pollarek 21.03.13, 21:29 Czy to forum jest w naturalnym spowolnieniu (bo post, bo przesilenie zimowe, bo sezon w pracy itp., itd.), czy też w fazie agonalnej? Cicho i dudni:((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawoosia Re: Co tu się stało? o.O 21.03.13, 22:30 chyba jaja tu wszyscy malują :) wiesz, święta i te sprawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 21.03.13, 22:38 kawoosia napisała: > chyba jaja tu wszyscy malują :) wiesz, święta i te sprawy ;) Ja słyszałam jedną wersję, że poszczą i się umartwiają... ale wszyscy? Epidemia jakaś, czy cuś?:PP Lepiej, że malują. Czytałam, że kraszanki to się robi przez wydrapywanie nożykiem... :> Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 07:48 Ej ej,ja tam nic nie maluje ani nie skrobie;)..Według mojej teorii niektóre misie jeszcze śpią;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 08:24 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Ej ej,ja tam nic nie maluje ani nie skrobie;)..Według mojej teorii niektóre mis > ie jeszcze śpią;) O widzisz... ale czy to nie sen wieczny, oby?:> Hej Wyszepcie, tak btw:* Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 09:20 Wieczny??no coś Ty!dobrze się śni to i się śpi,nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 08:39 kamila_mila napisała: > A w którym uchu Ci dudni? Nie no, zawsze w obu... Nie ma się co półśrodkami zadowalać, zawsze po całości:> Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 09:17 Dziś jest mecz więc większość pewnie się zbudzi na chwilę;).. Jaki wynik obstawiamy??;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 10:41 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Dziś jest mecz więc większość pewnie się zbudzi na chwilę;).. > Jaki wynik obstawiamy??;) Ooo... już wiem, czego CHCĘ! Ja chcę do pubu, gdzie jest duże TV i bilard i dart i piwo i opary dymu. Cholera, ale mi się zachciało:> Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 11:41 To w czym problem??zwołujesz ekipe i przegrany stawia:P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 11:42 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > To w czym problem??zwołujesz ekipe i przegrany stawia:P No jest problem. Nie wiem, gdzie w mojej okolicy jest właśnie TAKI pub:| Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:24 Jak się postarasz to się znajdzie;),tylko mnie na kase nie graj!!!no. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:33 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Jak się postarasz to się znajdzie;),tylko mnie na kase nie graj!!!no. Nigdy na kasę, zawsze w rozbieranego, lol:DD Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:39 Wygrywasz???....................czasem??:Dhihi Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:41 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > Wygrywasz???....................czasem??:Dhihi Ja ZAWSZE wygrywam:DD Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 12:53 A wiesz dlaczego???bo onyy dają Ci fory!!!serio;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:14 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > A wiesz dlaczego???bo onyy dają Ci fory!!!serio;) Chyba nie doceniasz męskiej potrzeby rywalizacji:P No to plan na dziś już mam: 1. fitness; 2. randka&kawą; 3. babskie ploty; 4. bilard - jeszcze nie wiem z kim, ale na pewno ktoś się trafi; Niech żyje weekend!:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:22 „Kobiety zawsze postawią na swoim, bo mają piersi. Nieważne: duże czy małe, sam fakt ich posiadania oznacza, że stoicie na wygranych pozycjach.”:)przegrywam by wygrać Twoją przyjemność;) Punkt czwarty podoba mi się najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:28 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > „Kobiety zawsze postawią na swoim, bo mają piersi. Nieważne: duże czy mał > e, sam fakt ich posiadania oznacza, że stoicie na wygranych pozycjach.”:) > przegrywam by wygrać Twoją przyjemność;) Lol:DD A to ładne było:> Ale, ale... to nie piersi czynią kobietę, right? > Punkt czwarty podoba mi się najbardziej. Nooo... przyznam się szczerze, że mi również:)) Ale nabrałam ciśnienia... Idę, punkt pierwszy czas zacząć:> Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 11:34 wielkafuria napisał(a): > ja wiem, ja wiem! Trzeba było szybciej dawać ten adres, bo teraz to spaliłam sobie wejście do ulubionej knajpy:> Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 09:21 Bo mariusz zniknął, nie ma kto pisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 10:41 jeriomina napisała: > Bo mariusz zniknął, nie ma kto pisać :D Mario się umartwia... ale gdzie reszta?? Copy`ego mi porwali, buuuu:((( Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 09:19 Copy`ego mi porwali, buuuu:((( z tego co wiem to Copy lubi szybkie kobiety i piękne samochody...przeniósł się zatem na inne foro... Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 11:32 coffei.na napisała: > z tego co wiem to Copy lubi szybkie kobiety i piękne samochody...przeniósł się > zatem na inne foro... O nie. Tak łatwo mu nie pójdzie. Coffka, dawaj linka! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na mam coś lepszego... 23.03.13, 12:11 wprost z wczorajszego meczu...:) powinno Cie to zainteresować...jakim cudem mi to umknęło???no powiedz mi bo nie ogarniam!!!! www.pudelek.tv/video/Gole-posladki-Koseckiego-2112/ Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 12:15 coffei.na napisała: > wprost z wczorajszego meczu...:) > powinno Cie to zainteresować...jakim cudem mi to umknęło???no powiedz mi bo nie > ogarniam!!!! > > www.pudelek.tv/video/Gole-posladki-Koseckiego-2112/ O! Pamiętam to, pamiętam! Jak przez mgłę, ale pamiętam! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na widzisz!!! 23.03.13, 12:23 > O! Pamiętam to, pamiętam! > Jak przez mgłę, ale pamiętam! > :DDD a mi to umknęło...chyba przez to,że inne "siedzenie" mi ostatnio w głowie...:P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: widzisz!!! 23.03.13, 12:29 coffei.na napisała: > a mi to umknęło...chyba przez to,że inne "siedzenie" mi ostatnio w głowie...:P Jesssu, Coffka... a ja byłam na takiej imprezie, że cieszę się, że nie szczekam:P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: widzisz!!! 23.03.13, 12:33 > Jesssu, Coffka... a ja byłam na takiej imprezie, że cieszę się, że nie szczekam > :P zmień dealera ...albo poślij go do mnie :P...ja swego czasu goniłam słoniki Dumbo...:D takie szare z różowymi uszami...i kokardkami na szyjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: widzisz!!! 23.03.13, 12:35 coffei.na napisała: > zmień dealera ...albo poślij go do mnie :P...ja swego czasu goniłam słoniki Dum > bo...:D > takie szare z różowymi uszami...i kokardkami na szyjach :) Aż tak źle nie było... alko, alko, alko:> Chociaż... słoniki są całkiem kuszącą opcją:D Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na ale mnie...mi... 23.03.13, 12:45 > Chociaż... słoniki są całkiem kuszącą opcją:D chodziło nie o te trąbki co Tobie...Ci....kobiet...:P zboczenico! Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Ja Wam coś powiem... 23.03.13, 13:02 ...pić to trzeba umieć!!!;)no niestety alkohol nie jest dla wszystkich;) p.s.Coffcia,bo dostaniesz trąbą:P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Ja Wam coś powiem... 23.03.13, 13:18 > ...pić to trzeba umieć!!!;)no niestety alkohol nie jest dla wszystkich;) czekamy na mały instruktaż! może być z bed & breakfast :P > p.s.Coffcia,bo dostaniesz trąbą:P nie obiecuj Wyszept...nie obiecuj :D ale spoko- możemy pograć w prawdę i wyzwanie :) wolę wyzwania rzecz jasna :P Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: ale mnie...mi... 23.03.13, 13:05 coffei.na napisała: > chodziło nie o te trąbki co Tobie...Ci....kobiet...:P > > zboczenico! O nie, nie, nie, proszę mi tu żadnej trąby nie wciskać! O wpychaniu nie wspomnę! :DD Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 22:09 ale z jaką precyzją operator to uchwycił.... pogratulować. A co do pośladków, to akurat on nie ma się czego wstydzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyszeptany-o-zmroku Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 22:21 mówisz tak jak byś tyłka w życiu nie widziała:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawoosia Re: mam coś lepszego... 23.03.13, 22:38 wyszeptańcu drogi..... ja stwierdzam czysty fakt, oto tyłek godny eksponowania. Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Co tu się stało? o.O 22.03.13, 13:33 Pokolenie piszacych aktywnie (pierwsze 10 lat) forum juz swoje naklepalo sie w klawiature. A obecnie portal "huffingtonizuje" sie, w poczukiwaniu klikniec na stronach z reklamami: Krzykliwy link, np "Skandal na szczytach! Minister zlodziejem!". Klikasz, a tam dwa zdania, ze minister sportu Sahary Zachodniej zostal przylapany na braniu lapowki. :-D Taka formula sprzyja odslonom, co "kupuja" reklamodawcy, ale nie za bardzo jest kuszaca dla inteligentnego czytelnika. Wiec zabiera nogi za pas. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 23.03.13, 11:39 to.niemozliwe napisał: > Pokolenie piszacych aktywnie (pierwsze 10 lat) forum juz swoje naklepalo sie w > klawiature. A obecnie portal "huffingtonizuje" sie, w poczukiwaniu klikniec na > stronach z reklamami: Krzykliwy link, np "Skandal na szczytach! Minister zlodzi > ejem!". > Klikasz, a tam dwa zdania, ze minister sportu Sahary Zachodniej zostal przylapa > ny na braniu lapowki. :-D > Taka formula sprzyja odslonom, co "kupuja" reklamodawcy, ale nie za bardzo jest > kuszaca dla inteligentnego czytelnika. Wiec zabiera nogi za pas. :-) Zawsze wiedziałam, że jestem nie to pokolenie, co trzeba:| To gdzie teraz się podziewa inteligentny czytelnik? W jakim internetowym zakamarku? Adres poproszę, adres:> Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 08:41 Ksiegarnia i biblioteka, najblizsze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 11:12 to.niemozliwe napisał: > Ksiegarnia i biblioteka, najblizsze. ;-) Czy ja wiem... książki to kupuję na necie, taniej zawsze:> No, z biblioteką chyba trzeba spróbować, right:)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 14:00 Ja tam lubie sobie przekartkować najpierw, czy warto. No i jakoś tak w księgarn wiecej ksiazek widać, co juz jest dosc ekscytujące. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: Co tu się stało? o.O 24.03.13, 17:06 to.niemozliwe napisał: > Ja tam lubie sobie przekartkować najpierw, czy warto. No i jakoś tak w księgarn > wiecej ksiazek widać, co juz jest dosc ekscytujące. :-) Ja i toże:)) Ale chwilowo mam sporą kolejkę książek do kupienia, staram się więc nawet nie patrzeć w stronę nowych. Czego oczy nie widzą...:> Odpowiedz Link Zgłoś
minasz jest zima:) :) 27.03.13, 14:10 jezdzimy na deskach biegamy na nartach i uczestniczymy w zyciu klubowym ale kiedy sniegu ubedzie to troche czasu bedzie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: jest zima:) :) 27.03.13, 14:57 minasz napisał: > jezdzimy na deskach biegamy na nartach i uczestniczymy w zyciu klubowym > ale kiedy sniegu ubedzie to troche czasu bedzie wiecej Obiecanki cacanki... :> Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: jest zima:) :) 27.03.13, 20:47 zawsze mozna odniesc kontuzje:) np ostanio uprawiam bouldering ale przeforsowałem i boli mnie jeden z miesni dłoni:) oczywiscie moge łazic zamiast tego na joge ale ostatnio czułem sie troche dziwnie bo byłem jedynym facetem hehe zreszta wkurza mnie ze laski sa lepiej rozciagniete niz ja Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: jest zima:) :) 27.03.13, 20:49 minasz napisał: > zawsze mozna odniesc kontuzje:) > np ostanio uprawiam bouldering ale przeforsowałem i boli mnie jeden z miesni dł > oni:) > oczywiscie moge łazic zamiast tego na joge ale ostatnio czułem sie troche dziwn > ie bo byłem jedynym facetem hehe zreszta wkurza mnie ze laski sa lepiej rozciag > niete niz ja Jessssuuuuu Minasz, Ty naprawdę jesteś ostro zafiksowany na tych sportach wszelakich o.O Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: jest zima:) :) 28.03.13, 20:42 teraz jestem zafiksowany na derby:) www.youtube.com/watch?v=pAa7_cy5UoY Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek O.O 28.03.13, 22:23 minasz napisał: > teraz jestem zafiksowany na derby:) > www.youtube.com/watch?v=pAa7_cy5UoY Omg... jesteś kibolem??? o.O Tfu! Usportowionym patriotą, miałam na myśli:> Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: O.O 28.03.13, 23:54 nie jestem kibolem tylko ultrasem Polonii Warszawa(tzn uczestnicze w dopingu w młynie:) Polonia to inteligencki klub z bogata tradycja warszawska :) Co do patriotyzmu to u mnie wystepuje on w takim znaczeniu ze kibicuje Polonii natomiast inne moje poglady sa anty patryjotyczne- np bardziej czuje sie europejczykiem niz polakiem chciałbym aby obowiazujacym jezykiem urzedowym był angielski no i zeby instytucja zarzadzajaca miesciła sie w brukseli- dodatkowo głosuje na palikota hehe Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: O.O 29.03.13, 08:42 minasz napisał: > nie jestem kibolem tylko ultrasem Polonii Warszawa(tzn uczestnicze w dopingu w > młynie:) > Polonia to inteligencki klub z bogata tradycja warszawska :) ... Wybacz bejbe, ale słowo 'ultras' i 'młyn' w moim mózgu znajdują się po zupełnie innej stronie niż 'inteligencki klub', o 'bogatej tradycji' nie wspomnę:> > Co do patriotyzmu to u mnie wystepuje on w takim znaczeniu ze kibicuje Polonii > natomiast inne moje poglady sa anty patryjotyczne- np bardziej czuje sie europ > ejczykiem niz polakiem chciałbym aby obowiazujacym jezykiem urzedowym był angie > lski no i zeby instytucja zarzadzajaca miesciła sie w brukseli- dodatkowo głosu > je na palikota hehe Ewenement:DDD No, ale na serio... jak to godzisz (Twoje paneuropejskie poglądy:>) z poglądami swoich wielu kolegów? Bo jak patrzę na te kibicowskie wycieczki do Częstochowy, te pociągi okadzane przez prorydzykowych biskupów, to klepanie się po plecach z prawicowymi politykami... środowisko kibiców raczej jest kojarzone jednoznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: O.O 30.03.13, 08:34 opowiadasz bzdury bo dałas sie zmanipulowac- jakie wycieczki do czestochowy? nie wiem czy w ogole jakis kibic Polonii sie tam wybrał - oczywiscie jakas garstka kibiców tam jezdzi zarowno ekstraklasy jak i nizszych lig np z legii tam jechał autokar czy 2 a tam przychodzi nieraz koło 20 tys ludzi na stadion mylisz srodowiska kibicowskie - ultrasi nie robia zadym prawdziwy ultras zajmuje sie kibicowaniem i oprawa na roznego typu spędy to chodza bojówki tzw hoolsi(oczywiscie hools tez moze byc ultrasem i w czasie meczu kibicowac w młynie) wyrób sobie karte kibica i przyjdz na mecz w młynie jest duzo dziewczyn wiec samotna nie bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
pollarek Re: O.O 31.03.13, 12:58 minasz napisał: > opowiadasz bzdury bo dałas sie zmanipulowac- jakie wycieczki do czestochowy? > nie wiem czy w ogole jakis kibic Polonii sie tam wybrał - oczywiscie jakas gars > tka kibiców tam jezdzi zarowno ekstraklasy jak i nizszych lig np z legii tam je > chał autokar czy 2 a tam przychodzi nieraz koło 20 tys ludzi na stadion Ja tam nie wiem, Częstochowę omijam z daleka, ale gazety czytuję...:> wpolityce.pl/wydarzenia/44179-przemyslaw-wipler-po-pielgrzymce-kibicow-na-jasna-gore-spotkalismy-sie-u-tronu-maryi-krolowej-polski-w-miejscu-narodowej-zgody > mylisz srodowiska kibicowskie - ultrasi nie robia zadym prawdziwy ultras zajmuj > e sie kibicowaniem i oprawa > na roznego typu spędy to chodza bojówki tzw hoolsi(oczywiscie hools tez moze b > yc ultrasem i w czasie meczu kibicowac w młynie) Minaszq... ja tam nie rozróżniam. Przyznaję się do ignorancji. Ja tylko, jeśli widzę kolesia w klubowym szaliku, to tracę poczucie bezpieczeństwa. I nie jest to jakaś szalikowa fobia... wobec kibiców siatkówki, jakoś mi się nie włącza:> > wyrób sobie karte kibica i przyjdz na mecz w młynie jest duzo dziewczyn wiec sa > motna nie bedziesz Boję się...:)) Odpowiedz Link Zgłoś