manix7 27.10.13, 16:58 Zostalem zaproszony na tance przez dużo mlodszą kobiete. Bardzo mi sie podoba. Ja mam 46 lat ona okolo 30. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: co robic? 27.10.13, 17:33 Na tańce isc ale przygotować sie -sucha zaprawe zrobić (szuru szuru) - lakierki (byle cie nie pily..) - ...gdyby co, skarpety nowe ( czarne!) -trochę cashu w kieszen smokingu niech dzwieczy znacząco przy tanecznym pass no i w tango.. Miłej salsy:) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: co robic? 27.10.13, 20:34 Ty 46, ona 30. To kto jest tu dużo młodszy? Może jej córka? Napisz po tym dancingu jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: co robic? 28.10.13, 09:30 co robić,co robić...iść i uwieść ją w tańcu! widzi w Tobie potencjał skoro Cię zaprosiła..cieszysz się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
manix7 Re: co robic? 28.10.13, 10:37 dzisiaj sie widzimy , problem w tym ze jest bardzo ładna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: co robic? 28.10.13, 10:47 manix7 napisał: > dzisiaj sie widzimy , problem w tym ze jest bardzo ładna :-) no to jest chyba wspaniała wiadomość :) powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tancewat´ :) 28.10.13, 11:02 problem ? ja tam problemow z ladnoscia nigdy nie mialem. z brzydota - tesz nie. a tylko z glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: tancewat´ :) 28.10.13, 11:30 obrotowy napisał: > problem ? > ja tam problemow z ladnoscia nigdy nie mialem. no tak...facett musi być tylko troszkę ładniejszy od diabła więc rozumiem Twoja pogodę ducha! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: tancewat´ :) 28.10.13, 12:17 coffei.na napisała: > no tak... facett musi być tylko troszkę ładniejszy od diabła więc rozumiem Twoja pogodę ducha! istotnie... pisalem wprawdzie o urodzie kobiecej, ktora niespecjalnie cenie... (jak i meska...) za to cenie (kobieca) figure :) Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: co robic? 28.10.13, 20:59 Jesli idziecie tylko oboje to jedno a jesli "w grupie" to co innego. Pewnie przyprowadzi 50 letnia kolezanke dla Ciebie a sam bedzie sie bawic z 30 latkami... Taki stary sposob - "na blyszczyk" aby starszej siostrze czy znajomej najarac faceta ktory by nie przyszedl inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: co robic? 28.10.13, 21:44 czerpiesz przyjemność z psucia zwyklej radości? Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: co robic? 28.10.13, 22:31 Przedstawiam inny punkt widzenia... Jak cos wyglada za dobrze aby bylo prawdziwe to zwykle jest Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: co robic? 28.10.13, 22:54 ( Ponoć )w sieci nic nie bylo prawdziwe. Na takim założeniu tabloidowe portale zrobiły.. kolo fortuny i głowy tylko do pozloty. Ale to juz czas przeszły. Teraz całkiem realnie należy miec łeb nie od parady by pięćdziesiątki zechcialy przyjść .... na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy bylo, minelo. 29.10.13, 10:13 kalllka napisała: > Ale to juz czas przeszły. Teraz całkiem realnie należy miec łeb nie od parady > by pięćdziesiątki zechcialy przyjść .... na forum:) Nie maja innego wyjscia. Wnukow nietu, a z zyciem trzeba cos robic. Odpowiedz Link Zgłoś