Dodaj do ulubionych

Noc Świętojańska - nadchodzi

14.06.12, 15:31
Już za parę dni będzie noc świętojańska!!!!
RObimy jakieś forumowe wianki? tudzież poszukiwania kwiatu paproci? a co najmniej jan hus na stosie powinien jakąś imprę zrobić...
Obserwuj wątek
    • 3.14-czy-klak Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:42
      a to się nazywa kupa ły? czy ku pały?
      • six_a Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:48
        ku pale
        ojczyzny

chyba przegłam:)
        • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:52
          przegłaś ku pale? heh czyżby Ci się nastrój udzielił?
    • maly.jasio Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:46
      mariuszg2 napisał:
      > Już za parę dni będzie noc świętojańska!!!!

Ale u mnie tu, kuzwa, rzeki nie ma.
      Bo moja Wisla nie chciala ze mna wyjechac i zostala mi w Warszawie.

Co radzisz robic ?
      • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:48
        okej zajmne się tym....od teraz ten kogo zostawiłeś w Wawie już nie bedzie samotny moze nawet sobie powrozymy....a Ty jasiu prosze rozkrzewiaj (zozpleniaj) nasze słowieanskie tradycje nad rzeka gdzie tam jestes...
    • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 19:33
      Mmmm ognisko, tańce, hulanki, swawola...i przystojni kawalerowie:D no i panie też (ale to nie mój gust)

Wszystkim panom życzę jednak powodzenia...kupała tra lalala

Nie mogę się doczekać!!!
      • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 19:42
        sie nakrecila...no
        • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 19:45
          No bo ja jadę na wiochę i tam się kupałę obchodzi!!! Kurcze pewnie mnie ktoś porwie:d A w kupałę się wybacza hahahah:D

Jak to w starej baśni opisano:)
          • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 19:58
            No prosze Cie...wiesz jak jest...jak bym Ci tu mnial kolo siebie juz byla odarta z odzienia, zbita na kwasne japko i z poczochranym wlosiem gotowa na kazde moje skinienie :DDDD

goopia cxpa...:))))

czy my musimy tak póblicznie sie godzić? nie można jakoś w zaciszu?
            • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 20:03
              Mnie nikt bić nie będzie, i nie będzie musiał nawet:P To kupała jest, a ja kupełę lubię:P No chyba, że jakiś oblech to ode mnie dostanie i koniec dnia dziecka

Sam jesteś goopia cxpa:P
              • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 20:16
                ...o wypraszam sobie....tylko nie cxpa.... cxuj...to co innego ale cxpa nie....
                zbieram juz drewka na ognisko....może być nad Wisla?....masz wianek?
                • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 20:17
                  Wianek mam ruciany i białą sukienkę, nad Wisłą cudownie, oby wina i śpiewu nie brakło, a ogień duży płonął:)
                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:31
                    załatwię dreka na ogień, wino, a Ty wskaż miejsce imprezy...najlepiej nad Wisłą oczywiście na odcinku między modlinem a Włoclawkiem.... tam wisła jest najszersza, najdziksza, ma wiele łach, meandrów, starorzeczy i wysepek dziewiczych....
                    • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:37
                      Zamawiam jedną z wysepek dziewiczych, w najdzikszych ostępach, wśród jeżyn, gąszczu i bluszczu, najlepiej z robaczkami świętojańskimi i niech natura zagłuszy dźwięki XXI w. Żeby nie brakło wina, drewna na ogień i niech będzie jak w pogańskich czasach...może niedaleko być Modlina:D

Ach ta noc świętojańska...
                      • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:51
                        pokaż w googlach którą chcesz...
                        mnie się podoba Mała Wieś przy Drodze....blisko do urokliwej wysepki :)
                        maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl
                        • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:55
                          Może być:) Jestem jak najbardziej za:)
                          • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:17
                            ok to miejsce juz jest termn 21 czerwiec (najblizszy czwartek) godzina 18. ja biere drewka i wino a Ty koc, spiwory i prezerwatywy no i koniecznie wianek :)
                            • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:24
                              ahahah..

Nie zapomniałeś o żonie? :>

Ja sobie wezmę towarzysza, ale Ty musisz zabrać żonę, a Ty tak zaraz, że tylko ze mną....
                              • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:27
                                łeee...tak to się nie bawię.....
                                • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:35
                                  A myślałeś, że ja się bawię?
                                  :P

• mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:38
                                    a to Ty na serio? no to mnie wystraszyłaś i uśmierciłaś teraz...
                                    • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:39
                                      Nie na niby:), a na serio to już sobie znalazłam miejsce na kupałę, i będzie tam więcej niż 1 facet!!! Będzie w czym wybierać:P
                                      • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:42
                                        :(
                                        • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:44
                                          Oooo i teraz jeszcze Ci smutno:( No nie chciała, wybacz...

A tak na poważnie z Tobą się nie da na poważnie, brak Ci....odwagi i zdecydowania aniołku:)
                                          • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:47
                                            hahaha .... tak masz rację :) brak mi :) no nic... dwa trupy lezą a jeden jeszcze się wierzga...hihi
                                            • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:49
                                              Ja zawsze mam rację:P

Chociaż czasem wolała bym jej nie mieć...:(
                                              • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:50
                                                na to już nic nie poradzę
                                                • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:52
                                                  No ja też nie!!! Eh jakaś wyrocznia ze mnie, w starożytnej Grecji dostawałabym za to kasę!

Poległeś na całej linii! :P A taki niby zatwardziały....
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:53
                                                    no poległem...ale zginąć z Twojej dłoni to jak otworzyć Bramę Raju z pilota
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:55
                                                    Poległeś, zginąłeś zwał jak zwał...:P

• mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:56
                                                    pochowasz mnie chodziasz, jakiś wieniec, przemowa ońcowa czy cóś?
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:14
                                                    Trafiła kosa na kamień... (****)

Opłakiwać będzie żona....
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:18
                                                    złudne nadzieje :) nie dasz rady... za słaba jesteś :) a raj nie stanie się Twoim udziałem....amen
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:20
                                                    ehhh, a ty nudny, w kółko to samo. Lubisz igrać, uważaj bo igraszki nie zaprowadzą Cię do raju:)

Słaba, silna, skąd możesz wiedzieć, misiaczku....Tobie raju nie mam zamiaru otwierać!
                                                    :)
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:25
                                                    a dokąd mnie zaprowadzą? zreszta po co pytać...zdaje sie ze nie znasz drogi i nie bylas tam.... poszukam gdzie inndziej...
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:28
                                                    Chyba wiatru w polu:)
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:33
                                                    wiatr sie świetnie nadaje do przedmuchania :)
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:36
                                                    Skoro lubisz by Cię coś przedmuchiwało:)

• mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:37
                                                    to jam szukać wiatru czy wiatr mnie w końcu?
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:40
                                                    szukać, a przedmuchać to 2 różne słowa...ale może zajrzę do słownika? :>

Idź w pole ze zbożem, ono jeszcze Cię pomizia :)
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:43
                                                    tak dwa różne..jedno jest czeskie drugi epolskie a znaczą to samo.......
                                                    ze zbożem kieski pomysl ale na sianko bym z Tobą poszedł
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:44
                                                    Wybacz czeskiego nie znam...

Sianko super rzecz, ale wiesz co powiem?
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:48
                                                    wiem...chcesz przyjść z kolegą....nie wchodzi w gre...wole z wiatrem pochulać
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:50
                                                    A ty nie masz zamiaru przyjść z żoną?

• mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:51
                                                    nie wiem czy bedzie chciala...ale jak sobie życzysz zapytam ja...moze zechce Cie poznac...
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:00
                                                    Ciekawe czy będzie chciała znać Ciebie:)
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:03
                                                    bedzie okazja to sie zapytaj...
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:26
                                                    Nie omieszkam:) Na wstępie jej pogratuluję, że ma taki okaż za męża:)
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:30
                                                    no co...mąż jak mąż....jakich wielu...akurat dla żony jedyny i niepowtarzalny, wyjątkowy i kochający, ojciec dzieciom, syn rodzicom, glowa rodziny itd...:)
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:31
                                                    hehehe jaka autopromocja. No cudowny jesteś:) Muszę wierzyć na słowo.
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:32
                                                    nie podlizuj sie...i tak nic z tego nie będzie...ja zony nie zdradzę :))) za bardzo ją kocham :)))
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:36
                                                    hahahaha,
                                                    Ty masz wyobraźnię jednak, człowiek jest miły i co? I zaraz tak. Jakbym coś chciała od Ciebie to już bym Ci jasno powiedziała...a, ty tak żonę kochasz, że na kupałę się umawiasz ze mną...jak każdy facet kochasz, póki nie masz okazji na odskoczenie:)
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:41
                                                    aaa jeżeli będzie okazja to bedziemy rozmawiać inaczej a poki co to jakoś tak nieokreślona jesteś, nie wiesz czego chcesz, niezdecydowana...jak dziecko we mgle... ja zrobilem wszystko co tzreba aby doszlop do zdrady (wino, wieś, wyspa, rzeka, termin, drewno, spiwory, koce, prezerwatywy, wianek) a Ty coś ściemniesz i ściemniasz, ze się zaczynam nudzić....

Daj znać jak już sie zdecydujesz....
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:44
                                                    No tak taki z Ciebie mąż cudowny, że zrobiłeś wszystko by doszło do zdrady:d

Jej 7 cud świata z Ciebie, marzenie każdej kobiety :D

Nie wiem ile masz lat...ze staruchami się nie zadaję:P
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:47
                                                    a ile byś mi dała?
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:48
                                                    40...
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:52
                                                    w jeden wieczór nie dam rady tyle razy....możemy to rozłożyć w czasie?
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:54
                                                    Myślałam, że pytasz o wiek, a to ile razy dasz radę pokaż żonie...i daj już spokój nudne to jest
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:56
                                                    jak sobie życzysz...ale gdybyś czegoś że też prawda ten tego potrzebowała...to wiesz gdzie mnie szukać...buziak...pa
                                                  • katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:57
                                                    Oj od Ciebie to już chyba nic nie będę potrzebować:(
                                                  • mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 13:00
                                                    trudno...co zrobić...a miałem dobre chęci....
                                                  • facettt A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 14:06
                                                    mariuszg2 napisał:
                                                    > trudno...co zrobić...a miałem dobre chęci....

Trzeba sie bylo wykazac, znajomoscia hydrauliki i konserwacji mebli - jak maly jasio i jeszcze jakis jeden

To moze i Ty bys sie jej do czegos nadal ?
                                                  • katmich86 Re: A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 14:51
                                                    hehehe.
                                                    Aż śmiech mnie ogarnął, spokojnie wcale nie jestem interesowna, ale żeby zaraz tak łatwo...eeeee tammm
                                                  • s.romeczek Re: A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 15:48
                                                    taa każda tak mówi, sie nie posikaj tylko;P
                                                  • katmich86 Re: A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 16:15
                                                    Jaki powód ma być posikania?

Tak jak wy mówicie ooo jesteś jedyna, będę cię kochał aż do śmierci ble ble ble...
    • slottka.ja hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:33
      widzisz i nie grzmisz????
      • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:36
        hahaha..... zaraz się krew poleje......
        • slottka.ja Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:42
          już szukaj dobrego chirurga;)))
          • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:44
            dla kalllki czy katmich86?
            • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:46
              Chyba się pogubiłam, nie wiem o co Ci chodzi z tym pytniem...
            • slottka.ja Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:46
              dla mnie
              i może jeszcze jakąś terapie dla par:P
              • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:50
                a co spadłaś z krzesła? mnie nie mieszja w swój związek...nie lubię wielokątów ;)
            • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:49
              Nie potrzebuję chirurga, wszystko mam na miejscu i tak już zostanie:)
              • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:51
                czyżby dozgonna deklaracja czystości? może chociaż defloracja chirurgicznie? nic nie będzie bolało...
                • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:52
                  Ehh ja o niebie ty o chlebie, piszę że chirurg mi niepotrzebny...w żadnej dziedzinie.
                  • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:54
                    chyba o bułce....
                    • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:55
                      smacznego!
                      • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:59
                        aaaa czyli jednak będziemy konsumować.... okej ty dasz bułkę a ja się postaram, żeby nie była sucha... i oczywsiści smaczną kiełbaskie do środka.... ach kupało! przybywaj!!!!
              • slottka.ja Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:58
                katmich86 napisał(a):

> Nie potrzebuję chirurga, wszystko mam na miejscu i tak już zostanie:)

Kat, najważniejsze że humor Ci dopisuje
                i szybkiego powrotu do zdrowia;)
                • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:02
                  no ja sie przylanczam do życzeń.... do Kupalnocki już blisko...niech pracuje nad formą i gromadzi optymizm...jeszcze większy opptymizm....

www.youtube.com/watch?v=_Guo6IMoZFQ
                  • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:04
                    Nie korzystam z używanych kiełbasek:) wybacz z obcych też nie, ani z 40 letnich:) o fuj jakie przeterminowane:)
                    • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:09
                      moja jest wysuszona, zapeklowana, pokryta pleśnią, bez konserwantów i przechowywana w dębowej beczce z liściem czereśni....dotępna tylko w ekskluzywnych sklepach z konfekcja wędliniarską....cena za kg tylko dla VIP ;)
                      • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:12
                        o pleśniowy to tylko serek lubię:P Hmmm do kupały wydobrzeję, gdzie spotkanie?
                        • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:16
                          No już Ci pisałem.... poczyta uważnie raz jeszcze...tym razem ze zrozumieniem....buziak..... papapa musze lecieć....
                • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:03
                  Pojechałam na wiochę, czereśni nazrywać, na kupałę i do jedzonka...i spadłam z drzewa i kurczę upadłam tak, że wybiłam bioderko i buuu boli :(
                  • mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:15
                    hahahahaha....teraz rozumiem!!!! no tak jak całą miednica w gipsie to i dost ep utrudniony.....hahahahahahaha....ale wiesz świetnie wymieniam opatrunki i gipsuję ...nawet mam uformowaną figurkę gipsową o fallicznych kształtach :))))) śwetnie ustawia bioderka i przyspiesza zrastanie :)))) ahahahahahahaha...a leżysz na wyciągu nieruchomo? juz sobie wyobrażasz....bezbronna, krzyczy.!!!! a ja gipsuję ahahahahahahahaha...... "siostro basen!!!!!" ahahahahahahahahahaha aleś mnie ubawiła!!!!!!!
                    ahahahahahahahaa..... i bee Ci czeresienkę drenował.....iiiiihihihihi ostrożnie...żeby soczek z nij gipsu nie poplamił...ehehehehehehe...kaszl......uuuauaahahahaha......i prosto ci włoże do ust....a możesz rączkami ruszac?

ekhehkhamm..ahahahaha

buziak całuśny
        • s.romeczek Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 15:17
          eeeee no weź, kallka mnie się polecała:)
          na przyszłość:P
      • s.romeczek Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 15:16
        grzmi,
        spieprzyła się z drzewa:)
        • katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 16:25
          Ano. I nie ma się z czego śmiać! Oczywiście powód był zaiste prozaiczny...otóż zrywam w najlepsze te czereśnie (mniam mniam) a tu drogą na ścigaczu takiiii przystojniak jedzie. Tak się obejrzałam, że prawie kark skręciłam no i łubudubu....:D a pod drzewem kamień leżał duży i ja na niego upadłam:(

A mamusi powiedziała, że już mi się raz na zawsze odechce oglądać i w ogóle patrzeć nie tam, gdzie należy....Myślę, że się myli:D

I znów wszystko przez faceta, ja to mam pecha:(
      • kalllka Re: hop hop kalllko,,, hieronim. 15.06.12, 15:41
        ano widze.
        koza na pochyle drzewo, stad- stol z powylamywanymi nogami , sek w dziurze i stluczone biodro katmichy

(takze dlatemu , ze obluzowana sztacheta z plotu, pieromek probuje 'domyslac' co u mnie i innych slychac)

• s.romeczek Re: hop hop kalllko,,, hieronim. 15.06.12, 15:46
          hurrrrrra , uratowani:))))))
          wex no albo ja albo mariusz, raz zdecyduj
          • kalllka Re: hop hop kalllko,,, hieronim. 15.06.12, 15:48
            a trzeci znak dzie?
            • s.romeczek Re: hop hop kalllko,,, hieronim. 15.06.12, 15:58
              a o tuuuuu

------------------
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              /
              -------------------
              • kalllka Re: 15.06.12, 16:28
                mysle ze zupelnie nie wiesz o kogo, co
                ci chodzi
                sromku

• mariuszg2 Re: 20.06.12, 11:34
                  o Cie mu chodzi kallko... patrz jak cicho dziś siedzi już pewnie poszedłw boru kwiatu paproci szukać..
    • mariuszg2 Na dobrą wróżbę odliczamy - 96 15.06.12, 16:42

• mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadejszla 21.06.12, 09:03
      To juz dziś! I lato!!!
    • konwalia55 No i?... 22.06.12, 20:41
      ...cos sie zmienilo?

ja na meczu bylam, sie dzialo ;-)
      • mariuszg2 Re: No i?... 22.06.12, 20:59
        a no sie zmienilo....dnia zacznie ubywac...idzie zima..
        • konwalia55 Re: No i?... 22.06.12, 23:10
          hoho, a w kosciach lamanie juz czujesz? ;-)
          skasowali moj watek i teraz nie wiem, co moge w Wawie zobaczyc, chlip chlip.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka