Dodaj do ulubionych

Erekcja w mózgu

23.10.12, 20:11
Jak tam się nie pojawi, to na dole też nie. Nie przeskoczysz tego. Kiedy kobieta jest powierzchowna i nie ma do zaoferowania nic poza ciałem, to w głowie rodzi mi się dystans [...]. Niektórzy, chcąc zdobyć laskę, potrafią lawirować i wkładać maski. Jak sobie pomyślę, że miałbym tak postępować tylko po to, by pod koniec wieczoru wsadzić penisa w otwór, to czuję się zażenowany. Wiem bo próbowałem... - to Nergal
A Wy?? W mózgu Wam staje??;)

A zaczynał platonicznie, w przedszkolu:
Wszyscy chłopcy się w niej kochali, ja też. Czysto platonicznie, nie miałem z nią żadnego kontaktu. To była bardzo grzeczna dziewczynka. Spokojna, cicha i śliczna. Po prostu ideał. Uwielbiałem na nią patrzeć i na tym patrzeniu się kończyło.

Jak ładnie zaczynał I lubił spokojne, ciche i śliczne;))

A tajka go zgwałciła:
Wszedłem do boksu i rozebrałem się do gaci. Masażystka spojrzała na mnie i mówi "majtki też".. Zaczęła mnie masować. Niby przypadkiem szturchnęła mnie w penisa.Czułem się jak u lekarza. Chwilę później masażystka jednak znów mnie w niego pstryknęła i zaczęła chichotać. Zgłupiałem. Nie wiedziałem, co powiedzieć. Za trzecim razem nie miałem już żadnych wątpliwości: babka chwyciła w dłoń moje przyrodzenie i zapytała z takim śmiesznym azjatyckim akcentem: "Masaaaaż?". Byłem zażenowany, ale dla świętego spokoju zapytałem, za ile... Zamknąłem oczy i chwilę później było po sprawie. Czułem się jednak zgwałcony...
A Was zgwałcono?? Mieliście coś przeciw?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Erekcja w mózgu 23.10.12, 21:08
      co Ty za dobranocki dziwne oglądasz, u mnie takich nie ma.
      • eat.clitoristwood Re: Erekcja w mózgu 23.10.12, 21:54
        Mnie erekcja w mózgu kojarzy się z jakimś wylewem i nagłą śmiercią.
      • stedo Re: Erekcja w mózgu 23.10.12, 23:20
        No bo wiesz, kobity mówią, że one muszą najpierw zakochać się głową. I zgadzam się. Ja też tak mam. A tu nagle taki Nergal mówi że on też. Zaskoczył mnie i chyba jest ewenementem,bo jednak zwykle samce potrafią pajacować, nawijać, uprawiać taniec godowy, gdy mają nadzieję na wieczorny "otwór", tylko, bez jakichś "intelektów".
        • six_a Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 20:02
          >A tu nagle taki Nergal mówi że on też.
          tak, do zakochania się w dodzie, na pewno potrzebny był mózg;)
    • nie.mam.20 dostalem fajne ksiazki 24.10.12, 08:27
      God gave man a penis and a brain, but not enough blood to use both at the same time. – Robin Williams

kazdy rozdzial zaczyna sie od stosownego cytatu. Autor - Phil Torcivia - Fifty Shades ....fajnie sie czyta.
      • ngima Re: dostalem fajne ksiazki 17.11.12, 21:00
        Nie znam tej książki, ale cytat świetny !
        Też nie mam 20, a może bliżej mi do Twoich 112. To Ci opowiem:

Podobała mi się od zawsze. I od zawsze ją znałem. Chłodną, niedostępną dla mnie. Była partnerką, potem żoną mojego przyjaciela. Mój związek z kobietą mądrą i ładną, ale pozbawioną pragnień na niwie erotycznej spowodował że stałem się seksualnym frustratem . Mijały lata . Zwyczajnie, banalnie i pusto. Aż pewnego dnia ta moja dawna "koleżanka" zaprosiła mnie na lody. I stał się cud, jakiego nie oczekiwałem. Spragniona miłości, której w swoim związku też nie miała, gorąca, dojrzała, dała mi wszystko czego można zapragnąc. Po kilku miesiącach powiedziała - kocham cię. Przegrała. Uciekłem do swojej nory.
        Tej książki nie ma na naszym rynku. Sprawdziłam. To mi ją opowiedz.
    • satysf.akcja Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 09:41
      Facet poszedł do salonu "masażu" i zdziwiony, że go "wymasowano". I jeszcze, chyba dla efektu komicznego, nazywa to gwałtem. Natomiast gwałt zbiorowy na pijanej dziewczynie nazywa dionizyjskim świętem czy coś w podobie. Bardzo to wszytko ładne i smaczne.
      • stedo Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 20:07
        Ta dziewczyna była podobno odpytana przez policję, czy ma coś przeciwko, ale stwierdziła, że "cool" i że "good boys";))
    • ina_nova Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 11:32
      >Jak tam się nie pojawi, to na dole też nie. Nie przeskoczysz tego. Kiedy kobieta jest powierzchowna i nie ma do zaoferowania nic poza ciałem, to w głowie rodzi mi się dystans

Znaczy, gołe w laski w necie też cię nie ruszają? Bo one na fotach moga tylko ciało zaoferować, choćby miały doktorat z fizyki, kochały poezję i brały udział w manifestacjach PETA...
      • stedo Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 20:12
        Gwoli ścisłości, to był cytat z Nergala, przecież napisałAm. Gołe laski mnie nie kręcą, ani w necie ani w realu. A ubrane ładnie i z gustem to i owszem;))
    • minasz Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 19:09
      pewnie ze w mózgu a u ciebie niby gdzie?

no pewnie ze miałbym cos przeciw niektore laski chciałyby sie ze mna bzy-kac ale ja nie chce
      nie dla psa kiełbasa hehe
      • stedo Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 20:14
        Nie miałAm nigdy erekcji;(((
        • minasz Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 20:26
          a ja myslałem gupi ze tu jakis facet na forum m a tu same baby hehe
          • six_a Re: Erekcja w mózgu 25.10.12, 21:42
            faceci są na kobiecie, wiadomo;)
            • konwalia55 Re: Erekcja w mózgu 17.11.12, 21:49
              six_a napisała:

> faceci są na kobiecie, wiadomo;)
              >

six_a, a to zabrzmialo dwuznacznie ;-)