ktoj-akto 11.04.09, 10:54 Bo mi kciuki zsiniały! Błagam o dwa słowa: weszła kopa, czy wyszła kupa... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hesse.1 Re: S a l s a ! 11.04.09, 11:04 hehe... Babka sie tak "rozkręciła", że o wszystkim zapomniała i jeszcze weźmie i na forum nie wróci... Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: S a l s a ! 11.04.09, 11:08 Nie kracz, defetysto! Chyba, że chcesz się załapać na synekurę w postaci PIERWSZEGOPO BOGU... Mało Ci? Odpowiedz Link
hesse.1 Re: S a l s a ! 11.04.09, 11:22 no co??? to wszystko i tak przez Ciebie... a tak na marginesie, to zegarmistrzem chciałbym być, niestety zawód dla Wybrańców, a u mnie w kompie tylko 2 X 3GHz.To trochę mało jak na Anioła Czasu. Odpowiedz Link
salsa13 Re: S a l s a ! 11.04.09, 13:49 Ktoj-akto ja w końcu nie robiłam tej baby, ponieważ nie podałeś w przepisie nic tłuszczu. Czy to dobry przepis? Bo ja nadal mam ochotę go wypróbować aaa babka budyniowa i maślana wyszły pyszne Odpowiedz Link
gapuchna Re: S a l s a ! 11.04.09, 13:58 Dziewczyno - ty potrafisz piec babki wielkanocne! Nie wiem, czy to wyobrażasz sobie - ale klęczę przed tobą z podziwu! DD Odpowiedz Link
ktoj-akto Re: S a l s a ! 11.04.09, 15:04 Nie będziemy dłużej ukrywać: zawiodłaś mnie. Trudno, nie zjesz wspaniałej baby. Podałem Ci wszystkie składniki i sposób pieczenia. Tłuszczu nie dodaje się do "lekkich" ciast. Można jedynie posmarować formę sklarowanym i ostudzonym masłem. Ew. tartą bułką. P.S. Nic nie wspominasz o pączkach z jabłek. Odpowiedz Link