Dodaj do ulubionych

Kochajcie sie ze swoimi żonami!!!!!!!!!!!!!

06.05.14, 13:27
Panowie kochajcie sie ze swoimi żonami. Będą dzieki temu szcześliwsze,mniej zrzędzliwe, zdrowsze,szcuplejsze i beda was wielbic. Dopieszczajcie je, mowice im komplementy, calujcie, dotykajcie. Patrzcie na nich jak wtedy kiedy je pierwszy raz zobaczyliscie. Bo zaczną się rozglądac na boki za czyms za kimś czego im brakuje. JAK JA!!!!!!!!!!!!! Brak seksu, czułosći , pocałunków mnie WYKAŃCZA!!!!!!!!!! Zaczełam sie juz sama zaspokajać zeby zachowac zdrowie psychiczne i fizyczne, ale to nie to samo co z facetem!!!!!!!! Jeszcze chwila i znajde sobie zatępstwo!!!!!!!! Panowie KOCHAJCIE sie ze swoimi żonami !!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • obrotowy nie da rady, chlopie. 06.05.14, 14:56
      walimy im komplementy, kwiatki przynosimy - a w odpowiedzi slyszymy, ze one nas lubia, ale seksu i tak nie bedzie, bo to jest nudne i ilez razy mozna to samo powtarzac ?
    • dreemcatcher Re: Kochajcie sie ze swoimi żonami!!!!!!!!!!!!! 06.05.14, 16:04
      ty masz męża który nie potrzebuje tego albo ktoś inny dostaje to wszystko. Skoro piszesz o niedostatku to wyobraź sobie że wiele żon może żyć bez seksu i czułosć względem swojego męża nie mieści się w ich wyobrażeniu . Mężowie też sie rozgladają za innymi mając w domu takie żony
      • obrotowy napisalem to samo powyzej 06.05.14, 16:16
        i czekam, az sie niedopieszczone dziewcze odezwie do mnie na priv, a tu nici...

eehh...
        • przeciezwiadomo Re: napisalem to samo powyzej 06.05.14, 20:30
          Do dziewczęcia zwracasz się chłopie i serio liczysz, że napisze? :P
          • obrotowy Re: napisalem to samo powyzej 06.05.14, 22:17
            przeciezwiadomo napisała:
            > Do dziewczęcia zwracasz się chłopie i serio liczysz, że napisze? :P

No tak jusz mam.
            ale zawsze moge pomuc.
            • przeciezwiadomo Re: napisalem to samo powyzej 06.05.14, 22:41
              Obejdzie się.
              • obrotowy Nic nie szkodzi. 07.05.14, 14:28
                przeciezwiadomo napisała:
                > Obejdzie się.

Nic nie szkodzi.
                I tak same dobre checi zaliczam sobie jako dobry uczynek.
    • man_sapiens Re: Kochajcie sie ze swoimi żonami!!!!!!!!!!!!! 06.05.14, 21:49
      Ja dodam: zdobywajcie je codziennie na nowo. Facet, dbaj o kondycję i figurę, ubieraj się fajnie, kupuj jej często kwiaty a jak możesz diamenciki, otwieraj jej drzwi do samochodu, praw komplementy, opowiadaj ciekawe historie i śmieszne kawały, zabieraj w zaczarowane miejsca i na bale. Warto, życie twoje i jej staje się o wiele fajniejsze.
      • corgan1 a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiety? 07.05.14, 02:45
        > Facet, dbaj o kondycję i figurę,
        Czy można pytać/sugerować żeby panie też dbały o swoją kondycję i swoją fogurę?

> ubieraj się fajnie
        Ale za własne pieniądze tak żeby nie naruszać JEJ budżetu.

> kupuj jej często kwiaty
        Zamiast sobie piwa. Aha! dawanie kwiatów posadzonych w ogródku albo w doniczce na balkonie lub zebranie z łąki też się liczą?

> otwieraj jej drzwi do samochodu
        Jej samochodu czy jego samochodu? Ona nie jest chyba jakaś ułomna żeby sama nie mogła tego zrobić?
        • kurator30 Re: a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiet 07.05.14, 09:16
          Oj chyba komus sie nie układa ze swoja partnerka i rozpoczął atak na wszystkie kobiety. W zwiazku kazdy ma jakies obowiązki, ale bycie dla kogos miłym nie moze byc traktowane w kategoriach oboiwazku. To w koncu miłosc, a nie przymus. Pewnie ze kobieta wiekszosc rzeczy moze zrobić sama, ale chyba nie po to jest sie w zwiazku zeby robic wszystko SAMEMU. Czasem albo nawet czesciej trzeba robic cos wspolnie. To łączy ludzi. Ja rozumiem ze z czasem ta druga strona powszednieje, ale mozna czasem zaszalec. Mi jest ostatnio ciezko, moj facet nigdy nie był jakims demonem erotyzmu seksu i romantyzmu. Ale w oststnim czasie to sie z niego zrobił MUŁ BAGIENNY. Poza tym SUPER człowiek. No ale w koncu ślubu nie brałam z kumplem. Zaczyna go brac jak go przetrzymam (chociaz czasem to sie zatanawiam kto kogo przetrzymuje, bo jemu to razcej nie przeszkadza) ze 2, 3 tygodnie no to wtedy faktyczie zmienia sie w demona. Zrobi swoje, niepowiem o mnie wtedy tez zadba i koniec na nastepne 2 tygodnie:(( I co ja mam w miedzyczasie ze sabą ZROBIĆ!!!!!!!
          • silic Re: a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiet 07.05.14, 12:01
            >I co ja mam w miedzyczasie ze sabą ZROBIĆ!!!!!!!

Jak to co ?. Uwodzić, kokietować, wylaszczyć się, kusić, zainwestować w mało praktyczny peniuar z dodatkami, zaprezentować mu figurę Mirandy Kerr - mówiąć krótko : POSTARAĆ SIĘ.
            • kurator30 Re: a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiet 07.05.14, 12:39
              Rada dobra, teraz tylko musza ja przetestowac w praktyce, moze podziała i z muła zrobie Casanove:). A tak wogole to po 30stce mi sie chce jeszcze bardziej a mojemu facetowi dokladnie na odwrot. Ciekawe czy to reguła czy wyjatek:)
              • sibeliuss Re: a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiet 07.05.14, 13:44
                Znam koneserów zupy pomidorowej, ale znam też takich, którzy nie chcą wciąż jeść tego samego. Czy są przez to gorsi i mam ich potępiać?
              • bosa_stokrotka Re: a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiet 07.05.14, 18:07
                > Rada dobra, teraz tylko musza ja przetestowac w praktyce, moze podziała i z muł
                > a zrobie Casanove:). A tak wogole to po 30stce mi sie chce jeszcze bardziej a m
                > ojemu facetowi dokladnie na odwrot. Ciekawe czy to reguła czy wyjatek:)

tak znamy to niestety doskonale .... eh normalnie jak w zakonie ;(
              • dreemcatcher Re: a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiet 09.05.14, 09:48
                to jeszcze nie przetestowałaś ? to o co masz pretensje do swojego kanapowca?:)
        • man_sapiens Re: a jakie obowiązki mają w związku z tym kobiet 07.05.14, 18:23
          Obowiązki? Żadne.
          Jeżeli uważasz, że sprawianie przyjemności kobiecie z którą żyjesz to obowiązek - to nawet trudno ci współczuć. Żałosne. Ale wierzę, że dla niej sprawianie tobie przyjemności to jest obowiązek.
          • obrotowy w nogach spisz, zycia nie znasz... 13.05.14, 14:19
            man_sapiens napisał:
            Ale wierzę, że dla niej sprawianie tobie przyjemności to jest obowiązek.

Tak ma gdzie z polowa kobiet , chlopie.
    • marz12ka Re: Kochajcie sie ze swoimi żonami!!!!!!!!!!!!! 07.05.14, 14:10
      "...A tak wogole to po 30stce mi sie chce jeszcze bardziej a mojemu facetowi dokladnie na odwrot. Ciekawe czy to reguła czy wyjatek:) ...."

to znaczy ze jesteś zdrową normalną kobietą a raczej z Twoim facetem jest coś nie tak....albo ma kogoś na boku i dla Ciebie już mu sił nie starcza obym nie była złym prorokiem ....
    • ewkazdrzewka Re: Kochajcie sie ze swoimi żonami!!!!!!!!!!!!! 19.05.14, 11:41
      to prawda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka