Dodaj do ulubionych

punkty do xbox

11.12.12, 10:10
hej, syn na prezent poprosil o punkty microsoft do xboxa i mam pytanie czy kupienie ich na all jest bezpieczne, czy te pkt a raczej karte z kodem podrabia sie i musze uwazac od kogo kupuje czy juz jest cywilizowanie i raczej bez obaw??
skad bierzecie te pkt ?
Obserwuj wątek
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: punkty do xbox 11.12.12, 10:24

catew napisała:

> hej, syn na prezent poprosil o punkty microsoft do xboxa i mam pytanie czy kupi
      > enie ich na all jest bezpieczne, czy te pkt a raczej karte z kodem podrabia sie
      > i musze uwazac od kogo kupuje czy juz jest cywilizowanie i raczej bez obaw??
      > skad bierzecie te pkt ?

A jest taniej niż oficjalnie, przez xboxlive? Jeśli tak, to punkty są zdobywane w nielegalny sposób.
      Zasada jest prosta - prezentów nigdy nie kupuje się z szemranych źródeł.
      • catew Re: punkty do xbox 11.12.12, 10:35
        g.r.a.f.z.e.r.o napisał
        >
        > A jest taniej niż oficjalnie, przez xboxlive? Jeśli tak, to punkty są zdobywane
        > w nielegalny sposób.
        > Zasada jest prosta - prezentów nigdy nie kupuje się z szemranych źródeł.

Jest taniej na all niz przez xbox i to mnie zastanawia bo widze ze oferty sie sprzedaja, wiec co? punkty kupione w aukcji nie dzialaja, a ludzie i tak je kupuja???
        • six_a Re: punkty do xbox 11.12.12, 10:39
          a dlaczego mają nie działać. kody do itunesa też można kupić.
          ale to nie jest legalny kanał dystrybucji, więc sam/a rozumiesz chyba, w czym bierzesz udział.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: punkty do xbox 11.12.12, 10:45

> Jest taniej na all niz przez xbox i to mnie zastanawia bo widze ze oferty sie s
          > przedaja, wiec co? punkty kupione w aukcji nie dzialaja, a ludzie i tak je kupu
          > ja???

Działają. Ale zawsze mogą cie zbanować, bo kupujesz najczęściej punkty kupione kradzionymi kartami kredytowymi, a w najlepszym przypadku łamiesz jedynie regulamin usług.
          Zawsze mogą ci konto zbanować za takie punkty.
          • catew Re: punkty do xbox 11.12.12, 11:57
            oki, zaczynam kojarzyc o co chodzi, a spodziewalam sie, ze z pkt jest jak z ciuchem, ktory w roznych miejscach moze roznie kosztowac, ale nikt nie bedzie mnie scigal bo kupilam taniej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka