mariuszg2 14.06.12, 15:31 Już za parę dni będzie noc świętojańska!!!! RObimy jakieś forumowe wianki? tudzież poszukiwania kwiatu paproci? a co najmniej jan hus na stosie powinien jakąś imprę zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3.14-czy-klak Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:42 a to się nazywa kupa ły? czy ku pały? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:48 ku pale ojczyzny chyba przegłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:52 przegłaś ku pale? heh czyżby Ci się nastrój udzielił? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:46 mariuszg2 napisał: > Już za parę dni będzie noc świętojańska!!!! Ale u mnie tu, kuzwa, rzeki nie ma. Bo moja Wisla nie chciala ze mna wyjechac i zostala mi w Warszawie. Co radzisz robic ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 15:48 okej zajmne się tym....od teraz ten kogo zostawiłeś w Wawie już nie bedzie samotny moze nawet sobie powrozymy....a Ty jasiu prosze rozkrzewiaj (zozpleniaj) nasze słowieanskie tradycje nad rzeka gdzie tam jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 19:33 Mmmm ognisko, tańce, hulanki, swawola...i przystojni kawalerowie:D no i panie też (ale to nie mój gust) Wszystkim panom życzę jednak powodzenia...kupała tra lalala Nie mogę się doczekać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 19:45 No bo ja jadę na wiochę i tam się kupałę obchodzi!!! Kurcze pewnie mnie ktoś porwie:d A w kupałę się wybacza hahahah:D Jak to w starej baśni opisano:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 19:58 No prosze Cie...wiesz jak jest...jak bym Ci tu mnial kolo siebie juz byla odarta z odzienia, zbita na kwasne japko i z poczochranym wlosiem gotowa na kazde moje skinienie :DDDD goopia cxpa...:)))) czy my musimy tak póblicznie sie godzić? nie można jakoś w zaciszu? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 20:03 Mnie nikt bić nie będzie, i nie będzie musiał nawet:P To kupała jest, a ja kupełę lubię:P No chyba, że jakiś oblech to ode mnie dostanie i koniec dnia dziecka Sam jesteś goopia cxpa:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 20:16 ...o wypraszam sobie....tylko nie cxpa.... cxuj...to co innego ale cxpa nie.... zbieram juz drewka na ognisko....może być nad Wisla?....masz wianek? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 14.06.12, 20:17 Wianek mam ruciany i białą sukienkę, nad Wisłą cudownie, oby wina i śpiewu nie brakło, a ogień duży płonął:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:31 załatwię dreka na ogień, wino, a Ty wskaż miejsce imprezy...najlepiej nad Wisłą oczywiście na odcinku między modlinem a Włoclawkiem.... tam wisła jest najszersza, najdziksza, ma wiele łach, meandrów, starorzeczy i wysepek dziewiczych.... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:37 Zamawiam jedną z wysepek dziewiczych, w najdzikszych ostępach, wśród jeżyn, gąszczu i bluszczu, najlepiej z robaczkami świętojańskimi i niech natura zagłuszy dźwięki XXI w. Żeby nie brakło wina, drewna na ogień i niech będzie jak w pogańskich czasach...może niedaleko być Modlina:D Ach ta noc świętojańska... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:51 pokaż w googlach którą chcesz... mnie się podoba Mała Wieś przy Drodze....blisko do urokliwej wysepki :) maps.google.pl/maps?hl=pl&tab=wl Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 09:55 Może być:) Jestem jak najbardziej za:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:17 ok to miejsce juz jest termn 21 czerwiec (najblizszy czwartek) godzina 18. ja biere drewka i wino a Ty koc, spiwory i prezerwatywy no i koniecznie wianek :) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:24 ahahah.. Nie zapomniałeś o żonie? :> Ja sobie wezmę towarzysza, ale Ty musisz zabrać żonę, a Ty tak zaraz, że tylko ze mną.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:27 łeee...tak to się nie bawię..... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:35 A myślałeś, że ja się bawię? :P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:38 a to Ty na serio? no to mnie wystraszyłaś i uśmierciłaś teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:39 Nie na niby:), a na serio to już sobie znalazłam miejsce na kupałę, i będzie tam więcej niż 1 facet!!! Będzie w czym wybierać:P Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:44 Oooo i teraz jeszcze Ci smutno:( No nie chciała, wybacz... A tak na poważnie z Tobą się nie da na poważnie, brak Ci....odwagi i zdecydowania aniołku:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:47 hahaha .... tak masz rację :) brak mi :) no nic... dwa trupy lezą a jeden jeszcze się wierzga...hihi Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:49 Ja zawsze mam rację:P Chociaż czasem wolała bym jej nie mieć...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:50 na to już nic nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:52 No ja też nie!!! Eh jakaś wyrocznia ze mnie, w starożytnej Grecji dostawałabym za to kasę! Poległeś na całej linii! :P A taki niby zatwardziały.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:53 no poległem...ale zginąć z Twojej dłoni to jak otworzyć Bramę Raju z pilota Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:55 Poległeś, zginąłeś zwał jak zwał...:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 10:56 pochowasz mnie chodziasz, jakiś wieniec, przemowa ońcowa czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:14 Trafiła kosa na kamień... (****) Opłakiwać będzie żona.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:18 złudne nadzieje :) nie dasz rady... za słaba jesteś :) a raj nie stanie się Twoim udziałem....amen Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:20 ehhh, a ty nudny, w kółko to samo. Lubisz igrać, uważaj bo igraszki nie zaprowadzą Cię do raju:) Słaba, silna, skąd możesz wiedzieć, misiaczku....Tobie raju nie mam zamiaru otwierać! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:25 a dokąd mnie zaprowadzą? zreszta po co pytać...zdaje sie ze nie znasz drogi i nie bylas tam.... poszukam gdzie inndziej... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:28 Chyba wiatru w polu:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:33 wiatr sie świetnie nadaje do przedmuchania :) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:36 Skoro lubisz by Cię coś przedmuchiwało:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:37 to jam szukać wiatru czy wiatr mnie w końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:40 szukać, a przedmuchać to 2 różne słowa...ale może zajrzę do słownika? :> Idź w pole ze zbożem, ono jeszcze Cię pomizia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:43 tak dwa różne..jedno jest czeskie drugi epolskie a znaczą to samo....... ze zbożem kieski pomysl ale na sianko bym z Tobą poszedł Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:44 Wybacz czeskiego nie znam... Sianko super rzecz, ale wiesz co powiem? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:48 wiem...chcesz przyjść z kolegą....nie wchodzi w gre...wole z wiatrem pochulać Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:50 A ty nie masz zamiaru przyjść z żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 11:51 nie wiem czy bedzie chciala...ale jak sobie życzysz zapytam ja...moze zechce Cie poznac... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:00 Ciekawe czy będzie chciała znać Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:03 bedzie okazja to sie zapytaj... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:26 Nie omieszkam:) Na wstępie jej pogratuluję, że ma taki okaż za męża:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:30 no co...mąż jak mąż....jakich wielu...akurat dla żony jedyny i niepowtarzalny, wyjątkowy i kochający, ojciec dzieciom, syn rodzicom, glowa rodziny itd...:) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:31 hehehe jaka autopromocja. No cudowny jesteś:) Muszę wierzyć na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:32 nie podlizuj sie...i tak nic z tego nie będzie...ja zony nie zdradzę :))) za bardzo ją kocham :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:36 hahahaha, Ty masz wyobraźnię jednak, człowiek jest miły i co? I zaraz tak. Jakbym coś chciała od Ciebie to już bym Ci jasno powiedziała...a, ty tak żonę kochasz, że na kupałę się umawiasz ze mną...jak każdy facet kochasz, póki nie masz okazji na odskoczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:41 aaa jeżeli będzie okazja to bedziemy rozmawiać inaczej a poki co to jakoś tak nieokreślona jesteś, nie wiesz czego chcesz, niezdecydowana...jak dziecko we mgle... ja zrobilem wszystko co tzreba aby doszlop do zdrady (wino, wieś, wyspa, rzeka, termin, drewno, spiwory, koce, prezerwatywy, wianek) a Ty coś ściemniesz i ściemniasz, ze się zaczynam nudzić.... Daj znać jak już sie zdecydujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:44 No tak taki z Ciebie mąż cudowny, że zrobiłeś wszystko by doszło do zdrady:d Jej 7 cud świata z Ciebie, marzenie każdej kobiety :D Nie wiem ile masz lat...ze staruchami się nie zadaję:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:52 w jeden wieczór nie dam rady tyle razy....możemy to rozłożyć w czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:54 Myślałam, że pytasz o wiek, a to ile razy dasz radę pokaż żonie...i daj już spokój nudne to jest Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:56 jak sobie życzysz...ale gdybyś czegoś że też prawda ten tego potrzebowała...to wiesz gdzie mnie szukać...buziak...pa Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 12:57 Oj od Ciebie to już chyba nic nie będę potrzebować:( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadchodzi 15.06.12, 13:00 trudno...co zrobić...a miałem dobre chęci.... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 14:06 mariuszg2 napisał: > trudno...co zrobić...a miałem dobre chęci.... Trzeba sie bylo wykazac, znajomoscia hydrauliki i konserwacji mebli - jak maly jasio i jeszcze jakis jeden To moze i Ty bys sie jej do czegos nadal ? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 14:51 hehehe. Aż śmiech mnie ogarnął, spokojnie wcale nie jestem interesowna, ale żeby zaraz tak łatwo...eeeee tammm Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 15:48 taa każda tak mówi, sie nie posikaj tylko;P Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: A Nadzieja nigdy nie odchodzi 15.06.12, 16:15 Jaki powód ma być posikania? Tak jak wy mówicie ooo jesteś jedyna, będę cię kochał aż do śmierci ble ble ble... Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:33 widzisz i nie grzmisz???? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:36 hahaha..... zaraz się krew poleje...... Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:42 już szukaj dobrego chirurga;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:44 dla kalllki czy katmich86? Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:46 Chyba się pogubiłam, nie wiem o co Ci chodzi z tym pytniem... Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:46 dla mnie i może jeszcze jakąś terapie dla par:P Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:50 a co spadłaś z krzesła? mnie nie mieszja w swój związek...nie lubię wielokątów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:49 Nie potrzebuję chirurga, wszystko mam na miejscu i tak już zostanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:51 czyżby dozgonna deklaracja czystości? może chociaż defloracja chirurgicznie? nic nie będzie bolało... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:52 Ehh ja o niebie ty o chlebie, piszę że chirurg mi niepotrzebny...w żadnej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:54 chyba o bułce.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:59 aaaa czyli jednak będziemy konsumować.... okej ty dasz bułkę a ja się postaram, żeby nie była sucha... i oczywsiści smaczną kiełbaskie do środka.... ach kupało! przybywaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slottka.ja Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 12:58 katmich86 napisał(a): > Nie potrzebuję chirurga, wszystko mam na miejscu i tak już zostanie:) Kat, najważniejsze że humor Ci dopisuje i szybkiego powrotu do zdrowia;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:02 no ja sie przylanczam do życzeń.... do Kupalnocki już blisko...niech pracuje nad formą i gromadzi optymizm...jeszcze większy opptymizm.... www.youtube.com/watch?v=_Guo6IMoZFQ Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:04 Nie korzystam z używanych kiełbasek:) wybacz z obcych też nie, ani z 40 letnich:) o fuj jakie przeterminowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:09 moja jest wysuszona, zapeklowana, pokryta pleśnią, bez konserwantów i przechowywana w dębowej beczce z liściem czereśni....dotępna tylko w ekskluzywnych sklepach z konfekcja wędliniarską....cena za kg tylko dla VIP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:12 o pleśniowy to tylko serek lubię:P Hmmm do kupały wydobrzeję, gdzie spotkanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:16 No już Ci pisałem.... poczyta uważnie raz jeszcze...tym razem ze zrozumieniem....buziak..... papapa musze lecieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:03 Pojechałam na wiochę, czereśni nazrywać, na kupałę i do jedzonka...i spadłam z drzewa i kurczę upadłam tak, że wybiłam bioderko i buuu boli :( Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 13:15 hahahahaha....teraz rozumiem!!!! no tak jak całą miednica w gipsie to i dost ep utrudniony.....hahahahahahaha....ale wiesz świetnie wymieniam opatrunki i gipsuję ...nawet mam uformowaną figurkę gipsową o fallicznych kształtach :))))) śwetnie ustawia bioderka i przyspiesza zrastanie :)))) ahahahahahahaha...a leżysz na wyciągu nieruchomo? juz sobie wyobrażasz....bezbronna, krzyczy.!!!! a ja gipsuję ahahahahahahahaha...... "siostro basen!!!!!" ahahahahahahahahahaha aleś mnie ubawiła!!!!!!! ahahahahahahahaa..... i bee Ci czeresienkę drenował.....iiiiihihihihi ostrożnie...żeby soczek z nij gipsu nie poplamił...ehehehehehehe...kaszl......uuuauaahahahaha......i prosto ci włoże do ust....a możesz rączkami ruszac? ekhehkhamm..ahahahaha buziak całuśny Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 15:17 eeeee no weź, kallka mnie się polecała:) na przyszłość:P Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 15:16 grzmi, spieprzyła się z drzewa:) Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: hop hop kalllko....dzie jestes??? 15.06.12, 16:25 Ano. I nie ma się z czego śmiać! Oczywiście powód był zaiste prozaiczny...otóż zrywam w najlepsze te czereśnie (mniam mniam) a tu drogą na ścigaczu takiiii przystojniak jedzie. Tak się obejrzałam, że prawie kark skręciłam no i łubudubu....:D a pod drzewem kamień leżał duży i ja na niego upadłam:( A mamusi powiedziała, że już mi się raz na zawsze odechce oglądać i w ogóle patrzeć nie tam, gdzie należy....Myślę, że się myli:D I znów wszystko przez faceta, ja to mam pecha:( Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: hop hop kalllko,,, hieronim. 15.06.12, 15:41 ano widze. koza na pochyle drzewo, stad- stol z powylamywanymi nogami , sek w dziurze i stluczone biodro katmichy (takze dlatemu , ze obluzowana sztacheta z plotu, pieromek probuje 'domyslac' co u mnie i innych slychac) Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: hop hop kalllko,,, hieronim. 15.06.12, 15:46 hurrrrrra , uratowani:)))))) wex no albo ja albo mariusz, raz zdecyduj Odpowiedz Link Zgłoś
s.romeczek Re: hop hop kalllko,,, hieronim. 15.06.12, 15:58 a o tuuuuu ------------------ / / / / / / / / / / / / / / ------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: 15.06.12, 16:28 mysle ze zupelnie nie wiesz o kogo, co ci chodzi sromku Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: 20.06.12, 11:34 o Cie mu chodzi kallko... patrz jak cicho dziś siedzi już pewnie poszedłw boru kwiatu paproci szukać.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Noc Świętojańska - nadejszla 21.06.12, 09:03 To juz dziś! I lato!!! Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 No i?... 22.06.12, 20:41 ...cos sie zmienilo? ja na meczu bylam, sie dzialo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: No i?... 22.06.12, 20:59 a no sie zmienilo....dnia zacznie ubywac...idzie zima.. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalia55 Re: No i?... 22.06.12, 23:10 hoho, a w kosciach lamanie juz czujesz? ;-) skasowali moj watek i teraz nie wiem, co moge w Wawie zobaczyc, chlip chlip. Odpowiedz Link Zgłoś