18.06.12, 17:28
Chciałam zapytać głownie panów czemu ten cyc taki ważny ? Widzę masę ładnych szczupłych kobiet i toczące sie na ich temat dyskusje a że cyca nie ma , a że mały.
Od kolejnego faceta słyszę że konkretny cyc wielkość ma znaczenie ,że air bag bardzo ważny . I nawet zdjecie Ally które krązyło ostatnio po portalach ściągało głownie komentarze na temat jej wątłej klatki piersiowej a przecież to jest obiektywnie całkiem ładna i drobna dziewczyna , atrakcyjna na pewno.
O co wam chodzi z tymi cyckami? Moze ja jestem babą i inaczej oceniam wygląd innych bab ale według mnie im kobieta drobniejsza tym bardziej atrakcyjna...
Obserwuj wątek
    • facettt Re: biust 18.06.12, 17:42
      tezee napisał:
      Chciałam zapytać głownie panów czemu ten cyc taki ważny ?

Nie jest najwazniejszy.
      I uroda tez nie.
      za to Figura i chec brania sie "do dziela" - jak najbardziej.
    • katmich86 Re: biust 18.06.12, 17:59
      Bo muszą mieć co miętolić? Wybacz, inna odpowiedź nie przyszła mi do głowy.

Ale masz racje zwracając uwagę, na pewną rzecz:) faceci chcą szczuplutkiej, drobniutkiej czasem nawet chudej i.... z dużym cycem. A przecież cyc to w większości tłuszcz....nieliczne szczupłe mają duży biust, bo tam im się magazynuje, ale większość jak chudnie to najpierw w tym jakże strategicznym miejscu....Pozostają silikony, jeśli ktoś je uznaje.

Stad ta modlitwa: boże spraw aby poszło w cycki:D
      • josef_to_ja Re: biust 19.06.12, 18:43
        Zgadzam się z Tobą, dlatego dla mnie wielkość biustu nie jest zbyt ważna.
        • lepian4 Re: biust 27.06.12, 05:02
          Wielkosc nie jest wazna, ale kurde ma byc!
    • mariuszg2 Re: biust 18.06.12, 18:06
      cyc musi być optymalny...nie dobrze jak jest za mały ale nie dobrze jak jest za duży...najważniejsze żeby był jędrny, sterczący, fajnie twardniał i dał się sprawnie ssać...
      każdy z mężczyzn ma wspomnienie cyca mamy.... i jakby cyc protoplasta wyznacza kierunek
      • praw_o_jazdy Re: biust 24.06.12, 22:33
        mariuszg2 napisał:

> cyc musi być optymalny...nie dobrze jak jest za mały ale nie dobrze jak jest za
        > duży...najważniejsze żeby był jędrny, sterczący, fajnie twardniał i dał się sp
        > rawnie ssać...
        > każdy z mężczyzn ma wspomnienie cyca mamy.... i jakby cyc protoplasta wyznacza
        > kierunek

Cyc u mamy zwlaszcza po porodzie byl duzy i obwisly. Widziales kiedys piersi kobiet ktore urodzily dzieci "przed chwila" ? To chyba nie ma nic wspolnego z jedrnoscia.
    • lolcia-olcia Re: biust 18.06.12, 20:01
      fajne są proporcjonalne kobiety, lepiej jednak wyglądają małe ale sprężyste piersi niż dwa melony opadające na kolana...
      • six_a Re: biust 18.06.12, 20:04
        widziałaś kiedyś melon? chyba z dynią Ci się pomylił;)
        • lolcia-olcia Re: biust 18.06.12, 20:15
          widziałam, rozróżniam je
      • mariuszg2 Re: biust 18.06.12, 20:09
        kwestia gustu ale co do sprężystości się zgadzam...koniecznie muszą sterczeć :)
        • lolcia-olcia Re: biust 18.06.12, 20:14
          no ;-)
    • hitherto Re: biust 18.06.12, 20:48
      tezee napisał:

> Od kolejnego faceta słyszę że konkretny cyc wielkość ma znaczenie ,że air ba
      > g bardzo ważny . I nawet zdjecie Ally które krązyło ostatnio po portalach ściąg
      > ało głownie komentarze na temat jej wątłej klatki piersiowej a przecież to jest
      > obiektywnie całkiem ładna i drobna dziewczyna , atrakcyjna na pewno.

Wielokrotnie było powtarzane przez mężczyzn, a kobiety nadal swoje. Ally nie jest atrakcyjna.

A co do meritum - biust kręci. Można nadrabiać czym innym, sam wolę szczupłe bez biustu niż pełne z biustem, ale szczupła z biustem to ideał :-)
      • i.am.girl Re: biust 18.06.12, 23:55
        A kto to ta Ally?
        • hitherto Re: biust 19.06.12, 07:54
          wyborcza.pl/duzy_kadr/56,97904,11920283,Zamach_w_Smolensku,,3.html
          • i.am.girl Re: biust 19.06.12, 18:27
            Czy ja wiem, ani ładna ani brzydka, czemu takie emocje wzbudza?
            • hitherto Re: biust 19.06.12, 18:45
              Przez swojego bloga i udzielanie się na forum kobieta. Jak poczytasz wpisy na blogu też Ci ciśnienei skoczy :-) A wizualnie to właśnie miałem na myśli że absolutnie przeciętna.
              • i.am.girl Re: biust 20.06.12, 23:02
                Poczytam, poczytam, jak ktoś mi poda nick tej legendarnej Ally :)
                • hitherto Re: biust 22.06.12, 00:15
                  aluh / hotally
                  • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: biust 02.07.12, 17:23
                    hitherto napisał:

> aluh / hotally

I z tym co mam zrobić ?

Kurde poczytał bym bo nie mam sił do roboty, nudzę się,a w przeciwieństwie do psów które gdy się nudzą to liżą się po jajach, ja nie mogę dosięgnąć
          • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: biust 02.07.12, 17:25
            No cycków to faktycznie nie ma. A nawet jeśli ma to na pewno nie nosi
    • fuks0 Re: biust 19.06.12, 00:28
      > O co wam chodzi z tymi cyckami? Moze ja jestem babą i inaczej oceniam wygląd in
      > nych bab ale według mnie im kobieta drobniejsza tym bardziej atrakcyjna...

Ja osobiście preferuję szczupłe/drobne, niemniej nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że "im drobniejsza tym ładniejsza". Skrajne przypadki (czy to w jedną, czy to w drugą stronę) ciężko uznać za atrakcyjne.
    • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 09:55
      to chyba trzeba na logike wziąć?
      duży cyc -dużo mleka
      krowa która dużo ryczy -daje mało mleka
      duzo mleka-mało ryczy
      no to wiadomo ze każdy facet woli taką która mało ryczy nie?
      • mariuszg2 Re: biust 19.06.12, 09:59
        nie ma jak to świezy umysł po śniadaniu...Dzieńdobry Romek
        • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 10:06
          nie to nie po sniadaniu,
          to świeży oddech po myciu zębów:P
          • mariuszg2 Re: biust 19.06.12, 10:36
            a ja zajadam oscypka...śmierdzi jak jasny pierun ale fajnie sie ociera o zęby...mniami...i nawet ma kształt cycka
            • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 11:03
              to jakbyś miał cycka na zębach prawie?:))))))
              to się nazywa dobry początek dnia
              • mariuszg2 Re: biust 19.06.12, 11:40
                ale go wymiętosiłem.... ledwo żyje... a gdzie jeszcze do obiadu...:P
                • slottka.ja Re: biust 19.06.12, 11:45
                  mariuszg2 napisał:

> ale go wymiętosiłem.... ledwo żyje... a gdzie jeszcze do obiadu...:P

nie czekaj do obiadu
                  lancz zjedz;)))
                  • mariuszg2 Re: biust 19.06.12, 11:47
                    zapraszasz? :)
                    • slottka.ja Re: biust 19.06.12, 11:49
                      nie zdążysz dojechać:)
                      zaraz zaczynam...
                      • mariuszg2 Re: biust 19.06.12, 11:50
                        a dokąd mam dojechać? mozę zdąże...poczekaj nie zdejmuj jeszcze
                        • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 11:54
                          chodzi o dojście może?:P
                        • slottka.ja Re: biust 19.06.12, 12:14
                          mariuszg2 napisał:

> a dokąd mam dojechać? mozę zdąże...poczekaj nie zdejmuj jeszcze

no i już po
                          nie zdążyłeś;)
                          • mariuszg2 Re: biust 19.06.12, 12:18
                            wredna maupa :/
                            • slottka.ja Re: biust 19.06.12, 12:35
                              ale za to jaka slottka :P
                              • mariuszg2 Re: biust 19.06.12, 12:42
                                pierońsko, że aż gęba wykrzywia..
                • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 11:55
                  a na obiad dla odmiany kiełabasa z jajami:(
      • six_a Re: biust 19.06.12, 10:20
        a może ona nie ryczy, tylko ujada, a jak ujada, to przynajmniej wiadomo, że nie pogryzie. było jakieś przysłowie na ten temat.
        • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 10:27
          ano było, koza która ujada tylko na pochyłe drzewo włazi:)
          • six_a Re: biust 19.06.12, 10:31
            to to na bank + karawan idzie dalej.
            chociaż powinien jechać, ale nie czepiajmy się szczegółów.
            • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 11:01
              + karawan idzie dalej - dopóki mu się ucho nie urwi (et orbi) ;P
              • six_a Re: biust 19.06.12, 11:48
                urbi et derby chyba? albo singiel i debil.
                • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 11:53
                  myślał singiel o sobocie a debil mu łeb w niedzielę ściął
                  • six_a Re: biust 19.06.12, 12:09
                    a rym gdzie? :)
                    • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 12:11
                      to jest białe przysłowie:)
                      • six_a Re: biust 19.06.12, 12:29
                        przysowie?

https://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSFiIsYYGL6wBIuMJJEpxeuzcl8IPCRzaJ_LoCi_Df0IWQY8RWyTw
                        • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 12:35
                          :P
                          skądś to znam?
                          w nocy wszystkie sowy biale?
                          • six_a Re: biust 19.06.12, 12:47
                            wszystkie oprócz tych, których nie widać, bo są czarne.
                            :D
                            • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 12:50
                              a jak białe noce? hę?
                              • six_a Re: biust 19.06.12, 13:02
                                białe misie to znam.
                                i tupot białych mew.
                                • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 13:09
                                  a białe kurki?
                                  :)
                                  • six_a Re: biust 19.06.12, 13:20
                                    a to znam. lepszy ptak w garści niż kurek na dachu.
                                    biały.
                                    • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 13:24
                                      po piersze - nie w garści tylko w ustach, pod drugie nie kurek tylko siurek:P
                                      • six_a Re: biust 19.06.12, 13:34
                                        skrzypek, kurdę, od skrzypienia.
                                        • s.romeczek Re: biust 19.06.12, 13:43
                                          a gienia od trąbki:P
                                            • six_a Re: biust 19.06.12, 19:03
                                              ciągniemy zapałki

nie wiem, co się porobiło z tym językiem polskim;)
                                              ześwinił się koszmarnie
                                              hahahahaha
                                              • s.romeczek Re: biust 20.06.12, 09:53
                                                jak piszesz za pałki???
                                                nosz qrd weź sie ogranij trochę na publicznym forum?,
                                                no jak mus to ciągniemy?:P
    • king.james Re: biust 19.06.12, 12:28
      To takie gadanie. Tzn. biust jest bardzo ważny, ale jak się kobieta spodoba całokształtem, to biust nie ma wielkiego znaczenia. To jak z penisem - wolicie większe, ale jak wam odpowiada facet, to z linijką do niego nie podchodzicie, nie?
      Dla mnie osobiście ważniejsze jest, czy kobieta lubi swój biust - jaki on by nie był - bo koszmarem jest, kiedy kobieta o naprawdę ładnym biuście narzeka, że za mały/duży/długi, sutki nie takie, pieprzenie o szopenie. A jak traktuje je - bez względu na rzeczywisty wygląd - jak swoje skarby, atuty, to i facet je będzie tak traktował.
    • sniyg Re: biust 20.06.12, 17:35
      tezee napisał:

> I nawet zdjecie Ally które krązyło ostatnio po portalach ściąg
      > ało głownie komentarze na temat jej wątłej klatki piersiowej a przecież to jest
      > obiektywnie całkiem ładna i drobna dziewczyna , atrakcyjna na pewno.

Mnie się nie podoba, głównie z tego powodu, że myśl po twarzy jej się nawet nie błąka.
      Jest drobna, ok, ale to wszystko.

Co do piersi to mam 2 kumpli (słownie: dwóch) dla których duży biust ma znaczenie, reszta woli tak jak ja, nie za mały, nie za duży, czyli sredni, żeby z ręki się nie wylewał, no i oczywiście jędrny.
    • senseiek a czemu facet z malym (portfelem) jest nieatrakcyj 22.06.12, 00:18
      a czemu facet z malym (portfelem) jest nieatrakcyjny?
      • kalllka Re: portfeler 22.06.12, 01:35
        a porche za niskie

• play100cen Re: biust 24.06.12, 13:14
      Jeśli chodzi o komentowanie wielkości kobiecych piersi, to problem jest bardzo prosty.
      90% mężczyzn czuje się w obowiązku skomentować wygląd kobiety (w szczególności nagiej, atrakcyjnej, wzbudzającej zainteresowanie, wolnej itp.). A piersi mają to do siebie, że odsłonięte, czy nie są wierzchołkami kobiecego jestestwa, które najsampierw rzucają się mężczyźnie w oczy. Więc się mówi: "ta to ma!" , albo "ta to nie ma!" tertium non datur.

Po prostu jest jakiś terror komentowania kobiecego wyglądu przez mężczyznę w towarzystwie mężczyzn. Bardzo mnie to dziwi. Ja np tak mam, że jak jakaś kobieta wyda mi się atrakcyjna, to nie odczuwam żadnej potrzeby dzielenia się tym odczuciem z całym gronem mężczyzn stojących w promieniu 5metrów, albo czytających moje wpisy na forum...
      • lillkaa Re: biust 25.06.12, 11:31
        no właśnie to poczucie konieczności skomentowania jest najważniejsze - chyba chodzi o to, żeby zaznaczyć, że się odnotowało obecność samicy w otoczeniu - przez co inne samce natychmiast wiedzą, że autor wypowiedzi jest czujny, bystry :)

a tak powaznie, to przecież wszyscy się oglądamy i oceniamy, mniej lub bardziej otwarcie..?
        • kalllka Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 12:50
          czuly punkt lilko to rozmowa, intymna umiejetnosc kooperacji i wymiany mysli.
          tu wciaz systemowy imperatyw moralny- kaze opaplywac otoczenie. kantowac sie 'stad do wpoldotrzeciej' handlowac szuwaksem- posuwajac bzdury, ktorym drugorzednie zwisaja cechy ludzkie sterczac tylko naprzeciwnie wszystkiemu i wszystkim.
          przykladem? dzisiejsze wyborcze mlodziezowki:
          -'pomaranczowa alternatywa' Zawadzkiego
          - 'Rio -brawo' Ulanowskiego.

• lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 14:11
            Ka:)
            czy moralny ten imperatyw to nie wiem - może bardziej atawizm - mówimy o otoczeniu a otoczenie o nas - to znaczy że wszyscy się zauważamy nawzajem - jesli się widzimy/zauważamy w stadzie - to znaczy, że jesteśmy względnie bezpieczni. Może ktoś krzyknie jak drapieznik nas porwie znienacka?
            A że w dzisiejszych czasach (w myśl powyższej teorii) nabezpieczniejsze są kobiety z większym biustem, to już zupełnie pewnie inna konwersacja :)
            • mariuszg2 Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 14:16
              a czy możecie sobie zmienić niki....albo nie piszcie kolo siebie bo misie pieprza literki lilkaakkalkalikilillaakka...qźwa... już nie wiem która jest która i o co kaman...
              • lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 14:25
                mówiłam - nie biegaj jak czytasz :P
                albo czytaj po dwa razy dla pewności,
                albo odpisuj losowo - za którymś razem trafisz :)
                • mariuszg2 Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 14:29
                  nie mowiłaś nie pisz jak biegasz...nie odwracaj kota ogonem
                  • lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 14:51
                    no mozliwe, ale akurat tu mi tak świetnie pasowało bieganie z czytaniem...
                    zostawmy tak, dobra?:)
                    • mariuszg2 Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 15:22
                      jak se życzysz dla Cie wszystko i woda i ognisko
                      • lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 15:28
                        nie zasłużyłam :P
                        • mariuszg2 Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 15:33
                          a co narozrabiałaś? coś pod innym nikiem? przyznaj się...wybaczę Ci wspaniałomyślnie :D
                          • lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 15:43
                            no jak się ucieszył, że narozrabiałam....:)

oczywiście, że jestem niewinna! pod każdym nickiem!
                            :)
                            • mariuszg2 Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 15:46
                              a ja jestem dżejms błąd...
                              • lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 17:03
                                możliwe...:)
                                • mariuszg2 Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 18:16
                                  z pewnościa...
            • kalllka Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 14:53
              nosz prosze Cie lillo, tu zauwaza sie przez ust ( zdanie) a nie biust do kwadratu,
              przy ktorym choc moze byc- byc moze, pojedynczy uchowa- niemniej nie zadowala tzw standardow bezpieczenstwa publicznego.
              i bardzo dobrze , ze nie cyc u Broni jest kryterium kompetencji administracyjnej;
              bo atawistyczni lowcy w zastraszonym biuscie, badz straznicy w wiezy dziewicy, niewiele maja wspolnego z nowoczesnymi sposobami porozumiewania na forach i administrowania netem.

• mariuszg2 Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 15:26
                a ty wkolo widzisz sily, agentow, drugi obieg, albo i 3ci i zaraz straszych inna mlodziesz dziewicza.... elo..psze Paniom...komunizm w Polsce sie skonczyl...agenci poumierali a teraz jest wolnosc, i moga nam skoczyc... i nawet porteswoalismy w sprawie ACTA... o....
                "Pocałuj mnie Hans, bo może nigdy nie będę miała na to ochoty"
              • lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 25.06.12, 15:27
                czasami myślę Kalllko, że i w necie można stworzyć sobie mentalny nawet 'szescian biustu' i przemawiac z pozycji arcyksięznej z walorami..
                własciwie nawet to powszechne jest przeciez - autokreacja na forach?
                • kalllka a Rebours 25.06.12, 17:25
                  autokreacja odbywa sie za pomoca mozgu, pozniej kredka bez kartke, rodzina czy przyjaciolmi za plecami,,, badz inna ludzka egzystencja. prosta rzecz do wyjasnienia bo poparta wielowiekowa tradycja, rutyna.
                  bez net (komp) autokreacja to wciaz nieznane obszary mozgu, wizje sa tu realizowane bez udzialu odpowiedzialnosci za bycie arcyksiezna.

• mariuszg2 Re: a Rebours 25.06.12, 18:05
                    Pani, Królowo.... aż mi tam Pani jak patrza na Pani to i owo co tam w necie ,ze bym i owszem z chęci szczery ale niemozna no bo wiadomo i tak dlaej ale Pani majestat nepotrzebni skrywa gdzies tam co coś fajnego malego, ślicznego, beztroskiego....tylko, ze bm cchial za raczke zlapaći bajeczke opowiedziec... i przytulic i powścikać sie i pochihrać...no ale ale księzna o Pani zobowiazuje...rozumnia... i tak dla mnia Pani jesteć prime inter pares ;)
              • lillkaa Re: bi ust czyli konwersacja 26.06.12, 23:15
                nie do końca się zgadzam - można zagrać i Walkirię na piśmie przy odrobinie zapału? Można pisemnie zademonstrować dowolna postawę - na potrzeby dyskusji.
    • puch_puch Re: biust 24.06.12, 19:45
      Facet lubi wielkie biusty
      bo ma łeb pusty
      ale nic nie poradzi na to,
      natura jest jak lato (nie odchodzi nigdy)
      choc czas nagli i migli

wielkie biusty to podstawa, bo z nimi lepsza zabawa
      wiecej radości, wiecej miłości
      a u chudzielca tylko stukaja kości
    • karmmi Re: biust 24.06.12, 22:01
      W takich chwilach dziękuję łaskawej naturze, za 48 kg bez diet i zdrowe C bez silikonu;)
      • mariuszg2 Re: biust 24.06.12, 22:24
        jakbys jeszcze podała pozostale parametry (wiek, wzrost) to Ci powiem czy już się w Tobie zakochalem czy jeszcze nie...
    • czlowiekiem_jestem Re: biust 27.06.12, 13:12
      Optymalna wielkość cyca jest jak dupa, każdy ma swoją. To jest szalenie subiektywne i nie odważyłbym się tutaj generalizować, bo jeden facet lubi małe, drugi średnie a trzeci duże i każdy może Ci przedstawić zestaw 100% wiarygodnych (dla niego) powodów świadczących o wyższości jego wyboru nad innym.
      Ja np. wolę średnie i duże biusty, z ładnie rysującymi się pod ciuchem półkulami i diabelskim rowkiem pomiędzy nimi. Wiem że duże biusty mają tendencję do utraty kształtu z wiekiem, ale biorę to z dobrodziejstwem inwentarza i jestem świadomy konsekwencji mojego hopla :)
    • piotr68s Re: biust 28.06.12, 13:16
      to nie tak ,ze wazny jest biust ale mysle ,ze sa ludzie ktorzy marudza a jako mezczyzna wiem ,ze malo czasu poswiecamy biustowi pieszczoty itp spraw.
      jedni ccha miec maly bo namietne inni mega duze bo jest co piescić . tak samo jest z meska czescia ciaia -penis . dla jednych nei ma znaczenai wielkosc a dla innych tak . czemu??
      temat bez dna .
      co do szczuplej atrakcyjnej kobiety jak piszesz ze jest ładna i w ogóle to mysle ,ze to nie tak jest . zobacz okiem ile jest pieknych a samotnych kobiet i co ? czyzby faceci przezstali kochac ? a moze nie ma milosci . uroda to jedno a porozumienie to 2sprawa .wiekzosc i tak sie oszukuje wzajemnie . puste slowa wypowiaadane a po 5 -10 latach koniec milosci .
      i to ma byc wierność .co do biustu mysle ze rozmiar pomiedzy B-D 80 jest super .jedne panie narzekaja na maly biust inne za duzy bo ciezar jest .reasumujac malo jest facetow - mezczyzn (sam nim jestem ) ktorzy naprawde lubia pieszczoty biustu a pisza aby pisac .
      im o jedno chodzi , aby ...........
    • pusz3k Re: biust 30.06.12, 20:46
      To wszystko przez media, które tworzą wizerunek jedynie słusznie wyglądającej kobiety - ma ona duży biust i talię osy. Nic nie da się z tym zrobić, chyba że poprosicie media żeby tak nie robiły :)
    • grassant Re: biust 01.07.12, 16:15
      istotne sa proporcje, przy czym mi łatwiej akceptować szczupłą, a nawet grubą z dużym cycem, jak dużą, czy grubą z małym.
    • diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: biust 02.07.12, 17:43
      jest takie powiedzenie:
      "Dziewięciu na dziesięciu mężczyzn woli kobiety z wielkimi cyckami, a ten dziesiąty woli tych dziewięciu."
      Myślę że to powiedzenie jest całkiem trafne.
      Kiedyś czytałem jakiś art psychologa który opowiadał o problemach kobiet które poślubiły pedałów. Autorka tego artykułu również zwróciła uwagę że te "gejowe" jak je nazywała były do siebie fizycznie podobne - męska budowa ciała, mały biust i reszty już nie pamiętam.
      Z kolej z innego artykułu pamiętam że podobne preferencje maja pedofile.
      Tak więc wychodzi na to że jeśli facet lubi małe cycki, preferuje pozycje od tyłu, bez dotykania cycków to jest spora szansa że to pedał lub pedofil.

Ja tam wolę duże. Ktoś w tym wątku pisał że za duży to jest jak wylewa się z ręki. Ostatecznie mógłbym się z tym zgodzić ... dlatego że mam duże dłonie.
    • mat.i.12 Re: biust 09.07.12, 20:30
      lol, widać że kobieta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka