Dodaj do ulubionych

Chcę być najlepsza

10.11.12, 18:32
Cześć ;) Jeszcze tutaj nie zakładałam nigdy wątku, ale teraz borykam się z problemem, którym chciałabym podzielić się głównie z mężczyznami ( ale nie tylko ), jestem ciekawa Waszego punktu widzenia.

Otóżżżżż.... Mam 21 lat i partnera o 15 lat starszego. Jesteśmy ze sobą ponad 3 lata. Oboje jesteśmy, że tak powiem - po przejściach. On - rozwodnik, ja swego czasu musiałam leczyć się na depresję. Ale to już przeszłość. Ogólnie rzecz biorąc jesteśmy bardzo szczęśliwi i oboje dużo czerpiemy z naszej relacji. Jest super, żeby nie powiedzieć - sielankowo.

Martwi mnie natomiast jedna rzecz - on miał przede mną dużo partnerek. Baaaaardzo dużo. Po rozwodzie spotykał się często z kobietami "na jedną noc", zresztą, z tego co wiem, jak był młody ;) też miał sporo partnerek. Wiem, że to nie jest jego wymysł, tylko fakt. Problem w tym, że o ile na początku w pewnym sensie imponowało mi to, o tyle coraz częściej mam z tego powodu kompleksy.

Ja przed nim miałam jednego chłopaka ( w liceum ). Rozumiem, że ta dysproporcja wynika głównie z różnicy wieku, ale... Często przyłapuję się na tym, że porównuję się do jego byłych. Jak go pytam o jakość naszego seksu, to on mówi niby, że "jest super", ale mam dziwne wrażenie, że nigdy nie przebiję jego poprzednich kobiet....

Brrr...Jakieś rady? Słowa pocieszenia? Czuję, że długo tak nie pociągnę..... Chciałabym być jego najlepszą dotychczasową nie tylko kobietą, ale i kochanką.
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 18:36
      Cześć Syberia,
      Najważniejsze że Cię kocha i jest z Toba szczery....aha zapytaj czy nie ma HIV...o ile nie jest za późno....
      • olewka100procent Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 18:44
        po co ci taki stary ramol. Dziewczyno, wiem, że mnie nie posłuchasz bo jestes młoda i zakochana, ale z czasem zrozumiesz.. jak ty bedziesz mieć 30 lat on bedzie miał 45, wiecznie zmęczony po pracy a jego ulubionym zajeciem bedzie siedzenie przed tv z piwem . ratuj sie i nie marnuj sobie czasu
        • see.berja Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 18:48
          olewka100procent napisała:

> po co ci taki stary ramol. Dziewczyno, wiem, że mnie nie posłuchasz bo jestes m
          > łoda i zakochana, ale z czasem zrozumiesz.. jak ty bedziesz mieć 30 lat on bedz
          > ie miał 45, wiecznie zmęczony po pracy a jego ulubionym zajeciem bedzie siedze
          > nie przed tv z piwem . ratuj sie i nie marnuj sobie czasu

No dobra, jak zdziadzieje, to się zastanowię nad twoją radą. Na razie jest najwspanialszym facetem na świecie :)
        • minasz Re: Chcę być najlepsza 12.11.12, 18:36
          piszesz bzdury znam facetów po 40ce ktorzy duzo podruzuja po swiecie a laski biegaja za nimi tabunami
        • niewidoczny82 Re: Chcę być najlepsza 17.11.12, 01:07
          mlode sa podatne na tresure i manipulacje wiec nie dziwie sie ze wyrwal 21 letnia dupe taka mozna jeszcze ustawic pod siebie...Jak szukacie laski to tylko z mlodymi dupami takimi od 18 do 21 Panowie!!
    • wielkafuria Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 18:50
      see.berja napisała:
      Otóżżżżż.... Mam 21 lat i partnera o 15 lat starszego. Jesteśmy ze sobą ponad
      > 3 lata.

wiek nie gra roli, wazny jest pretekst dla ktorego jestescie razem.

> Martwi mnie natomiast jedna rzecz - on miał przede mną dużo partnerek. Baaaaard
      > zo dużo. Po rozwodzie spotykał się często z kobietami "na jedną noc", zresztą,
      > z tego co wiem, jak był młody ;) też miał sporo partnerek.

coż, przynajmniej mozesz powiedziec ze stary ale jary, ile sie przy nim nauczysz to twoje i... twoich przyszłych facetow ;)

>Wiem, że to nie jest
      > jego wymysł, tylko fakt. Problem w tym, że o ile na początku w pewnym sensie i
      > mponowało mi to, o tyle coraz częściej mam z tego powodu kompleksy.

coż, na tym zakończę komentowanie, bo taki "problem" moze mieć tylko 21 letnia siksa...
      pozdrawiam.
      • see.berja Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:07
        wielkafuria napisał(a):

>
        > wiek nie gra roli, wazny jest pretekst dla ktorego jestescie razem.

Hmmm, pretekst? Ja bym określiła to raczej jako powód - uczucie, duża więź, wspólne zainteresowania, podobny typ osobowości. Generalnie czuję, że to jest "ten jedyny", nie ukrywam, że rozważamy zalegalizowanie naszego związku "kiedyś tam". Wiem, że być może jestem jeszcze za młoda na takie decyzje, więc nie mam parcia na stabilizację, będzie, co ma być.

> coż, przynajmniej mozesz powiedziec ze stary ale jary, ile sie przy nim nauczys
        > z to twoje i... twoich przyszłych facetow ;)

:) Tak, tylko problem w tym, czego JA go nauczę? Czy mam szansę czymkolwiek (pozytywnym) zaskoczyć go w dziedzinie seksu?

> coż, na tym zakończę komentowanie, bo taki "problem" moze mieć tylko 21 letnia
        > siksa...
        > pozdrawiam.

Taaa, wiem, że to nie jest poważny problem. raczej dyskomfort.
        • six_a Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:10
          jak będziesz starsza, to będziesz miała inne problemy, np. stępiony węch i wzrok na tyle, żeby wejść w zasikane przez kota buty i pójść na randkę. a następnie zastanawiać się: powiedzieć (też to czuje???) czy zwiewać (tak, zwiewać!).
          ;)
          • wielkafuria Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:53
            six_a ty zołzo jedna :D:P
            • six_a Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 20:02
              no przepraszam, ale wiedz, że to czytam:)
              • wielkafuria Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 20:19
                six_a napisała:

> no przepraszam, ale wiedz, że to czytam:)

to wielki zaszczyt ;)

nawet dla mariusza wrzuciłam zdjęcie "od tyłu" ale chyba nie zauważył... a tak się dopominał...
                • six_a Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 22:59
                  rzeczywiście, bardzo gustowne, ładne plecki :)

https://dirty-fabulous-life.blog.pl/files/2012/10/DSCF6007-300x200.jpg
                  • wielkafuria Re: Chcę być najlepsza 11.11.12, 09:55
                    six_a napisała:

> rzeczywiście, bardzo gustowne, ładne plecki :)

bo tu byłam najeżona i wsciekła i mi takie kolce wylazły :P
                • see.berja Re: Chcę być najlepsza 11.11.12, 00:08
                  Wow!

Fajne zdjęcie. Pin-up girl :p
          • princessa7575 Re: Chcę być najlepsza 25.02.13, 14:44
            Obśmiałam się jak norka ;)
    • six_a Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 18:52
      ale to się, rozumiem, dzieje w Twojej głowie, czy on snuje barwne opowieści, co z którą i jak często?

nocusz, a może znudził się już wieloma i znalazł tę jedną - wariant optymistyczny.
      dziś tylko warianty optymistyczne produkuję.
      • see.berja Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:03
        six_a napisała:

> ale to się, rozumiem, dzieje w Twojej głowie, czy on snuje barwne opowieści, co
        > z którą i jak często?
        >
        > nocusz, a może znudził się już wieloma i znalazł tę jedną - wariant optymistycz
        > ny.
        > dziś tylko warianty optymistyczne produkuję.
        >

No w głowie, głowie. Tzn. opowiadał mi kiedyś o swoich doświadczeniach, ale wtedy jeszcze się nie zanosiło na to, że będziemy razem. No wiem, problem trochę z d... :) Co nie oznacza, że nie odczuwam z tego powodu pewnego dyskomfortu. Ja dopiero tak naprawdę zaczynam swoją przygodę z seksem, mam wiele barier i oporów, które on pomaga mi bardzo cierpliwie i wytrwale przełamywać. Z jednej strony fajnie, że on ma duże doświadczenie, jest delikatnym i czułym kochankiem. Ale z drugiej mańki, nie umiem przestać wyobrażać sobie, że on już "to, co najlepsze przeżył" i mam mu niewiele do zaoferowania w tej kwestii.
        • six_a Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:06
          etam, no może właśnie masz. bo nie masz za sobą miljarda facetów i nie jesteś rutyniarą. poza tym pomyślmy rozsądnie. czy gdybyś mu nie odpowiadała, to by z Tobą był? nieeeeeeeeeeeeeee.
          dziękuję za uwagę.
          • see.berja Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:10
            Pewnie masz rację. Jak już napisałam - także i w tym przypadku ujawnia się moje perfekcjonistyczne myślenie, żeby być we wszystkim "naj". Dzięki, six_a :)
        • wielkafuria Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:58
          >Ja
          > dopiero tak naprawdę zaczynam swoją przygodę z seksem, mam wiele barier i oporó
          > w, które on pomaga mi bardzo cierpliwie i wytrwale przełamywać.

łeeee, lepiej opisz jaki masz "opór" w tym łóżku, natepnym razem nie bedziesz miała żadnych barier ;)
          • see.berja Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 21:21
            Yyyyy...ale że niby tutaj? :D Mam napisać, z czym mam problem w seksie?:D
            • wielkafuria Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 21:23
              see.berja napisała:

> Yyyyy...ale że niby tutaj? :D Mam napisać, z czym mam problem w seksie?:D

no a co! przeciez my ci pomozemy. dajesz!
              • see.berja Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 21:30
                wielkafuria napisał(a):

> no a co! przeciez my ci pomozemy. dajesz!

Pan Marcin P. z firmy AG też tak się reklamował...

Ano mam przede wszystkim problem z pełną akceptacją swojego ciała, co powoduje masę blokad w seksie. Już nawet nie chodzi o to, że muszę gasić światło ( nie muszę), po prostu jestem spięta i nie umiem się "oddać", cały czas chciałabym sprawować kontrolę. W ten sposób np. kiedy jestem blisko "O", to rezygnuję z dalszej stymulacji, bo wydaje mi się, że to jest zbyt intensywne i wręcz staje się nieprzyjemne.

Po drugie czuję się gorsza, bo nigdy nie miała orgazmu pochwowego ( z poprzednim chłopakiem też nie) :/

Po trzecie - nie umiem się przełamać co do oralu. Tzn. ja swojemu partnerowi mogę to robić prawie codziennie, jemu natomiast nie pozwalam. Po prostu mnie to krępuje i o, cała filozofia.
                • wielkafuria Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 21:41
                  see.berja... dziecko, ten twoj facet to chyba wszystko juz widział i robił wiec nie analizuj tylko się dobrze baw. na bank nie zrobi nic na co nie miałby ochoty zeby cie uszczesliwic. a jak ty na cos nie masz ochoty to jasne ze nie rób, czy tam nie pozwalaj sobie robic ;)

> Ano mam przede wszystkim problem z pełną akceptacją swojego ciała, co powoduje
                  > masę blokad w seksie. Już nawet nie chodzi o to, że muszę gasić światło ( nie m
                  > uszę), po prostu jestem spięta i nie umiem się "oddać"

to zgas swiatło. serio! odblokujesz się. poza tym ja tam lubie po ciemku. nie rozpraszam sie głupotami.

>W ten sposób np. kiedy jestem blisko "O"

czy O to orgazm? mów po ludzku, bez małżow itp bełkotów

> Po drugie czuję się gorsza, bo nigdy nie miała orgazmu pochwowego ( z poprzedni
                  > m chłopakiem też nie) :/

ło matko i córko, połowa kobiet nie wie w ogole co to orgazm. Orgazm to nie wszystko.
                  masz czas. narozrabiali seksuolodzy z tymi rodzajami orgazmu i teraz laski szaleją. ciesz sie ze w ogole jakis masz :D

> Po trzecie - nie umiem się przełamać co do oralu. Tzn. ja swojemu partnerowi mo
                  > gę to robić prawie codziennie

ale lubisz to, czy robisz bo "tak wypada". zastanow sie bo jak odpowiesz ze lubisz to zapytam co ci w tej czynnosci konkretnie ta przyjemnosc sprawia

> jemu natomiast nie pozwalam. Po prostu mnie to k
                  > rępuje i o, cała filozofia.

mówilam juz zgas swiatło!!!!!
    • good_morning Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:06
      see.berja napisała:

> Jak go pytam o jakość naszego seksu

po co?
      jeszcze tylko ci wykresow i gwiazdek brakuje na scianie
      • see.berja Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:09
        O widzisz, ja to bym chciała być tak ze 3 odchylenia standardowe na prawo :D

No tak, znowu wyłazi mój chory perfekcjonizm.
        • leziox Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 19:51
          Po co szukac tak naprawde problemów,tam gdzie ich nie ma?Dobrze jest?No to dobrze. Zyj,korzystaj z zycia dopóki to mozesz robic i nie mysl za wiele.Jesli cos ma sie spieprzyc to i tak czas na to nadejdzie.
          Osobiscie zycze ci z twoim starszakiem naturalnie szczescia do konca dlugiego wspólnego zycia.
          • olewka100procent Re: Chcę być najlepsza 10.11.12, 22:44
            tak naprawdę to on już młodzieniaszek nie jest . To sa pewnie początki i dlatego dziewczyna nie dostrzega tego co będzie widocznie za jakiś czas . Dla takiego faceta zawsze będziesz małolatką , nawet jeżeli teraz liczy sie z twoim zdaniem to wiedz, że udaje ! Eh baby to jednak durne są ...
            • potworski Re: Chcę być najlepsza 12.11.12, 15:21
              olewka100procent napisała:

> tak naprawdę to on już młodzieniaszek nie jest . To sa pewnie początki i dlateg
              > o dziewczyna nie dostrzega tego co będzie widocznie za jakiś czas . Dla takiego
              > faceta zawsze będziesz małolatką , nawet jeżeli teraz liczy sie z twoim zdanie
              > m to wiedz, że udaje ! Eh baby to jednak durne są ...

Czy ktoś ci już powiedział, że pier#dolisz od rzeczy?
    • facet_on_line Re: Chcę być najlepsza 11.11.12, 09:15
      Ideały są NUDNE więc zastanów się dobrze czy chcesz być takim nudnym ideałem ?
      • mallwia Re: Chcę być najlepsza 11.11.12, 11:35
        > Ideały są NUDNE więc zastanów się dobrze czy chcesz być takim [b]
        > nudnym ideałem?

Ideały nie istnieją bądź są wytworem Twojej wyobraźni.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6DrKRI6hFZU
        • facet_on_line Re: Chcę być najlepsza 11.11.12, 13:28
          powyższe nie było to Ciebie więc się nie wtracaj dziecinko
          a to ,że sama nie masz wyobrazni no cóż przyjmnij szczere kondolencje
          • mallwia Re: Chcę być najlepsza 11.11.12, 16:37
            zaobserwowałam,że większość forumowiczów odnosi komentarze bardzo do siebie,kotku więcej dystansu.Napisłam ogólnie dzizas ludzie co się z Wami dzieje,ideały są tworem wyobraźni każdego z Nas

www.youtube.com/watch?v=Phk_UHuhjFE&feature=relmfu

• maly.jasio Zupelnie niepotrzebnie. 11.11.12, 22:02
      Chce byc "DOBRA" - to zupelnie wystarczy.
    • derff Re: Chcę być najlepsza 12.11.12, 08:52
      Ty jesteś normalnie zazdrosna i jak coś z tym nie zrobisz to możesz wszystko zepsuć.
      A co do wieku. Jak on będzie miał 65 lat (czyli facet całkiem na biegu) to ty będziesz miała 50.
      Zastanawiam się po co mu taka stara baba? He......? To taki doawcip.
    • coffei.na Re: Chcę być najlepsza 12.11.12, 09:12
      przestań zaprzątać sobie głowę gupotkami- skoro jest z Tobą to musisz mieć to "coś",poza tym może nie potrzebuje już tylu miłosnych uniesień i to co ma z Tobą w zupełności mu wystarcza?
    • lady.in.the.night Re: Chcę być najlepsza 12.11.12, 17:19
      Ciesz się chwilą, tym, że jesteście razem i że jest Ci dobrze. Nie porównuj się do nikogo, to do niczego nie prowadzi. Widocznie jesteś dla niego wyjątkowa, skoro nie byłaś "na jedną noc".
      --------------

najlepsza erotyka
    • minasz Re: Chcę być najlepsza 12.11.12, 18:33
      najwazniejsze abys chciała sie rozwijac

wiesz jaka masz przewage nad doswiadczonymi dziewczynami ze ty cały czas mozesz robic progres a dla nich seks to rutyna
      a nic tak nie zabija seksu jak rutyna

po za tym nie liczac drechów dla facetów najwazniejsze jest uczucie - jezeli jest to wczesniej czy pozniej przełozy sie na dobry seks- jezeli go nie ma to nawet jak dziewczyna bedzie najładniejsza to zawsze bedzie tylko gumi lala
    • mabiwy Re: Chcę być najlepsza 16.11.12, 23:26
      udało się" czy nadal permanentnie chcesz?

Tylko dlaczego kombinujesz jak koń pod górę? Jest dobrze. Chcesz lepiej niż dobrze.
      Lepsze jest wrogiem dobrego.
      Tak mówią ;)
    • grassant Re: Chcę być najlepsza 17.11.12, 00:06
      Jakieś rady?

spróbuj poprawić ten niekorzystny bilans.
    • grassant Re: Chcę być najlepsza 17.11.12, 00:08
      Mam 21 lat i partnera o 15 lat starszego

a nie odwrotnie? ;)))))
    • pies_alkoholika Re: Chcę być najlepsza 17.11.12, 22:48
      see.berja napisała:

Jak go pytam o jakość naszego seksu, to on mówi niby, ż
      > e "jest super", ale mam dziwne wrażenie, że nigdy nie przebiję jego poprzednich
      > kobiet....

typowa baba, wyciągnąć z dupy problem, facetowi jest dobrze ale i tak bedzie mu wmawiać dziecko w plecy...

> Brrr...Jakieś rady? Słowa pocieszenia?

ciągnij dobrze i często... i nie bierz sobie do główki tylko główkę
    • szturmownik Przede wszystkim.. 19.11.12, 16:04
      Skoro mówi Ci, że jest OK i Ty czujesz jako kobieta, że jest OK (jest spójny w tym co mówi, postrzega Cię jako atrakcyjną itp) to z pewnością jest OK.

Nie twórz sama problemów! :)
    • poprioniony Re: Chcę być najlepsza 23.11.12, 00:26
      Przyznam, ze naiwnie, po przeczytaniu tytulu myslalem, ze bedzie cos w studenckim stylu
      "chce byc najlepsza na roku z algebry", a tu standardowa kobieca ambicja,
      bycie najlepsza w dawaniu dupy.
      • wez_sie Re: Chcę być najlepsza 26.02.13, 13:15
        xD LOL
    • aleatoria Re: Chcę być najlepsza 26.02.13, 02:00
      Byłam kiedyś w identycznej sytuacji (może różnica wieku trochę większa), więc rozumiem doskonale uroki posiadania starszego partnera, podczas gdy rówieśnice użerają się z roszczeniowymi, przemądrzałymi szczeniakami.

Jednak gdybym mogła cofnąć się w czasie, to sama nie wiem co bym zrobiła - są dwie możliwości: albo nie zgodziłabym się z nim w ogóle spotkać, albo zerwałabym kontakt po pierwszej wspólnej nocy. NA PEWNO jednak nie ciągnęłabym tego dłużej.

Generalnie w związkach z dużą różnicą wieku nie ma nic złego, natomiast w takich, gdzie dziewczyna ma 16-18-20, czasem nawet 24 lata - już owszem. Bo jak słusznie stwierdzili moi przedmówcy, dziewczyna w tym wieku nie ma do końca ukształtowanej osobowości. Przy tym jest nadmiernie ufna, nie wyczuwa niepokojących sygnałów. Bardzo łatwo ją wykorzystać i okręcić wokół palca, a doświadczone samce wiedzą jak tego dokonać, by następnie wyciskać jak cytrynkę.

Ad rem - zadaj sobie pytanie, czy jest w ogóle możliwe, żeby dziewczyna, która nie skończyła jeszcze edukacji była równorzędną partnerką dla mężczyzny, który jest o tyle lat mądrzejszy, samodzielny, doświadczony, nawet ma na koncie małżeństwo. A kiedy już dojdziesz do wniosku, że NIE MOŻE być równorzędna, to zastanów się, czy chcesz być zawsze tą podrzędną. Po trzecie, jeśli się zastanawiasz, czy jesteś jego najlepszą kochanką - na bank nie jesteś. Twoje atuty to młodość i zapewne uroda, ale założę się, że tak doświadczony facet miał niejedną młodą, ładną, ale przy tym doświadczoną i umiejętną kochankę. Pewnie nie raz o nich myśli i je wspomina. I porównuje. No nie da się tego w żaden sposób uniknąć. Albo się z tym pogodzisz, albo bierz nogi za pas i hej.
    • jeriomina Re: Chcę być najlepsza 26.02.13, 16:33
      Jak Ty jesteś po depresji a on po rozwodzie i wielu panienkach to mam dwa wnioski:
      1. Idź i się przebadaj w kierunku wszystkiego co się da.
      2. On Ci rozwali życie. Wie, jak to zrobić...
    • obrotowy Voila : - pocieszamy :) 26.02.13, 17:18
      see.berja napisała:
      Słowa pocieszenia? Czuję, że długo tak nie pociągnę.....

Chciałabym być jego najlepszą dotychczasową nie tylko kobietą, ale i kochanką.

Jesli bardzo chcesz, to dasz rade ! :)
      Ty lepiej dbaj o niego, bo z racji wieku i z tym szalonym seksem to nie wiadomo
      jak dlugo on pociagnie...
    • rudenko Re: Chcę być najlepsza 01.03.13, 13:35
      ciekawe - mnie martwiłoby raczej to czy czegoś od gacha nie złapię niz czy jestem lepsza czy gorsza, no ale co ja tam wiem

seks jak seks zwykle: praca, ruch jałowy i tak w kółko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka