Dodaj do ulubionych

Co tu się stało? o.O

21.03.13, 21:29
Czy to forum jest w naturalnym spowolnieniu (bo post, bo przesilenie zimowe, bo sezon w pracy itp., itd.), czy też w fazie agonalnej?

Cicho i dudni:(((
Obserwuj wątek
    • kawoosia Re: Co tu się stało? o.O 21.03.13, 22:30
      chyba jaja tu wszyscy malują :) wiesz, święta i te sprawy ;)
      • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 21.03.13, 22:38
        kawoosia napisała:

> chyba jaja tu wszyscy malują :) wiesz, święta i te sprawy ;)

Ja słyszałam jedną wersję, że poszczą i się umartwiają... ale wszyscy? Epidemia jakaś, czy cuś?:PP

Lepiej, że malują. Czytałam, że kraszanki to się robi przez wydrapywanie nożykiem...
        :>
    • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 07:48
      Ej ej,ja tam nic nie maluje ani nie skrobie;)..Według mojej teorii niektóre misie jeszcze śpią;)
      • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 08:24
        wyszeptany-o-zmroku napisał(a):

> Ej ej,ja tam nic nie maluje ani nie skrobie;)..Według mojej teorii niektóre mis
        > ie jeszcze śpią;)

O widzisz... ale czy to nie sen wieczny, oby?:>
        Hej Wyszepcie, tak btw:*
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 09:20
          Wieczny??no coś Ty!dobrze się śni to i się śpi,nie?:)
    • kamila_mila Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 08:38
      A w którym uchu Ci dudni?
      • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 08:39
        kamila_mila napisała:

> A w którym uchu Ci dudni?

Nie no, zawsze w obu... Nie ma się co półśrodkami zadowalać, zawsze po całości:>
        • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 09:17
          Dziś jest mecz więc większość pewnie się zbudzi na chwilę;)..
          Jaki wynik obstawiamy??;)
          • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 10:41

> Dziś jest mecz więc większość pewnie się zbudzi na chwilę;)..
            > Jaki wynik obstawiamy??;)

Ooo... już wiem, czego CHCĘ!
            Ja chcę do pubu, gdzie jest duże TV i bilard i dart i piwo i opary dymu. Cholera, ale mi się zachciało:>
            • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 11:41
              To w czym problem??zwołujesz ekipe i przegrany stawia:P
              • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 11:42

> To w czym problem??zwołujesz ekipe i przegrany stawia:P

No jest problem. Nie wiem, gdzie w mojej okolicy jest właśnie TAKI pub:|
                • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:24
                  Jak się postarasz to się znajdzie;),tylko mnie na kase nie graj!!!no.
                  • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:33

> Jak się postarasz to się znajdzie;),tylko mnie na kase nie graj!!!no.

Nigdy na kasę, zawsze w rozbieranego, lol:DD
                    • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:39
                      Wygrywasz???....................czasem??:Dhihi
                      • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:41

> Wygrywasz???....................czasem??:Dhihi

Ja ZAWSZE wygrywam:DD
                        • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:53
                          A wiesz dlaczego???bo onyy dają Ci fory!!!serio;)
                          • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:14

> A wiesz dlaczego???bo onyy dają Ci fory!!!serio;)

Chyba nie doceniasz męskiej potrzeby rywalizacji:P
                            No to plan na dziś już mam:
                            1. fitness;
                            2. randka&kawą;
                            3. babskie ploty;
                            4. bilard - jeszcze nie wiem z kim, ale na pewno ktoś się trafi;
                            Niech żyje weekend!:DDD
                            • wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:22
                              „Kobiety zawsze postawią na swoim, bo mają piersi. Nieważne: duże czy małe, sam fakt ich posiadania oznacza, że stoicie na wygranych pozycjach.”:)przegrywam by wygrać Twoją przyjemność;)

Punkt czwarty podoba mi się najbardziej.
                              • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:28

> „Kobiety zawsze postawią na swoim, bo mają piersi. Nieważne: duże czy mał
                                > e, sam fakt ich posiadania oznacza, że stoicie na wygranych pozycjach.”:)
                                > przegrywam by wygrać Twoją przyjemność;)

Lol:DD
                                A to ładne było:> Ale, ale... to nie piersi czynią kobietę, right?

> Punkt czwarty podoba mi się najbardziej.

Nooo... przyznam się szczerze, że mi również:)) Ale nabrałam ciśnienia...
                                Idę, punkt pierwszy czas zacząć:>
                • wielkafuria Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:59
                  ja wiem, ja wiem!
                  • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 11:34
                    wielkafuria napisał(a):

> ja wiem, ja wiem!

Trzeba było szybciej dawać ten adres, bo teraz to spaliłam sobie wejście do ulubionej knajpy:>
    • jeriomina Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 09:21
      Bo mariusz zniknął, nie ma kto pisać :D
      • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 10:41
        jeriomina napisała:

> Bo mariusz zniknął, nie ma kto pisać :D

Mario się umartwia... ale gdzie reszta?? Copy`ego mi porwali, buuuu:(((
        • coffei.na Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 09:19
          Copy`ego mi porwali, buuuu:(((

z tego co wiem to Copy lubi szybkie kobiety i piękne samochody...przeniósł się zatem na inne foro...
          • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 11:32
            coffei.na napisała:

> z tego co wiem to Copy lubi szybkie kobiety i piękne samochody...przeniósł się
            > zatem na inne foro...

O nie. Tak łatwo mu nie pójdzie. Coffka, dawaj linka!
            :DD
            • coffei.na mam coś lepszego... 23.03.13, 12:11
              wprost z wczorajszego meczu...:)
              powinno Cie to zainteresować...jakim cudem mi to umknęło???no powiedz mi bo nie ogarniam!!!!

www.pudelek.tv/video/Gole-posladki-Koseckiego-2112/
              • pollarek Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 12:15
                coffei.na napisała:

> wprost z wczorajszego meczu...:)
                > powinno Cie to zainteresować...jakim cudem mi to umknęło???no powiedz mi bo nie
                > ogarniam!!!!
                >
                > www.pudelek.tv/video/Gole-posladki-Koseckiego-2112/

O! Pamiętam to, pamiętam!
                Jak przez mgłę, ale pamiętam!
                :DDD
                • coffei.na widzisz!!! 23.03.13, 12:23

> O! Pamiętam to, pamiętam!
                  > Jak przez mgłę, ale pamiętam!
                  > :DDD

a mi to umknęło...chyba przez to,że inne "siedzenie" mi ostatnio w głowie...:P
                  • pollarek Re: widzisz!!! 23.03.13, 12:29
                    coffei.na napisała:

> a mi to umknęło...chyba przez to,że inne "siedzenie" mi ostatnio w głowie...:P

Jesssu, Coffka... a ja byłam na takiej imprezie, że cieszę się, że nie szczekam:P
                    • coffei.na Re: widzisz!!! 23.03.13, 12:33

> Jesssu, Coffka... a ja byłam na takiej imprezie, że cieszę się, że nie szczekam
                      > :P

zmień dealera ...albo poślij go do mnie :P...ja swego czasu goniłam słoniki Dumbo...:D
                      takie szare z różowymi uszami...i kokardkami na szyjach :)
                      • pollarek Re: widzisz!!! 23.03.13, 12:35
                        coffei.na napisała:

> zmień dealera ...albo poślij go do mnie :P...ja swego czasu goniłam słoniki Dum
                        > bo...:D
                        > takie szare z różowymi uszami...i kokardkami na szyjach :)

Aż tak źle nie było... alko, alko, alko:>
                        Chociaż... słoniki są całkiem kuszącą opcją:D
                        • coffei.na ale mnie...mi... 23.03.13, 12:45

> Chociaż... słoniki są całkiem kuszącą opcją:D

chodziło nie o te trąbki co Tobie...Ci....kobiet...:P

zboczenico!
                          • wyszeptany-o-zmroku Ja Wam coś powiem... 23.03.13, 13:02
                            ...pić to trzeba umieć!!!;)no niestety alkohol nie jest dla wszystkich;)
                            p.s.Coffcia,bo dostaniesz trąbą:P
                            • coffei.na Re: Ja Wam coś powiem... 23.03.13, 13:18

> ...pić to trzeba umieć!!!;)no niestety alkohol nie jest dla wszystkich;)
                              czekamy na mały instruktaż! może być z bed & breakfast :P

> p.s.Coffcia,bo dostaniesz trąbą:P

nie obiecuj Wyszept...nie obiecuj :D ale spoko- możemy pograć w prawdę i wyzwanie :)
                              wolę wyzwania rzecz jasna :P
                          • pollarek Re: ale mnie...mi... 23.03.13, 13:05
                            coffei.na napisała:

> chodziło nie o te trąbki co Tobie...Ci....kobiet...:P
                            >
                            > zboczenico!

O nie, nie, nie, proszę mi tu żadnej trąby nie wciskać! O wpychaniu nie wspomnę!
                            :DD
              • kawoosia Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 22:09
                ale z jaką precyzją operator to uchwycił.... pogratulować. A co do pośladków, to akurat on nie ma się czego wstydzić :)
                • wyszeptany-o-zmroku Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 22:21
                  mówisz tak jak byś tyłka w życiu nie widziała:)
                  • kawoosia Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 22:38
                    wyszeptańcu drogi..... ja stwierdzam czysty fakt, oto tyłek godny eksponowania.
    • to.niemozliwe Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:33
      Pokolenie piszacych aktywnie (pierwsze 10 lat) forum juz swoje naklepalo sie w klawiature. A obecnie portal "huffingtonizuje" sie, w poczukiwaniu klikniec na stronach z reklamami: Krzykliwy link, np "Skandal na szczytach! Minister zlodziejem!".
      Klikasz, a tam dwa zdania, ze minister sportu Sahary Zachodniej zostal przylapany na braniu lapowki. :-D
      Taka formula sprzyja odslonom, co "kupuja" reklamodawcy, ale nie za bardzo jest kuszaca dla inteligentnego czytelnika. Wiec zabiera nogi za pas. :-)
      • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 11:39
        to.niemozliwe napisał:

> Pokolenie piszacych aktywnie (pierwsze 10 lat) forum juz swoje naklepalo sie w
        > klawiature. A obecnie portal "huffingtonizuje" sie, w poczukiwaniu klikniec na
        > stronach z reklamami: Krzykliwy link, np "Skandal na szczytach! Minister zlodzi
        > ejem!".
        > Klikasz, a tam dwa zdania, ze minister sportu Sahary Zachodniej zostal przylapa
        > ny na braniu lapowki. :-D
        > Taka formula sprzyja odslonom, co "kupuja" reklamodawcy, ale nie za bardzo jest
        > kuszaca dla inteligentnego czytelnika. Wiec zabiera nogi za pas. :-)

Zawsze wiedziałam, że jestem nie to pokolenie, co trzeba:|
        To gdzie teraz się podziewa inteligentny czytelnik? W jakim internetowym zakamarku? Adres poproszę, adres:>
        • to.niemozliwe Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 08:41
          Ksiegarnia i biblioteka, najblizsze. ;-)
          • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 11:12
            to.niemozliwe napisał:

> Ksiegarnia i biblioteka, najblizsze. ;-)

Czy ja wiem... książki to kupuję na necie, taniej zawsze:> No, z biblioteką chyba trzeba spróbować, right:))
            • to.niemozliwe Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 14:00
              Ja tam lubie sobie przekartkować najpierw, czy warto. No i jakoś tak w księgarn wiecej ksiazek widać, co juz jest dosc ekscytujące. :-)
              • pollarek Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 17:06
                to.niemozliwe napisał:

> Ja tam lubie sobie przekartkować najpierw, czy warto. No i jakoś tak w księgarn
                > wiecej ksiazek widać, co juz jest dosc ekscytujące. :-)

Ja i toże:))
                Ale chwilowo mam sporą kolejkę książek do kupienia, staram się więc nawet nie patrzeć w stronę nowych. Czego oczy nie widzą...:>
    • minasz jest zima:) :) 27.03.13, 14:10
      jezdzimy na deskach biegamy na nartach i uczestniczymy w zyciu klubowym
      ale kiedy sniegu ubedzie to troche czasu bedzie wiecej
      • pollarek Re: jest zima:) :) 27.03.13, 14:57
        minasz napisał:

> jezdzimy na deskach biegamy na nartach i uczestniczymy w zyciu klubowym
        > ale kiedy sniegu ubedzie to troche czasu bedzie wiecej

Obiecanki cacanki...
        :>
        • minasz Re: jest zima:) :) 27.03.13, 20:47
          zawsze mozna odniesc kontuzje:)
          np ostanio uprawiam bouldering ale przeforsowałem i boli mnie jeden z miesni dłoni:)
          oczywiscie moge łazic zamiast tego na joge ale ostatnio czułem sie troche dziwnie bo byłem jedynym facetem hehe zreszta wkurza mnie ze laski sa lepiej rozciagniete niz ja
          • pollarek Re: jest zima:) :) 27.03.13, 20:49
            minasz napisał:

> zawsze mozna odniesc kontuzje:)
            > np ostanio uprawiam bouldering ale przeforsowałem i boli mnie jeden z miesni dł
            > oni:)
            > oczywiscie moge łazic zamiast tego na joge ale ostatnio czułem sie troche dziwn
            > ie bo byłem jedynym facetem hehe zreszta wkurza mnie ze laski sa lepiej rozciag
            > niete niz ja

Jessssuuuuu Minasz, Ty naprawdę jesteś ostro zafiksowany na tych sportach wszelakich o.O
            • minasz Re: jest zima:) :) 28.03.13, 20:42
              teraz jestem zafiksowany na derby:)
              www.youtube.com/watch?v=pAa7_cy5UoY
              • pollarek O.O 28.03.13, 22:23
                minasz napisał:

> teraz jestem zafiksowany na derby:)
                > www.youtube.com/watch?v=pAa7_cy5UoY

Omg... jesteś kibolem??? o.O
                Tfu! Usportowionym patriotą, miałam na myśli:>
                • minasz Re: O.O 28.03.13, 23:54
                  nie jestem kibolem tylko ultrasem Polonii Warszawa(tzn uczestnicze w dopingu w młynie:)
                  Polonia to inteligencki klub z bogata tradycja warszawska :)
                  Co do patriotyzmu to u mnie wystepuje on w takim znaczeniu ze kibicuje Polonii natomiast inne moje poglady sa anty patryjotyczne- np bardziej czuje sie europejczykiem niz polakiem chciałbym aby obowiazujacym jezykiem urzedowym był angielski no i zeby instytucja zarzadzajaca miesciła sie w brukseli- dodatkowo głosuje na palikota hehe
                  • pollarek Re: O.O 29.03.13, 08:42
                    minasz napisał:

> nie jestem kibolem tylko ultrasem Polonii Warszawa(tzn uczestnicze w dopingu w
                    > młynie:)
                    > Polonia to inteligencki klub z bogata tradycja warszawska :)

...
                    Wybacz bejbe, ale słowo 'ultras' i 'młyn' w moim mózgu znajdują się po zupełnie innej stronie niż 'inteligencki klub', o 'bogatej tradycji' nie wspomnę:>

> Co do patriotyzmu to u mnie wystepuje on w takim znaczeniu ze kibicuje Polonii
                    > natomiast inne moje poglady sa anty patryjotyczne- np bardziej czuje sie europ
                    > ejczykiem niz polakiem chciałbym aby obowiazujacym jezykiem urzedowym był angie
                    > lski no i zeby instytucja zarzadzajaca miesciła sie w brukseli- dodatkowo głosu
                    > je na palikota hehe

Ewenement:DDD
                    No, ale na serio... jak to godzisz (Twoje paneuropejskie poglądy:>) z poglądami swoich wielu kolegów? Bo jak patrzę na te kibicowskie wycieczki do Częstochowy, te pociągi okadzane przez prorydzykowych biskupów, to klepanie się po plecach z prawicowymi politykami... środowisko kibiców raczej jest kojarzone jednoznacznie.
                    • minasz Re: O.O 30.03.13, 08:34
                      opowiadasz bzdury bo dałas sie zmanipulowac- jakie wycieczki do czestochowy?
                      nie wiem czy w ogole jakis kibic Polonii sie tam wybrał - oczywiscie jakas garstka kibiców tam jezdzi zarowno ekstraklasy jak i nizszych lig np z legii tam jechał autokar czy 2 a tam przychodzi nieraz koło 20 tys ludzi na stadion

mylisz srodowiska kibicowskie - ultrasi nie robia zadym prawdziwy ultras zajmuje sie kibicowaniem i oprawa
                      na roznego typu spędy to chodza bojówki tzw hoolsi(oczywiscie hools tez moze byc ultrasem i w czasie meczu kibicowac w młynie)
                      wyrób sobie karte kibica i przyjdz na mecz w młynie jest duzo dziewczyn wiec samotna nie bedziesz
                      • pollarek Re: O.O 31.03.13, 12:58
                        minasz napisał:

> opowiadasz bzdury bo dałas sie zmanipulowac- jakie wycieczki do czestochowy?
                        > nie wiem czy w ogole jakis kibic Polonii sie tam wybrał - oczywiscie jakas gars
                        > tka kibiców tam jezdzi zarowno ekstraklasy jak i nizszych lig np z legii tam je
                        > chał autokar czy 2 a tam przychodzi nieraz koło 20 tys ludzi na stadion

Ja tam nie wiem, Częstochowę omijam z daleka, ale gazety czytuję...:>

wpolityce.pl/wydarzenia/44179-przemyslaw-wipler-po-pielgrzymce-kibicow-na-jasna-gore-spotkalismy-sie-u-tronu-maryi-krolowej-polski-w-miejscu-narodowej-zgody

> mylisz srodowiska kibicowskie - ultrasi nie robia zadym prawdziwy ultras zajmuj
                        > e sie kibicowaniem i oprawa
                        > na roznego typu spędy to chodza bojówki tzw hoolsi(oczywiscie hools tez moze b
                        > yc ultrasem i w czasie meczu kibicowac w młynie)

Minaszq... ja tam nie rozróżniam. Przyznaję się do ignorancji. Ja tylko, jeśli widzę kolesia w klubowym szaliku, to tracę poczucie bezpieczeństwa. I nie jest to jakaś szalikowa fobia... wobec kibiców siatkówki, jakoś mi się nie włącza:>

> wyrób sobie karte kibica i przyjdz na mecz w młynie jest duzo dziewczyn wiec sa
                        > motna nie bedziesz

Boję się...:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka