wiolalola 03.11.14, 15:05 Co wy mezczyzni myslicie o kobietach mlodych ktore sa ze starszymi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy jak Starszy nie straszy - to dobrze... 03.11.14, 16:27 i nic nie myslimy, bo to ich sprawa. Inna sprawa, gdy w sposob widoczny panience chodzi o profiity. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Starszy 04.11.14, 00:19 To ze bardziej lubia zawod Pielegniarki niz Nianki.. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Starszy 04.11.14, 08:08 wiolalola napisała: > Co wy mezczyzni myslicie o kobietach mlodych ktore sa ze starszymi ? Coraz częściej młodzi ludzie wolą zostać przy rodzicach niż wyrwać się z domu rodzinnego. Jednak wydawało mi się że problem głównie dotyczy młodych ale mężczyzn. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Starszy 05.11.14, 23:08 Myślimy, że są młodymi kobietami, które są ze starszymi mężczyznami. Zdradzę ci jeszcze, że o kobietach, które są z równolatkami myślimy, że są kobietami, które są z równolatkami. Ale już o kobietach, które są z młodszymi myślimy, że są kobietami, które są z młodszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Starszy 06.11.14, 20:32 man_sapiens napisał: > Myślimy, że są młodymi kobietami, które są ze starszymi mężczyznami. > > Zdradzę ci jeszcze, że o kobietach, które są z równolatkami myślimy, że są kobi > etami, które są z równolatkami. Ale już o kobietach, które są z młodszymi myśli > my, że są kobietami, które są z młodszymi. a jednak sapiens...uchichrałam się... dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolalola Re: Starszy 07.11.14, 22:52 no dolka nie mam ojca mam a jak widza ze mam starszego to mlodsi sie jeszcze bardziej ogladaja. Co ich tak bardzo ciagnie Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: Starszy 25.11.14, 10:22 Zawsze mnie intrygowalo takie pytanie: do kiedy mezczyzna moze wspolzyc seksualnie? W jakim wieku ta czynnosc ustaje? Tak tylko grzecznie pytam u zrodla? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no to zrodlo odpowiada: 25.11.14, 14:02 babciajadzienka napisał(a): do kiedy mezczyzna moze wspolzyc seksualnie? - wielu do ca. 60-tki. ale sa tacy, ktorzy moga i do pozniej starosci. W jakim wieku ta czynnosc ustaje? - najczesciej, gdy panience sie juz nie chce. i dlatego wielu bierze sobie mlodsze. Odpowiedz Link Zgłoś
78macius Re: no to zrodlo odpowiada: 05.12.14, 16:52 > - najczesciej, gdy panience sie juz nie chce. > i dlatego wielu bierze sobie mlodsze. i to jest prawidłowa odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
bogumila32 Re: Starszy 03.12.14, 19:36 Mloda patrzy na kieszen wypchana kasa ,samochod i dom. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Starszy 04.12.14, 09:46 Tak jakby każdy starszy facet był z automatu bogaty, z domem i samochodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: Starszy 04.12.14, 10:14 U mnie w pracy w moim dziale sa dwie takie pary. Roznica wieku 12 i 18 lat. Obaj panowie na dosc wysokich stanowiskach a obecne zony pracuja w tym samym dziale co mezowie. Znamienne, ze zaczeli sie spotykac kiedy panowie byli jeszcze zonaci, a potem panie zaszly w ciaze, wiec szybki rozwod ( tutaj to pol roku) i ponowny slub. Odpowiedz Link Zgłoś