Gość: głupiutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:06 po małej kłotni dwoje przyjaciół/zxnajomych ....traci kontakt..powod qabsurdalny ,czy jej wypada zadzwonicpierwszej..dlaczego on nie dzwoni,czy to przejaw ,ze odpuscił? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: głupiutka Re: on nie dzwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 14:11 ..to robię....ale abonent czasowo niedostępny:)i co wyłaczył komorę...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: on nie dzwoni IP: 81.210.83.* 12.07.04, 15:10 absolutnie nie dzwon pierwsza!!!nie ustępuj i bądź twarda..ja bym nie zadzwoniła..jak mu zależy na dalszej przyjaźni to zadzowni, poza tym to facet.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Re: on nie dzwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:38 a ja bym zadzwoniła.bo jednak trzeba rozmawiac,nie trzeba sie zacietrzewiac,zycie tak szybko mija Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: on nie dzwoni 13.07.04, 23:00 Jak ja nie wiem co wybrac, jak sie zachowac to rzucam sobie moneta, i pozniej trzymam sie tego slepo. To _swietna_ metoda, nie pozstawia czlowiekowi zadnych watpliwosci co do slusznosci obranej drogi :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupiutka Re: on nie dzwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 12:45 rzucac monetą:))dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: on nie dzwoni 14.07.04, 13:00 Ja sie pokłuciłem z dziewczyna i zagrałem z bratem w pokera: jeżeli on wygra to nie dzwonię, jeżeli ja to dzwonię. Nie dzwonię 1 - szy dzień... zobaczymy co będzie?!?!?! P.S. Zależy od kogo zaczeła się kłutnia i czego dotyczyła. P.S.S. Co z tego że facet, ale mógł miec rację Odpowiedz Link Zgłoś
yossi_72 Re: on nie dzwoni 16.07.04, 00:17 gomory napisał: > Jak ja nie wiem co wybrac, jak sie zachowac to rzucam sobie moneta, i pozniej > trzymam sie tego slepo. To _swietna_ metoda, nie pozstawia czlowiekowi zadnych > watpliwosci co do slusznosci obranej drogi :). ------------------------- gomory kolego, to ZAISTE jest najlepsza metoda! :) Odpowiedz Link Zgłoś
b.cage Re: on nie dzwoni 14.07.04, 23:58 jesli sie klocicie z absurdalnych powodow to znak, ze czas sie rozstac Odpowiedz Link Zgłoś
fruvru Re: on nie dzwoni 15.07.04, 00:33 uzyl tego jako pretektu zeby z Toba skonczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupiutka Re: on nie dzwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 09:50 zadzwonił....i absurdalny zwiazek trwa nadal..ALE POWOD KŁOTNI TO MOJA WINA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: on nie dzwoni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 14:23 Gość portalu: głupiutka napisał(a): > dlaczego on nie dzwoni? Może nie ma zasięgu. Odpowiedz Link Zgłoś
yossi_72 Re: on nie dzwoni 16.07.04, 00:14 jak przyjaciel - zadzwon, jak masz ochote na cos wiecej - nie dzwon, znajdz inny sposob na przelamanie impasu pozdr, yoss Odpowiedz Link Zgłoś