mysle, ze ty sie nie nudzisz maly facecie Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: 29.03.12, 16:12 kalllka napisała: > mysle, ze ty sie nie nudzisz maly alez nudze sie, chociaz trudze sie... without you :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jezyk nie gesi 29.03.12, 16:40 bardzo niedobrze ze sie trudzisz (bo zle przeksztalcona -throw - po niemiecku ( D) prawda) po polsku ( pl) wychodzila zle ( bo wybrukowana) droga a po wlosku ( IT) droga to narkotyk) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio si, vel quite ! :) 29.03.12, 16:55 kalllka napisała: > bardzo niedobrze ze sie trudzisz (bo zle przeksztalcona -throw - si, tez mi niedobrze - this is truth :) > a po wlosku ( IT) droga to narkotyk) - trafilas w samo sedno Mi Droga - jestes jak narkotyk :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: si, vel quite ! :) 29.03.12, 17:04 ehh janek stalam tak na tym mostku i zastanawialam sie czy doszedles juz byles czy nadal ludzisz ze mogles dojsc do czegokolwiek Idac <me dear> Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Mio Caro: 29.03.12, 17:12 czy nadal ludzisz ani chwili. z Toba, Mio Caro, chodzi o cos zupelnie innego :) pa. musze znickac. Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: 30.03.12, 18:51 kalllka napisała: > wiec to twoj nick jednak >_________________ OMG ;)) Bardzo dużo czasu potrzebowałas by to odkryć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 Re: pascalko ? 30.03.12, 11:13 maly.jasio napisał: > nudzisz sie bardzo ? Wprawdzie pytanie nie do mnie, ale... nie!!! A tak chcialabym... Echhh... :( > przecie nie pada, a tylko w czasie deszczu dzieci sie nudza... :) Ale wieje pieruńsko! Ma to swoje dobre strony, szczególnie, gdy dzieci się nudzą i robią się marudne... :> Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio 2 Kaczuszki nad rzeka Kacza... 30.03.12, 13:57 katinka6 napisała: > Ale wieje pieruńsko! Ma to swoje dobre strony, szczególnie, gdy dzieci się nudzą i robią się marudne... :> Stalismy, tak z K. na tym mostku, podziwialismy te kaczuszki kapiace sie w rzeczce Kaczej i bylo tak romantycznie, ze az kiczowato, ale Ciebie to nie dotyczy, bo Ty romantyczna nie jestes. pomorskie.fotopolska.eu/8141,foto.html Odpowiedz Link Zgłoś
katinka6 dmuchawce, latawce, ... bęc do zimnej rzeczki:) 30.03.12, 17:10 maly.jasio napisał: > katinka6 napisała: > > Ale wieje pieruńsko! Ma to swoje dobre strony, szczególnie, gdy dzieci si > ę nudzą i robią się marudne... :> > > > Stalismy, tak z K. na tym mostku, podziwialismy te kaczuszki kapiace sie w rzec > zce Kaczej > i bylo tak romantycznie, ze az kiczowato, ale Ciebie to nie dotyczy, bo Ty roma > ntyczna nie jestes. Nie, nie jestem romantyczna. Jestem pragmatyczna po końcówki rzęs:) Pa! > > pomorskie.fotopolska.eu/8141,foto.html Odpowiedz Link Zgłoś
rybka.11 Re: 2 Kaczuszki nad rzeka Kacza... 30.03.12, 18:49 maly.jasio napisał: > Stalismy, tak z K. na tym mostku, podziwialismy te kaczuszki kapiace sie w rzec > zce Kaczej > i bylo tak romantycznie, ze az kiczowato, _____________________________________ ...mam deja vu... Odpowiedz Link Zgłoś