Dodaj do ulubionych

Kobiece postawy

25.08.04, 15:05
Zwrociliscie kiedys moze uwage jakie kobiety przybieraja pozycje gdy staja?
Bardzo czesto opieraja sie na jednej nodze, druga odstawiajac w bok.
Najsmieszniejsze dla mnie jest w tym to, ze tak odginaja stope o 45 st. w
stosunku do tej na ktorej opieraja ciezar ciala. To bardzo ladnie widac
patrzac sie kobiety po drugiej stronie ulicy, na pasach. Probowalem tak
stawac, ale to cholernie niewygodnie. Nie moge sie nadziwic, po co one
wlasnie tak sie mecza???
Obserwuj wątek
    • stuprocentowa.woman :) 25.08.04, 15:12
      he he.....
      pewnie dlatego że są "na obcasach" i odciążają raz jedną raz drugą nogę :) ja
      tak robię :)) ale w życiu bym nie przypuszczała że mężczyzna może zwrócić na to
      uwagę,a nawet się nad tym zastanawiać :D
      • Gość: burunduk Re: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:14
        może i tak - za małe doświadczenia z obcasami, aby to stwierdzić!
        • gomory Re: :) 25.08.04, 16:06
          Ale to chyba wchodzi w nawyk, bo Panie na plaskich tez bywa ze tak staja.
    • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:13
      Ponoć wtedy nogi lepiej wyglądają ;)
      Tak na poważnie przypuszczam, że ma to zwiazek z różnicami w rozmieszczeniu
      punktu ciężkości. Ja jak stoje to sie ruszam i gibam (nie mylić z przebieraniem
      nogami)ale to chyba indywidualna nadpobudliwość. A najlepiej jak już sie stoi
      jest się o coś oprzeć!
      • stuprocentowa.woman Re: Kobiece postawy 25.08.04, 15:14

........albo jakieś kolanko na którym "przycupnąć" można... :)
      • borsuczyca Re: Kobiece postawy 27.08.04, 13:51
        też mi się wydaje, że chodzi tu o różnice w środku ciężkości i w różnicach
        anatomicznych obręczy biodrowej, nie noszę wysokich obcasow, a też czasem tak
        staję:)
        PS.czy Twój nick pochodzi od tego słodkiego zwierzątka żyjącego między innymi
        nad Bajkałem?:)
        • gomory Re: Kobiece postawy 27.08.04, 14:50
          Ja takie wiewiory widzialem w sprzedazy w sklepie zoologiczym. Tylko nie
          pamietam czy byloby mnie na taka stac ;).
          • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:19
            na zakup na pewno, gorzej z utrzymaniem, orzeszki pini w cenie ;)))
            • gomory Re: Kobiece postawy 27.08.04, 18:43
              To ekonomia by wygrala i porzucilbym ;-)
              • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:43
                "burunduk" jak sama nazwa wskazuje strasznym zwierzeciem jest i wcale nie zna
                się na ekonomii :)porzucić można jedynie odchodząc do równoległego świata ;)

A swoja droga też mnie to zaciekawiło ty jesteś od "Gomory" czy od tego pana co
                cos tam wymyślił w matematyce czy informatyce, czy jeszcze cos innego? A może
                to ty jestes tym Panem???
                • gomory Re: Kobiece postawy 28.08.04, 18:44
                  Czytalem kiedys jakas ksiazke o czarownicach, byl tam sugestywny opis
                  paskudnego demona. Tak mi zapadl w pamiec ze pozwolilem je sobie wykorzystac.
                  Poniewaz moj "zwyczajowy" nick stal sie ostatnimi laty zbyt popularny, i nie
                  moge z niego korzystac, musialem przywolac z pamieci cos szybkiego i "pewniaka".
                  • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 16:40
                    czyli jednak gomora - podejrzewam, że to było natchnieniem dla twórcy demona,
                    ale równie dobrze moge się mylić...
                    paskudny demon hmmm :)dobrze, że nie mnie męczy ;)
                    • gomory Re: Kobiece postawy 29.08.04, 19:16
                      > paskudny demon hmmm :)dobrze, że nie mnie męczy ;)

To byla ksiazka o wiedzmach, a on meczyl tylko czarujace kobiety... nadal sie
                      cieszysz ;)?
                      • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:25
                        :))) z czarowaniem to u mnie kiepsko, chociaż sa tacy co twierdzą inaczej ;)
                        a zrezsta ja Cie tylko trochę zdrzaźnić chciałam - zebyś nie poczuł się zbyt
                        ok ;)
                        • gomory Re: Kobiece postawy 29.08.04, 19:36
                          > chciałam - zebyś nie poczuł się zbyt ok ;)

Ha! Ty mi zle zyczysz! W koncu dobro i zlo to dwie przeciwstawne wartosci na
                          tej samej skali. Umniejszajac dobro, otrzymujemy zlo. Wiec chcac bym poczul
                          sie "nieok" chcesz bym poczul sie ZLE. Ech, nie spodziewalem sie tego... Pewnie
                          wyrywalas swojej papudze piora, co??
                          • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 19:42
                            jakbys starał się o prace w tajnych służbach masz moje referencje... tyle tylko
                            ze to papuga mi rwała włosy z głowy, zreszta to papug był ;)
                            a tam zaraz źle - chłop wyjechał, nie ma sie na kim wyżyć, ani z kim pokłócić,
                            książka się skończyła, w tv kupa (80%respondentów źle ocenia to co dzieje się
                            na Wiejskiej - a jak ma oceniać?), no to tak zaczepnie :)
                            swoją drogą nic tak dobrze nie działa na inteligentnego faceta jak nadepnąć mu
                            na odcisk - polubi potem :)
                            • gomory Re: Kobiece postawy 29.08.04, 20:03
                              > nic tak dobrze nie działa na inteligentnego faceta jak nadepnąć mu na odcisk

No to ja nieinteligentny jestem, bo odciskow nie mam :(.
                              Ty taka wygadana jestes, to moze wejdz na na scrabble? (jakos tak
                              www.scrabble.pl). POukladasz sobie jakies slowka z innymi ludzmi, wygrasz,
                              przegrasz, czas jakos spedzisz ;).
                              • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:12
                                Tak Panie! Nie Panie! Jest Pan Taki Inteligentny! Taki Zabawny! Taki Uroczy!
                                teraz lepiej?
                                ale na jak długo :)?
        • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:17
          tia, tajga i orzeszki to jest to co burunduki lubią najbardziej ;)
    • Gość: mania Re: Kobiece postawy IP: 81.210.83.* 25.08.04, 15:22
      ..obserwuje jak stoi na pasach, ale czacha to dopiero dymi jak przez nie
      przejdzie;)
      • gomory Re: Kobiece postawy 25.08.04, 16:03
        Znam taka technike mnichow tybetanskich, po ktorej moge sobie obnizyc cisnienie
        i czacha nie dymi ;).
        • Gość: mania Re: Kobiece postawy IP: 81.210.83.* 25.08.04, 16:10
          gdybym Cie nie znala to bym uwierzyla;) Tobie daleko do mnicha
    • chloee Re: Kobiece postawy 25.08.04, 16:20
      czy Ty aby napewno mowisz o kobietach? ja to odgiecie o 45 stopni zawsze
      traktowalalm jako 'penerkową' postawę... i tego sie bede trzymac! :)
      • gomory Re: Kobiece postawy 25.08.04, 18:21
        Napewno mowie o kobietach. "Penerkowa" (b. ladne slowo) postawa jest typowa dla
        kobiet w wieku "tartacznym" (dzieci i staruszki nie przyjmuja takiej pozy).
        P.S. Twoja sygnaturke to musial jakis chory mizogin wypowiedziec, chyba nie
        bedziesz jej rozpowszechniala zbyt dlugo?
        • totempotem Re: Kobiece postawy 28.08.04, 19:52
          gruźlicę chyba miał ;)
    • Gość: burunduk Re: Kobiece postawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 16:47
      dobra, dziewczyny - trzeba wybrać prezes funklubu ;)
      • larisa_larisa Re: Kobiece postawy 25.08.04, 18:58
        ja się przyłączam, chociaż gomory boi się juz że się zakocham, ale co tam - jak
        będzie nas więcej umknie w tłoku i może nie zauważy ;P proponuję równolegle fan
        klub czwartego.wymiaru - taki niby szczekający i złośliwy, a jak przyjdzie co
        do czego to i dobranoc powie...och! ach! chyba czeka mnie stan omdlenia z
        zachwytu nad tymi naszymi panami...(a może nie o nich chodziło z tym fan
        klubem? bunduruk - ratuj honor!) ;P
    • ha-jo Re: trzymanie papierosa 25.08.04, 19:13
      mnie zawsze bawi, jak kobiety trzymaja papierosa. tak dostojnie. zwykle lokiec
      oparty na dloni, i reka z petem rownolegle do ciala pnie sie w gore. i na gorze
      w dwoch palcach widzimy papierosa. tak ze ow pet znajduje sie ciagle na
      wysokosci twarzy, lekko z boku.
      • Gość: koleżanka Re: trzymanie papierosa IP: 80.51.229.* 26.08.04, 22:29
        i na to też zwracacie uwagę?? nigdy by mi do głowy nie przyszło, że mężczyźni
        są aż tak dobrymi oserwatorami... jestem pod wrażeniem
        • gomory Re: trzymanie papierosa 27.08.04, 14:42
          Nie jestesmy dobrymi obserwatorami. Po prostu zwracamy na co innego uwagi. Zona
          moze przypomniec sobie kolor wlosow, kolczykow, czy buty spotkanej kolezanki.
          Jej maz przypomina sobie po prysznicem jej piersi ;). Sposob trzymania fajki
          czy postawa "penerkowa" rzucaja sie w oczy :).
    • spacey Re: Kobiece postawy 28.08.04, 19:00
      bawia mnie kobiety "wystudiowane", "wymyslone". kazdy gest i ruch jakby graly,
      cos w rodzaju prywatnego teatrzyku jednej aktorki. czy kobiety naprawde mysla
      nad tym, jak wygladaja, kiedy stoja?
      zapytalem kiedys przyjaciolke, dlaczego zawsze siada po mojej lewej stronie.
      wyznala z pewnym wstydem, ze uwaza po prostu, ze jej prawy profil jest
      ladniejszy. zdumialo mnie to.

naprawde wole to, co nie wykreowane. kobiety, ktore czuja sie na tyle pewnie ze
      soba i we wlasnym ciele, zeby nie pokazywac swiatu "lepszego profilu" czy nie
      stawac tak, aby biodra wygladaly na szczuplejsze (zreszta kragle biodra sa
      naprawde ok).

spacey
    • totempotem Re: Kobiece postawy 28.08.04, 19:55
      ale odginają na zewnątrz czy do środka ;) może są po HeinegoMedine
      • figa.i Re: Kobiece postawy 29.08.04, 00:42
        ależ trudne takie granie? jak ułatwić gesty, ruchy, tej kobiety trudnej takiej?
        co by nie myślała długo nad tem, co dla figury warte? bo jak studiów tyle miała
        to by głowa oszalała.
        trza tu zrobić figiel mały. więc zawołać w nocy zmora, co niteczek da od wora,
        potem splątać na drucikach zawieszonych na krzyżaku.
        przeto po tym całym ambarasie, strach pomyśleć czy nada się,
        być narzędziem tak bezwolnym w człeka rękach frywolnym.
        choć to marionetka taka, to sie musi nadać, w teatrzyku się nie złamać...;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka