Dodaj do ulubionych

Techniki oswajania - gorąco

22.05.12, 10:43
Jak oswoić kobietę? (mężczyznę) tak żeby z dzikiej nie naszej bestii zrobić fajną kicię wytresowaną i dopasowaną do Pana(Pani)....

Wg mnie:
1. dobra gra wstepna (odpowiednio dobrana mieszanka, slów, dźwięków, miejsca, zapachów, wina i światła)
2. seks (namiętny, natchniony niczym praca artysty nad rzeźbą)
3. orgazm ...
4. 3X w tygodniu
5. niespodziewane prezenty (jakiś drobiazg z biżu, kwiatek)
6. stwarzanie pozorów wytresowania (udawana uległość, zgodność, kompromis, usłużność)

i wakacyjne rytmy..
www.youtube.com/watch?v=IGLPEafpBDo&feature=related
Obserwuj wątek
    • koham.mihnika.copyright ja tez lubie retro ;) 22.05.12, 10:59

• mariuszg2 Re: ja tez lubie retro ;) 22.05.12, 11:24
        masz może jakieś autko na żółtych numerach?
        • koham.mihnika.copyright filmy "retro" gdzies tak z 70-80 20 wieku 22.05.12, 12:11
          wtedy jeszcze nie bylo irokezow...
          Autko ma normalne tablice i jest cwierc retro (7 lat).
          • mariuszg2 Re: filmy "retro" gdzies tak z 70-80 20 wieku 22.05.12, 12:16
            o to tak jak ja ...autko mam troche mlodsye :)
    • kyana Re: Techniki oswajania - gorąco 22.05.12, 19:03
      wow! podoba mi się....
      • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 01:07
        łoł...oswoić Cie?
        --"Pocałuj mnie Hans, bo może nigdy nie będę miała na to ochoty"
    • khadroma Re: Techniki oswajania - gorąco 22.05.12, 20:01
      Zapomniałeś o:
      7. inteligentnej rozmowie
      • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 00:51
        do glowy mi nie przyszlo....ciężkie myslenie mam...
    • gaviota44 Re: Techniki oswajania - gorąco 22.05.12, 23:36
      Nudzi ci sie chlopie.Nudzi.
      • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 00:52
        no...masz dla mnie jakies fajne zajecie?
        • lillkaa Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 11:49
          Myslałam, że będziemy tu omawiać techniki przystosowywania sie stopniowego do coraz wyższych temperatur, a tu takie sztuczki...!
          :)
          • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 11:55
            hehe...jedno z drugim ma związek...jedna z technik przyswajania do wysokich temperatur jest ...rozebranie się....
            • lillkaa Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 12:09
              wszystko ma jakiś związek, szczególnie, jeśli chce się go dostrzec :)
              • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 12:19
                gorzej jak jest juz zwiazek a nie chce sie go dostrzegac...wrecz chce sie go zerwac....:)
                • lillkaa Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 12:30
                  jeśli sie nie mylę to jednak wyjściowy temat tego wątku to zawiązywanie własnie - poprzez umiejetne oswajanie bestii..?
                  chyba się zgubiłam :)
                  • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 13:31
                    nie to bardzo proste.... żeby rozwiązać trzeba zawiącąc najpierw bo potem juz moze byc trudniej albo na odwrót....stąd zawiazanie watku o zawiazywaniu poprzez oswajanie gdzie nieodłącznym elementem jest rozwiązywania...wszkaże nie ma zawiązywania bez rozwiaywania i na odwrót prawda?
                    • lillkaa Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 16:24
                      wszystko sie zgadza, moge tylko dodać, że oswojonego zwykle nie trzeba związywac (chyba, że na specjalne życzenie, ale to zdaje się inny zakres tematyczny już :)), a rozwiązłego ciężko oswoić :P

• mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 18:18
                        poprosze mnie związać :))))))
                        • lillkaa Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 21:51
                          związuję tylko już oswojonych, inaczej wpadają w popłoch :)
                          • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 22:06
                            ale ja jestem oswojony bardzo....no chyba ze mi sie Pani mocno narazi...ale to bardzo mocno....zerwij wtedy kajdany, bolszoje rogro i koko dżambo i do przodu...to mojk ehasło!
                            • lillkaa Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 22:13
                              a w jaki sposób może się pani Tobie narazić? poprosze top 3.
                              :)
                              • mariuszg2 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 23:35
                                rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana, rozmowa kontrolowana
                                • lillkaa Re: Techniki oswajania - gorąco 24.05.12, 09:14
                                  ach i wtedy to 'połączenie nie może być zrealizowane'...;)
                                • kalllka Re: Techniki oswajania - gorąco 30.05.12, 00:09
                                  uhym, teraz juz na pewno wiadomo , ze orlem nie jestes ale, ze lwem tez nie.
                  • ula857 Re: Techniki oswajania - gorąco 23.05.12, 17:35
                    popieram
    • fajnajozia Re: Techniki oswajania - gorąco 01.06.12, 23:01
      1. dobra gra wstepna (odpowiednio dobrana mieszanka, slów, dźwięków, miejsca, z
      > apachów, wina i światła)
      > 2. seks (namiętny, natchniony niczym praca artysty nad rzeźbą)
      > 3. orgazm ...
      > 4. 3X w tygodniu
      > 5. niespodziewane prezenty (jakiś drobiazg z biżu, kwiatek)
      > 6. stwarzanie pozorów wytresowania (udawana uległość, zgodność, kompromis, usłu
      > żność)

Dodaj jeszcze, że uwielbiasz dzieci i zwierzęta. Ale to wszystko i tak na nic, jeśli nie pochwalisz się pokaźnym kontem:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka