Gość: Magda IP: *.futuro.pl 31.07.04, 19:26 Chciałabym Was zapytać, jak można poznać po Was że jesteście naprawdę zakochani? jak to widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomory Re: Jak poznać... 31.07.04, 19:36 Nietrudno jest zaspokoic Twoja ciekawosc. Podlacz faceta do EEG, tomografu, i zrob badanie krwi. Na etapie zakochania sie, wytracamy rozweselajaca dopamina, dla podjarania seksualnego mamy fenyletylamine, serotonina robi blogie emocje, noradrenalina powoduje ze mozemy gory przenosic chcac byc obok naszej ukochanej. To bardzo pyszny drink hormonalny :D. Powodzenia w badaniach ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jak poznać... IP: *.futuro.pl 31.07.04, 19:48 Matko! Nie wiedziałam że jestescie aż tak skomplikowani... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Jak poznać... 31.07.04, 20:10 To jest skomplikowane ;)? No dobra, w takim razie wlasnie przestalem sie dziwic dlaczego kazda kobieta mila tlumaczone juz 50 razy, kiedy jest spalony w pilce noznej, ale zadna nie wie kiedy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jak poznać... IP: *.futuro.pl 31.07.04, 20:14 a więc nie jestes skomplikowany... Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Jak poznać... 31.07.04, 20:28 Zaraz dojdziemy do tego, ze mi powiesz, iz jestem taki prosty, ze az prostak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jak poznać... IP: *.futuro.pl 31.07.04, 20:34 No nie aż tak. Bycie prostym człowiekiem to nie wada. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Jak poznać... 31.07.04, 20:46 Chcesz powiedziec ze jestem ludziem pelnym zalet :-)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jak poznać... IP: *.futuro.pl 31.07.04, 20:52 Masz zalety i wady. Sam wiesz najlepiej czego jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Jak poznać... 31.07.04, 20:55 Wlasnie przemyslalem swoja postawe i uswiadomilas mi ze mam prawie same zalety :-). No dobra, powiem Ci ze jesli Twoj chlop ma mniej niz 20 lat, to nie moze byc zakochany, a tylko mu sie chce ;). A jesli ma wiecej, to spytaj sie czy by sie z Toba ozenil, jesli potwierdzi - to kocha ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Jak poznać... IP: *.futuro.pl 31.07.04, 21:00 Nie będę napierała na rzadne małżenstwo, zwłaszcza że nie chcę wychodzic za mąż. Nurtuje mnie jednak to jak można poznać czy facet jest naprawdę zakochany (a nie tylko ze ma "chęć"?) Czy istnieje jakiś sposób aby tego się dowiedzieć, po sposobie zachowania itp. Bo wiadomo: zapytany nie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_g Re: Jak poznać... 31.07.04, 20:42 Ja widzę wtedy normalnie. Ale jeżeli ci się rzuca na głazy to idź do okulisty. Odpowiedz Link Zgłoś