Dodaj do ulubionych

Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC

IP: 80.51.226.* 03.08.04, 22:48
Po facecie okropnie śmierdzi. Jak z kibla wychodzi kobieta to jakby mniej.
Czy to co jemy ma wpływ na intensywność smrodu ? Co robić żeby przynajmniej
mniej śmierdziało bo głupio jak wychodzisz z klopa a potem wchodzi kobieta i
ją zatyka. Co ona sobie pomyśli ?
Obserwuj wątek
    • Gość: wucet Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.crowley.pl 03.08.04, 23:25
      Co robić żeby przynajmniej
      > mniej śmierdziało

Zmienić dietę, używać odświeżacza powietrza
    • chooligan Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 04.08.04, 08:01
      Wczoraj o mało łba by mi nie urwało podczas siusiania Pod Jaszczurami w
      Krakowie. Tam WC jest koedukacyjne i w koszu leżało kilka zużytych podpasek.
      Dodam że kufel do piwa smierdział stęchlizną i chociaż mam sentyment do tej
      knajpy daje sobie tam szlaban na min. rok.
      • Gość: mika Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 08:22
        Niezależnie od płci - jak ktoś nie ma wklepane od najmłodszych lat, że łapki
        trzeba myć, to ich nie umyje. Dla niektórych trudno załapać, że trzeba wodę
        spuścić, albo zapakować podpaskę w jakiś woreczek - za trudne! Śmierdzi tak
        samo w damskim wucecie, jak i w męskim. Kiedyś jak weszłam do wc w jednej z
        knajpek w Bydgoszczy, to myślała, że ktoś kto był przede mną jest co najmniej
        dziwnie zbudowany, może ma dziurę na plecach, albo co? Cała klapa zafajdana
        była "kaką":(((((( Nawet trudno jest wyobrazić sobie jakim sposobem można coś
        takiego zrobić -OHYDA!!!! A przejechać się autbusem z ludźmi (niezależnie od
        płci) wracającymi z pracy, oczywiście na lekkim fleku. Toż to gorsze od gazu
        musztardowego bleeeee!!!!!!!!!!!! Może na wojnę ich wysyłąć i w pierwszym
        szeregu ustawiać, wróg padałby jak muchy!!!
        • ha-jo Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 07.08.04, 23:04
          Gość portalu: mika napisał(a):

Kiedyś jak weszłam do wc w jednej z
          > knajpek w Bydgoszczy, to myślała, że ktoś kto był przede mną jest co najmniej
          > dziwnie zbudowany, może ma dziurę na plecach, albo co? Cała klapa zafajdana
          > była "kaką":(((((( Nawet trudno jest wyobrazić sobie jakim sposobem można coś
          > takiego zrobić -OHYDA!!!!

-slonko. to mozliwe. po pierwsze byl to grubas, badz grubaska, ktorzy za zadne
          skarby nie usiada na desce w kiblu publicznym. wiec pozostaje sie schylic, i
          przyjac pozycje narciarza. tylko ze oni nie wytrzymuja takiej pozycji zbyt
          dlugo, i przy silnym uderzeniu, kaka leci nie w dziure, tylko na otwarte klape
          z tylu.

ja nie jestem grubasem.
          • Gość: biseks Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.crowley.pl 07.08.04, 23:58
            Wzruszyłem się czytając tę teorię:-)))

:-) biseks

PS. Też nie jestem grubasem.
            • ha-jo Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 08.08.04, 00:13
              Gość portalu: biseks napisał(a):

> Wzruszyłem się czytając tę teorię:-)))
              >

prawidlowa reakcja na moja teorie powinna byc chec na sranie, a nie na lzy.
            • cora2 Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 03.09.04, 23:46
              i ja również
    • monika_04 Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 04.08.04, 08:08
      Przypomniało mi sie, że jakieś przeprowadzono badania na okoliczność mycia rąk
      po wyjściu z toalety i okazało się,że najczęściej nie robią tego młodzi
      eleganccy faceci. Przy okazji dowiedziałam się, że nie należy jeśc w pubach
      orzeszków bo jest na nich kilka a nawet kilkanaście śladów po moczu...
      • Gość: Foxy Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.04, 17:51
        Jak zdefiniowano "elegancje"?
    • p-iotr Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 04.08.04, 13:08
      Masz racje - po kobiecie nie smierdzi. Powiem wiecej - kobieta takze nie
      puszcza gazow. Nigdy. Co wiecej - zadnej kobiecie sie nigdy nie odbija.

pzdr
      • Gość: mariusz_ robert Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.chello.pl 05.08.04, 17:47
        jesli WC meskie jest zajete korzystam z WC damskiego i musze przyznac ze oba sa
        podobne do siebie w wrazeniach wechowych.
      • Gość: Brat Marthy Stuart Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 00:04
        To to jest akurat bzdura.
        • p-iotr Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 06.08.04, 08:50
          Etam Bracie, nie znasz sie zupelnie na kobietach. Kazdy prawdziwy facet powie
          Ci ze one pachna tylko fiolkami. Ewentualnie lawenda..
        • Gość: olaf Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: 80.51.226.* 06.08.04, 12:29
          W damskim troszkę mniej capi .
      • l_zaraza_l Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 10.08.04, 20:57
        p-iotr napisał:

> Masz racje - po kobiecie nie smierdzi. Powiem wiecej - kobieta takze nie
        > puszcza gazow. Nigdy. Co wiecej - zadnej kobiecie sie nigdy nie odbija.
        >
        > pzdr
        O toz to p-iotrze.
        My nie przemieniamy.
        Lezymy i pachniemy.

cmoki :)))))
        • p-iotr Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 11.08.04, 09:23
          Taa.. a jak sie Wam znudzi to tylko lezycie..
          :)

pzdr
      • Gość: czon Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: 80.51.226.* 03.09.04, 00:16
        Kobieta to i pewnie wcale kup nie robi
    • ciasteczko_78 Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 05.08.04, 18:37
      my chodzilismy w szkole do babskiego kibla palic fajki i te ubikacje nie
      rozniły sie niczym a zapachem w szczegolnosci
    • sloggi Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 07.08.04, 19:48
      Niestety tak jest. Przyczyną jest różny skład soków trawiennych, a dodatkowo
      często inna dieta. Faceci lubią jeść bardziej oikantnie, więcej spożywają
      alkoholu.
    • Gość: Megana Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: 195.136.246.* 07.08.04, 20:03
      Hmm, ja sie niesmialo wysuwam z pewna teoria, ktora mozna zastosowac w pewnych
      przypadkach.
      Niektorzy mezczyzni (i kobiety..) lubia sobie poczytac na domowym sedesie.
      Czasami tak sie zaczytuja, ze splukuja po sobie dopiero w momencie odlozenia
      gazety. Do tego czasu zapach nie trzyma sie kupy.. Moze i w publicznej lubia
      sobie tak posiedziec bez gazety, pomedytowac w spokoju?

• pia.ed Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 07.08.04, 20:34
        Podsunelas mi mysl.
        Przypomnialo mi sie, ze ja jesli jestem w publicznej ubikacji, to SPLUKUJE
        KILKAKROTNIE w czasie "sesji".
        Splukuje na koncu i jezeli woda szybko naplywa, to splukuje jeszcze raz.

Jesli w ubikacji jest umywalka, to pozwalam wodzie ciec z kranu z dwoch
        powodow:
        aby nie bylo slychac gdybym musiala sobie ulzyc
        mam nadzieje ze woda "splukuje" zapach
        • pyot Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 07.08.04, 22:52
          Czizes..,też macie...

---Okazja puka czasami bardzo cicho
          -naucz sie słuchac.--
        • ha-jo Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 07.08.04, 22:58
          pia.ed napisała:

> Podsunelas mi mysl.
          > Przypomnialo mi sie, ze ja jesli jestem w publicznej ubikacji, to SPLUKUJE
          > KILKAKROTNIE w czasie "sesji>

- nie bardzo kapuje. w czasie sesji? chcesz powiedziec, ze siedzisz na desce, i
          jednoczesnie splukujesz wode.....extra.

> Jesli w ubikacji jest umywalka, to pozwalam wodzie ciec z kranu z dwoch
          > powodow:
          > aby nie bylo slychac gdybym musiala sobie ulzyc

-masturbacja?
        • Gość: biseks Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.crowley.pl 08.08.04, 00:01
          Dziękuję bogu (jeśli jest!), że nie jesteś moją żoną:-))), te rachunki za wodę.... Mój budżet by tego nie wytrzymał :-)))

• gomory Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 08.08.04, 08:39
          Widzialem japonski kibel w metrze. Drzwi wygladaly jak deska rozdzielcza promu
          kosmicznego ;). Wlacza sie muzyke (zeby nie bylo slychac wszelkich odglosow, i
          by nic nie zaklocalo spokoju), kilka zestawow zapachowych do odswiezania
          powietrza full wypas. A zamiast muzyki jest tez dostepny odglos spuszczanej
          wody! To jakby ktos byl bardziej "tradycyjny" :).
      • Gość: biseks Re: Trudno się nie zgodzić :-))) n/txt IP: *.crowley.pl 08.08.04, 00:00
    • ha-jo Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 07.08.04, 23:16
      Gość portalu: olaf napisał(a):

> Po facecie okropnie śmierdzi. Jak z kibla wychodzi kobieta to jakby mniej.
      > Czy to co jemy ma wpływ na intensywność smrodu ? Co robić żeby przynajmniej
      > mniej śmierdziało bo głupio jak wychodzisz z klopa a potem wchodzi kobieta i
      > ją zatyka. Co ona sobie pomyśli ?

-po pierwsze czlowiek na wlasny smrod reaguje zwykle inaczej. ja osobiscie
      jakbym wiedzial, ze sie ostro zesralem, i wali poteznie, a zaraz po mnie do
      kibla wleciala jakas panienka, to bym sie niezle usmial. dobrze jej tak.
      swoja droga bardzo ciekawy watek. inny. niesamowite, nad czym ludzie dumaja. ja
      w kiblach publicznych nigdy nie siadam na desce, nawet nie okladam jej
      papierem, po prostu na narciarza, i booom. poza tym czasem czytam glupawe
      teksty. niektore sa serio smieszne. ostatnio u nas na drzwiach od srodka,
      sprzataczka wywiesila tekst "po skonczeniu prosze uzywac szczotki". na co ktos
      naisal nizej "papier jest przyjemniejszy". kolejnym razem znalazlem kolejny
      dopis pod tym, ze papier jest przyjemniejszy "ja tam wole szczotke". no.

aa, i jeszcze jedno. do kibli publicznych czuje odraze, w tym sensie, ze nie
      lubie dotykac klamki, nie mowiac juz o desce. wiec czasem bywa, ze nawet nie
      podniose deski...do sikania, i jak mi sie napletek mocniej nasunie, to przy
      wystrzale oho, czasem musze celowac w bok, zeby w ogole wpadlo do dziury. i
      kiedys mi sie zdarzylo, ze po takiej eskapadzie zaraz po mnie do toalety
      wskoczyla jedna panienka.i jak wyszla to rzucila od mnie " pan obsikal caly
      kibel". ale spoko. sie usmialem. ona tez. dzisiaj jestesmy para.
    • Gość: biseks Re: Agnieszka Grzmiąca Dupa.... IP: *.crowley.pl 07.08.04, 23:59
      ... taki oto "nick" wybrał mój przyjaciel z dzieciństwa swojej małżonce, na znak nieskalaności kobiecego ciała:-)))

• gomory Re: Agnieszka Grzmiąca Dupa.... 08.08.04, 21:20
        LOL wcale wdzieczny nick :). Ja jednak bym kobiecie zasugerowal "Agnieszka
        pierdzioszek" ;).
    • elka_a Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 08.08.04, 17:33
      Winne mięso, które rozkładając się wydziela taki niemiły zapach ...
      jedyna rada, to nosić ze sobą dezodorant, ale to trochę niepraktyczne, więc
      lepiej, jak zadbamy o to, żeby w każdym WC stał dezodorant tak, jak wisi papier
      toaletowy ...
      • brunonx Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 09.08.04, 11:46
        LUDZIE ALE MACIE TEMAT :):-):-)
    • Gość: olaf Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: 80.51.226.* 10.08.04, 00:19
      Odnośnie publicznych toalet to od nich najlepiej trzymać się z daleka. Ich stan
      sanitarny jak wcześniej napisano jest zatrważający. Tam nie smierdzi jakby
      facet wyszedł z kibla - tam smierdzi jakby zesrało się stado słoni. Wali z nich
      na kilometr. Kiedys czytałem artykuł o tym, że w USA jest ileśtam ludzi, którzy
      boją się korzystać z public WC maja jakieś chorobliwe lęki. W PL niedługo może
      być podobnie dlatego póki co lepiej załatwiać się w domu.

Co do wydalania nieartykułowanych dźwięków podczas robienia klocka. Z jednej
      strony może to deprymować - ten koncert pierdzenia, piszczenia, stękania itp.
      szczególnie gdy słyszą to osoby postronne. Ale z drugiej strony tak
      skonstruowany jest człowiek.

Nośmy ze sobą odswieżacz napisano wcześniej. OK tylko tak będziemy nosić
      odświeżacz do kibla, inny odświeżacz do ust do tego tiktaki, dezodorant do
      ciała, do tego jakieś żele. Wychodzi taki wniosek - Ależ ten człowiek to
      śmierdziel
      • Gość: ladna pani Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.08.04, 10:22
        hehehe, co za watek:)
        pospisuje sie pod stwierdzeniem, ze kobiety, a zwlaszcza
        te piekne nie pierdza nie bekaja i kupy tez nie robia:)
        • Gość: Halina ZAPALIC ZAPALKE W UBIKACJI ! IP: *.ip-pluggen.com 10.08.04, 14:22
          To gwarantowany sposob na pozbycie sie nieprzyjemnego zapachu.
          Dowiedzialam sie o tym u mojej NIEPALACEJ cioci kiedy zapaytalam sie dlaczego
          ma zapalkie w ubikacji.
          SPOSOB DZIALA na 100% jesli pozwoli sie zapalce dopalic sie do konca!
          Przypuszczam, ze to siarka w jakis sposob pochlania odor.
          • Gość: strażak Re: ZAPALIC ZAPALKE W UBIKACJI ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 21:30
            Nie radzę. To grozi wybuchem. ;)
            • Gość: nomenklatura Re: ZAPALIC ZAPALKE W UBIKACJI ! IP: *.pomorzany.v.pl 03.09.04, 07:13
              mam pytanie: jak nazywacie inaczej "sesję"? jeśli wychodzicie mówicie po prostu
              partnerce(partnerowi) "idę do toalety" lub nic nie mówicie? czy też macie
              jakieś specjalne OSTRZEGAWCZE NAZEWNICTWO : bo mój facet lojalnie
              ostrzega "nadchodzi artyleria - nie przeszkadzać" i wtedy ja wiem że przez
              następne 30 min lepiej nie zbliżać się na pole bitwy. :)))
              • Gość: JC Re: ZAPALIC ZAPALKE W UBIKACJI ! IP: *.chello.pl 03.09.04, 17:46
                > mam pytanie: jak nazywacie inaczej "sesję"

Przy wejsciu do toalety: "kreci sie na ostro",
                po wyjsciu: "plomba"

;)
    • Gość: Kiram Pare słów o kulturze wydalania IP: *.acn.waw.pl 03.09.04, 11:21
      Może troche z innej beczki. Mówi sie tyle złego o wydalaniu facetów:P a jednak
      ja mam troche inne doświadczenia. Poszedłem kiedyś ze znajoma do jednego dużego
      sklepu i co sie okazało? W męskiej toalecie czysto i kultura a koleżanka wyszła
      ze swojej toalety i nie mogłą przestać się śmiac. Okazało się że jakaś miłą
      dziewczyna przed nią narobiła naokoło kibelka. Pojedyncze doświadczenie ale ile
      uczy.
    • Gość: mania Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: 81.210.83.* 03.09.04, 12:59
      bo tak naprawde wy macie czyściej w toaletach (nie wiedziec czemu)..
      • Gość: lady27 Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC IP: 193.0.73.* 03.09.04, 16:16
        nawet papież robi kupę!!!
    • hrabia34 Re: Mężczyzna i kobieta po wyjściu z WC 03.09.04, 22:08
      Poszedłem sikać do publicznej toalety. Pisuary miały wodę nie spuszczoną, więc
      mi to nie pasowało, więc udałem się do sedesu. W międzyczasie z sąsiedniej
      kabiny wyszedł jakiś facet starsznie bluzgając: - K...wa, przecież są pisuary,
      później te kible zaszczane! i w tę nutę. Mogłem go pokonać jednym ciosem (lata
      treningu), ale nie uwierzycie: przestraszyłem się jego wzroku. Ja: - Mogę
      mydełko? (takie z automatu, inne były zespsute)On: - Nie!...
      I stąd własnie się biorą zarazki... Duże przeżycie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka