hrabia_dewalgo 30.08.04, 22:09 Jesli powiecie, zebym zostal - zostane. Jesli nie, odejde. Taki rodzaj narcyzmu we mnie drzemie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tony Re: Chyba od Was odejde. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:11 odejdź:P Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Chyba od Was odejde. 30.08.04, 22:13 Gość portalu: tony napisał(a): > odejdź:P --------------- Ciebie, kmiocie, nie pytano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Chyba od Was odejde. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:31 Ja sie w zasadzie Panu Hrabiemu nie dziwię... Samozwańczy arystokraci, zorganizowane akcje uwielbieńcze w strone Gomorego i Wlk.Brytanii i ogólne niezrozumienie... perły przed wieprze... Ja bym bardzo chciała żeby Hrabia został... bo jesli nawet jestem wieprzem to wolę żeby perły przede mnie rzucano niż obornik ;) Zostań! Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: Chyba od Was odejde. 30.08.04, 22:43 Gość portalu: burunduk napisał(a): > Ja sie w zasadzie Panu Hrabiemu nie dziwię... > Samozwańczy arystokraci, zorganizowane akcje uwielbieńcze w strone Gomorego i > Wlk.Brytanii i ogólne niezrozumienie... perły przed wieprze... > Ja bym bardzo chciała żeby Hrabia został... > bo jesli nawet jestem wieprzem to wolę żeby perły przede mnie rzucano niż > obornik ;) > Zostań! ---------- Merci, burunduku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Chyba od Was odejde. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 00:11 podbijam - może chociaż inwektywa rzućcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
wlk.brytania Re: Chyba od Was odejde. 31.08.04, 00:20 Drogi Hrabio,nie robcie zesz se jaj...Zostan!!! To mowi lud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horton 2 Re: zostan IP: *.proxy.aol.com 31.08.04, 03:41 Zostan wola glos kobiecy z Kanady.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Chyba od Was odejde. IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 31.08.04, 08:43 hrabia_dewalgo napisał: > Jesli powiecie, zebym zostal - zostane. Jesli nie, odejde. > > Taki rodzaj narcyzmu we mnie drzemie. Czy mały szantażysta?:-))))))))) Czujesz się nie dość uwielbiany? A, czy masz coś więcej niż wydumany tytuł? I, czy on dla wszystkich jest wart Twojego wielbienia?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: Chyba od Was odejde. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 08:48 should I stay or should I go...... Waćpanie zostań, gdyż bez Twoich rad będzie....nudno i pospolicie (chyba) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Chyba od Was odejde. 31.08.04, 11:00 Jeśli zechcesz odejść - odejdź Jeśli zechcesz - wróć Nic się przecież w nas Nie zmieni przez te dni Wciąż tak samo serca będzie Czas tęsknotą truć Świat jak był zostanie Zły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Chyba od Was odejde. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:09 pytanie...skąd to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Chyba od Was odejde. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:12 A w między czasie... jegomość tupnął obcasem. "Odejść czy zostać" oto jest pytanie. A niech tam, siądź Wać Panie za stołem i podawaj ogrom twych rad i prowokacji forumowej nacji...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Chyba od Was odejde. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:24 a,kazik:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Chyba od Was odejde. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 11:23 Kazik śpiewał, ale kto napisał nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Chyba od Was odejde. 31.08.04, 12:17 Juz-juz, chcialem wlasnie napisac zebys zostal, Jasnie Panie, ale zobaczylem jak pogoniles Tony'ego i az sie boje cokolwiek rzec.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: Chyba od Was odejde. IP: *.fnet.pl 31.08.04, 12:56 No co ty, zostań:) Odpowiedz Link Zgłoś