Dodaj do ulubionych

kamera samochodowa,wideorejestrator

IP: *.183.228.125.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.11.15, 09:00
Witam!Zwracam się do was z pytaniem o kamerki,chciałabym kupić mężowi kamerę do samochodu ale nie znam się na tym.Czy za ok 100-150zl da się kupić coś w miarę dobrego?Dodam że mąż nie jest zawodowym kierowca ale lubi takie gadżety.Nie musi to być jakas profesjonalna kamera ale taka żeby coś na niej było widać.Proszę o opinię i ewentualnie link np.z allegro.Z góry bardzo dziękuje.
Obserwuj wątek
    • smerfetka0o Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 20.04.16, 07:54
      Ja takiego sprzętu nie posiadam chociaż czasem by się przydał.
      • oluska777 Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 09.11.16, 14:17
        halan.pl/Kamery-c524#t
    • machwiej Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 21.04.16, 18:50
      za te pieniądze ciężko kupić coś dobrego by na filmie można było przeczytać tablice rejestracyjne.Polecam obejrzeć jakieś testy,recenzje w internecie,by później nie żałować..
    • oluska777 Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 09.11.16, 14:14
      powyżej 150 zł 150-250 kupisz już fajny sprzęt.
      halan.pl/Kamery-c524#t polecam z tej strony. oni mają zawsze wyselekcjonowane i przetestowane wszystko :D
    • forcenkader Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 22.11.16, 22:37
      Ja długo szukałem dobrej kamerki i w końcu odpuściłem i jeżdżę bez zainwestowałem w CB radio.
    • ojciec.24.h Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 13.12.16, 21:30
      a ja szukałem i szukałem i w końcu żona mi kupiła :)
      hehehehe i już nie szukam :) Camroad 2.2 z jakością najwyższą i bajeczka :)
      www.overmax.eu/product/camroad-2-2-2/
    • mateusz.badoch Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 28.12.16, 22:48
      w Teletorium są spoko kamery samochodowe, sam mam jedną z nich ;)
      • ylona22 Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 30.12.16, 18:06
        ja mojemu mężowi też kupowałam taka kamerkę, ale o radę jaką wybrać spytałam szwagra. Tzn On mi poszukał a ja zapłaciłam :) mianowicie była tania na stronce avans.pl więc tam zamówiłam. Chyba dobrze trafiłam bo mąż cały czas gada o tej kamerce i pokazuje filmiki z jazdy
      • agatajastrzebska Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 04.01.17, 14:30
        mateusz.badoch napisał:

> w Teletorium są spoko kamery samochodowe, sam mam jedną z nich ;)
        ja także tam kupowałam kamerkę i jestem zadowolona z niej bardzo.
    • milczaka Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 13.05.17, 00:28
      www.teletorium.pl/wideorejestrator-forever-vr-200/64812/ w takiej kwocie możesz kupić taką kamerkę :)
      • Gość: mersi Re: kamera samochodowa,wideorejestrator IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.12.17, 15:20
        ja kupiłam sobie tam podobną;)
    • gracella Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 25.08.17, 01:38
      W Teletorium znajdziesz w takiej cenie wideorejestrator choć ja bym wolała kupić coś nieco droższego ;)
    • zmelty_p Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 25.09.17, 09:29
      Ja to kiedyś, tak dla sprawdzenia kupiłem kamerkę na aliexpress i nawet taka zła nie jest. Można tam poszperać ale pamiętaj czasem ponad miesiąc towar do nas idzie.
    • patryczonmod Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 13.10.17, 10:22
      Ja jestem raczej też amatorem niż zawodowcem i kupiłem sobie rejestrator tutaj www.wasserman.eu/samochod/kamery-i-rejestratory/rejestratory-trasy i jak najbardziej jakość jest zadowalająca, w dodatku szybko przychodzą od nich przesyłki.
    • Gość: siwusek117 Re: kamera samochodowa,wideorejestrator IP: *.centertel.pl 26.10.17, 08:56
      firma nie ma znaczenia, patrz na rozdzielczość i obowiazkowa na stabilizację obrazu. no i żeby akumulator był mocny
    • Gość: Marek Kruszwil Re: kamera samochodowa,wideorejestrator IP: *.centertel.pl 26.10.17, 09:48
      sj dash ma dobre opinie, zobacz sobie opiniertvagd.pl/obowiazkowy-zestaw-polskie-drogi-sjdash-budzetowa-kamera-samochodowa/ jak za taką cenę to serio fajny sprzęt
    • ghalik123 Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 26.10.17, 17:57
      Dobra kamera to podstawa. Nie kupuj tylko sprzętu za 50zł :)
    • Gość: Quba Re: kamera samochodowa,wideorejestrator IP: 207.189.11.* 27.10.17, 09:05
      nigdzie nie ma tego sj dash. ty go masz? albo wiesz gdzie go mozna kupic?
    • Gość: prestiżowykról Re: kamera samochodowa,wideorejestrator IP: *.microchip.net.pl 27.10.17, 13:57
      na matrixmedia go maja na pewno i chyba widziałem na allegro, to nowość jest, dlatego nie wszedzie go mozna dostać
      • Gość: Akot Re: kamera samochodowa,wideorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.17, 03:58
        Wg mnie świetna jest teraz Royall Car 7S , co myślicie? Wszystko ma co potrzebuje www.royall.pl/ no i na matrycy Sony IMX322 i chipset Novatek NTK96658 dają świetną jakośc obrazu też nocą w Full HD
    • mario6777 Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 31.01.18, 23:25
      Ja bym minimalnie zwiekszył budżet i dołożył do Xblitx X5 WiFi xblitz.pl/produkt/kamera-samochodowa-xblitz-x5-wi-fi/ . Nagrania naprawde z najwyższej półki, tryb parkingowy no i możliwość sterowania kamera z telefonu. Można też zgrać zdjęcia prosto na telefon, nie trzeba jak w wiekszości kamer wyciagać karty i brać jej do domu a potem po zgraniu pamiętać żeby zabrać ja prosto do auta. Ogólnie bardzo fajna kamerka
      • boraczynska Re: kamera samochodowa,wideorejestrator 27.01.19, 19:05
        my też mamy Xblitza ale P500 mała, masywna, super jakość nagrań a do tego jonizator powietrza. O wiele lepsza jakośc powietrza w aucie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka