zabieganab 30.09.12, 16:15 Panowie, zżera mnie (nie)zwykła babska ciekawość: co robi po pracy polski mężczyzna 45+? Jakie macie hobby i jak to zainteresowanie spełniacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverbaum I moja nieciekawość 30.09.12, 16:20 A co ? Nie caluje i nie sprzata ? Pieniadze przynosi - a nie wynosi ? Bo jesli powyzsze o.k. - to co Cie to zaima ? Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: I moja nieciekawość 30.09.12, 16:26 a kompletnie nico! ;-))) jak chce to niech sprząta, całuje i nie wiem co jeszcze - ale nie mnie mieszkam od niedawna znów w Polsce i chciałabym wyrobić sobie lepszą opinię o polskich facetach, niż tą co teraz mam (bo ona nie jest dla Was komplementem.......) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: I moja nieciekawość 30.09.12, 16:34 >(bo ona nie jest dla Was komplementem.......) na pewno szalenie ich to martwi. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: I moja nieciekawość 30.09.12, 16:41 racja! Mimo to, ciekawa jestem co porabia statystyczny Polak 45+ po pracy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: I moja nieciekawość 30.09.12, 16:47 zabieganab napisała: > Mimo to, ciekawa jestem co porabia statystyczny Polak 45+ po pracy Gdy nie bylo Internetu (w 20.tym wieku) - to TiVi, pivo, czasami zdarzalo mi sie nawet cos przeczytac i rower. A tera - to Internet, coctaile alkoholowe (zoladek piva juz nie trawi), a w wolnych chwilach to podobnie jak premier Tusk - LB i patrzenie w sufit. Odpowiedz Link Zgłoś
silverbaum I wyszlo szydlo z worka... :) 30.09.12, 16:43 zabieganab napisała: > mieszkam od niedawna znów w Polsce i chciałabym wyrobić sobie lepszą opinię o polskich facetach, niż tą co teraz mam (bo ona nie jest dla Was komplementem.... ...) Wiem i dlatego przezornie dawno ewakuowalem sie z tego "wybranego" (k)raju :) ___________________________________________ Wszystko, co mialo rece i nogi wyjechalo do Londynu. A niedobitki wyjechaly do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 30.09.12, 17:27 ;-))) mało wypowiedzi... pewnikiem Ci faceci z zainteresowaniami są właśnie nimi zajęci... poczekam do jutra.... [cierpliwa jestem] Odpowiedz Link Zgłoś
aleatoria Re: moja ciekawość 30.09.12, 19:24 Ci których znam, głównie wyrywają maturzystki. Ale to może być mało reprezentatywna grupa. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: moja ciekawość 30.09.12, 20:22 za parę lat Ci odpowiem ale póki co...... mam pytanie o Twój nick: zabiegana - b? (konteks biznełómen) czy zabieg-ana-b? (kontekst aborcyjny) czy za-bieg-ana-b? (kontekst maratoński) Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 30.09.12, 21:17 nie jak maratończyk, alem zabieganą jest ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: moja ciekawość 30.09.12, 21:19 o to musisz mieć niezłą sylwetkę.... niestety sponsora tu nie znajdziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 30.09.12, 21:30 dlaczego myślisz, ze jestem w potrzebie?..... poznałeś to po moim charakterze pisma czy po czym?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: moja ciekawość 30.09.12, 21:37 cyfra....45...jest magiczna..... ona zaraz nasteouje po 44.... kojarze kolesia co pisal..."jam jest czterdziesci i cztery...."...straszny z niego romantyk byl..... Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 30.09.12, 22:06 no i jak do tej pory to nie za wiele zaspokoiłam swoją ciekawość... to jak panowie 45+ ?... Odpowiedz Link Zgłoś
zzoot Re: moja ciekawość 30.09.12, 23:28 Raczej nie jestem typowym polskim mężczyzną, bo od 9 lat mieszkam a Anglii, ale skoro tak koniecznie chcesz wiedzieć co robię poza pracą, to proszę: - co tydzień jeżdżę na wycieczkę do jakiegoś ciekawego zakątka Anglii/Walii/Szkocji - jeżdżę konno - żegluję po jeziorach (Lake District to nie Mazury, ale zawsze trochę wody) - występuję w amatorskim teatrze (mimo że mój akcent jeszcze nie jest perfekcyjny i większość widzów szybko się orientuje że nie urodziłem się w UK) - gram na klawiszach w zespole rockowym - jestem w trakcie robienia licencji pilota samolotowego Teraz pytanie do Ciebie - co taka wiedza Ci da? Każdy człowiek jest inny i każdy facet udzieli Ci zupełnie innej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 01.10.12, 11:10 faktycznie - Twoje zajęcia nie są zajęciami typowego Polaka a po co mi ta wiedza? tak dla siebie i zaspokojenia mojej własnej ciekawości cokolwiek sie dowiem, to sie nie da do niczego zastosować ;-) A Ciebie nie interesuje czasem coś o społeczeństwie, w jakim przebywasz?.. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoot Re: moja ciekawość 01.10.12, 23:22 Tylko dlaczego pytasz na forum? Nie masz znajomych facetów w takim wieku? Bardzo dużo zależy od tego czy facet ma żonę i dzieci (wtedy ma naprawdę niewiele czasu i chęci na czynności niezwiązane z rodziną), czy jest sam. Moi żonaci i dzieciaci koledzy rzadko kiedy robią coś innego poza popołudniową sesją squasha dwa razy w tygodniu, czy pościganiem się motorem na torze raz w miesiącu, mimo że 20 lat wcześniej praktycznie nie schodzili z motoru i nie wyobrażali sobie że kiedykolwiek się to zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio To mi sie nie bilansuje czasowo 01.10.12, 12:52 bo potrzeba by na to jakies 27 -28 godzin dziennie, a doba normalnie ma tylko 24 h. chyba, ze pracujesz zarobkowo 5 godz dziennie, sypiasz 6 i nie zajmujesz sie w ogole kobietami ? Odpowiedz Link Zgłoś
zzoot Re: To mi sie nie bilansuje czasowo 01.10.12, 22:44 Rzeczywiście jesteś mały Jasio, skoro uważasz że człowiek pracujący nie ma czasu na nic. Praca zajmuje mi (razem z dojazdem) 50 godzin tygodniowo, sen jakieś 53 godziny, zostaje więc jeszcze 65 godzin do zagospodarowania, a to bardzo dużo czasu. Radziłbym pogadać z psychologiem, bo ewidentnie masz problemy z gospodarowaniem swoim wolnym czasem. Z jednym jednak trafiłeś - od 9 lat nie zajmuję się kobietami, oszczędzam dzięki temu kilkadziesiąt godzin tygodniowo. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio czas jest wzgledny - jak widac. 01.10.12, 22:49 (jak widac) bo praca zajmuje mi 9 godzin dziennie (lacznie z przerwa obiadowa) dojazdy - 2 h. sen - 8 h. zostaje 5 h dziennie czasu wolnego. odliczajac zakupy - to 4. i bilans dalej sie nie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
zzoot Re: czas jest wzgledny - jak widac. 01.10.12, 23:09 Oj, Jasiu, w szkole nie uczyli że tydzień ma 7 dni, z czego dwa zazwyczaj są wolne od pracy? Skończmy już tę śmieszną konwersację, bo zaczyna być nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio czas jest bezwzgledny - jak widac. 01.10.12, 23:54 i bedzie nudna , az do nudnosci gdy nie uznasz, ze 2 + 2 rowna sie = 4 Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: moja ciekawość 30.09.12, 23:43 zabieganab napisała: > Panowie, > > zżera mnie (nie)zwykła babska ciekawość: > > co robi po pracy polski mężczyzna 45+? > Jakie macie hobby i jak to zainteresowanie spełniacie? Budujemy replikę Śwątyni Opaczności, z gumek-recepturek i sera topionego oraz żużlu. Odpowiedz Link Zgłoś
coff.eina Re: moja ciekawość 01.10.12, 09:20 może koleżanka robi casting? w miłości i na wojnie wszak wszystkie chwyty dozwolone :P Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 01.10.12, 11:11 a casting czego/kogo miałabym robić, żeby mi taka wiedza się przydała?.... Odpowiedz Link Zgłoś
malena34 Re: moja ciekawość 01.10.12, 12:27 zabieganab napisała: > Panowie, > > zżera mnie (nie)zwykła babska ciekawość: > > co robi po pracy polski mężczyzna 45+? > Jakie macie hobby i jak to zainteresowanie spełniacie? > Hej, na tym forum nie ma panów w tym wieku...są tu tylko 30+, jednak też nie pogadasz gdyż oni ćwiczą na siłowniach lub też w elitarnych klubach, podrywają babeczki w galeriach handlowych tudzież na parkanach. Bo ci 45+ mają inne zajęcia niż przesiadywanie na forach: - wywiadówki u dzieci z pierwszego małżeństwa; - spotkania rodziców w przedszkolach dzieci z kolejnego małżeństwa; - sporty ekstremalne, żeby nowa żona wciąż byłą pełna podziwu; - ciężka praca w pocie czoła, żeby te wszystkie dzieci i żony utrzymać:-) pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 01.10.12, 14:20 obawiałam się, że tak przyziemne zajęcia są codziennością Polaków 45+ Ale może miewają oni też... kumpli ze studiów, z którymi utrzymują kontakty i chadzają nie tylko na pifffko?.... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidoczny82 Re: moja ciekawość 02.10.12, 02:18 a co cie obchodza panowie po 45 wredna stara babo ?:> znajdz sobie takiego a jak nie pasuje polak to wypad z kraju nikt tu po tobie nie bedzie plakal :> Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: moja ciekawość 01.10.12, 23:34 wiec tak, skoro kobieta prosi,a zżera ja ciekawosc, no to prosze.Ostatnio moim hobby jest dom, ktory wlasnie teraz kupujemy, poza tym kolekcjonuje plyty z muzyka rockową i bawie sie kompletowaniem sprzetu audio dla moich winyli..jednak najwiecej czasu zbieraja mi moje dwie dziewczyny..zona i nasza 11-letnia suczka. Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganab Re: moja ciekawość 02.10.12, 09:26 o proszę! A jednak można zupełnie miło odpowiedzieć na moje pytanko ;-)) Dziękuję! A wiedza ta przyda mi się w życiu zawodowo-codziennym. Będzie mi moze łatwiej nawiązać jakąś luźną rozmowę, która nie będzie zbyt oderwana od polskich realiów Odpowiedz Link Zgłoś
derff Re: moja ciekawość 02.10.12, 10:14 Kupiłem samochód z 1978 i mam robotę na pół roku. Jest czerwony z szyberdachem. Odpowiedz Link Zgłoś