Dodaj do ulubionych

plakat z machiny

14.04.02, 23:07
Czy ktos wie jak zdobyc taki bilbord???
W koncu to tylko kilka arkuszy papieru zadrukowanego dwoma faciami - mozna
gdzies to kupic albo zalatwic? chetnie bym sobie powiesil w pokoju taki ale nie
wiem skad go wziac? jakies pomysly....?
Obserwuj wątek
    • Gość: Silli Re: plakat z machiny IP: 212.160.156.* 15.04.02, 10:26
      Obaj są śliczni prawda?
      • Gość: gust Re: plakat z machiny IP: 212.160.211.* 15.04.02, 16:26
        ...śliczni? Też masz gust, ten murzyn to taka przegięta ciota, a ten drugi -
        może w innym ujęciu ale tu też zrobiony jest na ciotę.
        • Gość: Silli Re: plakat z machiny IP: 212.160.156.* 15.04.02, 17:20
          nawet jeśli są przegięci ;) to i tak są ŚLICZNI ;))))
          • Gość: gust Re: plakat z machiny IP: 212.160.211.* 16.04.02, 08:10
            To ty ślicznego faceta nie widziałeś...
            • Gość: Silli Re: plakat z machiny IP: 212.160.156.* 16.04.02, 11:40
              Gość portalu: gust napisał(a):

> To ty ślicznego faceta nie widziałeś...

Sorry Słońce! jestem kobietą ;) i nadal twierdzę, że są śliczni niezależnie od
              tego na jaką orientację seksualną wyglądają (zwłaszcza drugi)

Pozdrawiam,
              Silli
              • Gość: gust Re: plakat z machiny IP: 212.160.211.* 16.04.02, 15:06
                Sorka, a ja jestem gejem, a to sa okropne cioty i nie wiem gdzie ty masz oczy.
                Gdybyś zobaczyła mojego faceta - męski, piękny, wspaniały...
                • Gość: Silli Re: plakat z machiny IP: 212.160.156.* 16.04.02, 15:33

> Sorka, a ja jestem gejem, a to sa okropne cioty i nie wiem gdzie ty masz oczy.
                  > Gdybyś zobaczyła mojego faceta - męski, piękny, wspaniały...

Gust ;)

Szkoda, że nie widziałeś tego drugiego na ulicy ;) zapewniam Cię jest baardzo
                  męski, ale oczywiście ma prawo Ci się nie podobać - mnie się podoba i to bardzo!
                  • Gość: gust Re: plakat z machiny IP: 212.160.211.* 16.04.02, 16:06
                    ... widziałem, poza tym powiedziałem że nie jest taki okropny ale na plakacie
                    wyglada jak ciota, poza tym w rzeczywistości tak też się zachowuje
                    • Gość: Silli Re: plakat z machiny IP: 212.160.156.* 16.04.02, 16:09

> ... widziałem, poza tym powiedziałem że nie jest taki okropny ale na plakacie
                      > wyglada jak ciota, poza tym w rzeczywistości tak też się zachowuje

mmm.. czyżbyśmy mieli wspólnych znajomych? fajnie!
                      • Gość: gust Re: plakat z machiny IP: 212.160.211.* 16.04.02, 16:45
                        nie sądzę by to mozna było nazwać znajomościa gdyż preferuję inne towarzystwo.
                        I może się zdziwisz ale i ja i mój chłopak mamy dość konserwatywne poglądy.
                        • Gość: Silli Re: plakat z machiny IP: 212.160.156.* 17.04.02, 09:33

> nie sądzę by to mozna było nazwać znajomościa gdyż preferuję inne towarzystwo.

;)))))

> I może się zdziwisz ale i ja i mój chłopak mamy dość konserwatywne poglądy.

no cóż jest kontrowersyjny to prawda ;) i biorąc pod uwagę Wasz konserwatyzm -
                          nie dziwię się, że masz takie zdanie ;)))

Pozdrawiam Ciebie i Twoją drugą połowę
                          Silli

• Gość: aska Re: plakat z machiny IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 15:38
                  Jak ja uwielbiam gejów....patrzec na nich... :-) serena@interia.pl
                  • Gość: gust Re: plakat z machiny IP: 212.160.211.* 16.04.02, 16:04
                    Powalona jesteś czy co...? A skąd wiesz że to, gej, chyba że chodzi o cioty? To
                    tym bardziej jesteś powalona!
        • mikmik Re: plakat z machiny 16.04.02, 15:11

> ...śliczni? Też masz gust, ten murzyn to taka przegięta ciota, a ten drugi -
          > może w innym ujęciu ale tu też zrobiony jest na ciotę.

gustek! ale inicjatorowi chodzi o plakat z relkamy machiny na ulicach a ty
          nawijasz o okładce. Geje to juz nawet czytac nie potrafia tak ich nosi :)
          • Gość: gust Re: plakat z machiny IP: 212.160.211.* 16.04.02, 15:17
            Po pierwsze to okładka Machiny jest na billboardzie Machiny - przypatrz się
            uważnie (na okładce sa ubrani a obok leża "topless"), po drugie co do
            tego "czytać nie umieją" to doprawdy nie rozumiem...
            • zorak ludzie!!! czy wy czytac nie umiecie??????????????? 16.04.02, 20:41
              Proste pytanie! SKAD WZIAC TAKI BILBORD????????????
              a nie : "komu podo ba sie murzyn z okladki machiny?"
              Ovczekuje prostej i normalnej odpowiedzi - bo z mejla machiny nie odpowiadaja
              mi a nie mam pojecia jaka agencja reklamowa robila ten plakat - bym sie do nich
              zwrocil ale po prostu nie wiem....
              Cholera, geje a tacy glupi... W kogo ja sie wdalem.....
              • Gość: gust Re: ludzie!!! czy wy czytac nie umiecie??????????????? IP: 212.160.211.* 17.04.02, 07:28
                Sam jesteś durny, po co Ci taki plakat, a to że tobie chodzi o to jak go możesz
                dostać to mnie nie obchodzi - stary, tu jest wolność wypowiedzi więc jak Ci się
                coś nie podoba to spadówa na bambus
                • zorak wolnosc wypowiedzi 17.04.02, 23:19

> Sam jesteś durny, po co Ci taki plakat, a to że tobie chodzi o to jak go możesz
                  >
                  > dostać to mnie nie obchodzi - stary, tu jest wolność wypowiedzi więc jak Ci się
                  >
                  > coś nie podoba to spadówa na bambus

No to z niej skorzystam - Jestes hujem drogi (bez)guscie
                  • Gość: gust Re: wolnosc wypowiedzi IP: 212.160.211.* 18.04.02, 07:01
                    No to rzeczywiście jestes durny...pewnie wolność wypowiedzi i poziom
                    wypowiedzi to dla ciebie to samo ... poza tym nawet wulgaryzmy, wyobraź sobie,
                    podlegają regułom ortografii ... i nie moge być "hujem" bo nie ma takiego słowa
                    w jezyku polskim. Drogi debilu, jak już to się pisze "chuj". Weź kartkę i
                    przepisz 1000 razy to może się nauczysz. Ale jak ktoś ma IQ poniżej 80 to czego
                    tu się spodziewać....
                    • zorak Re: wolnosc wypowiedzi 18.04.02, 23:00
                      rozumiem ze jestes tak ograniczony ze nawet nie rozumiesz pewnej ironii...
                      przejrzyj sobie moje wypowiedzina tym forum bo jest ich co nieco i ciekawe ile
                      znajdziesz w nich wulgaryzmow - nigdy albo prawie nigdy ich nie uzywam - ale
                      jak slysze takie glupoty typu wolnosc wypowiedzi i niszczenie czyichs watkow to
                      mnie skreca i dlatego pozwlilem sobie na tego typu zabieg stylistyczny -
                      wyolbrzymienie twojego punktu widzenia abys mogl zobaczyc jak bardzo jest on w
                      swej istocie absurdalny.... No coz -widocznie jestes na takie rzeczy za glupi...
    • sloggi Re: plakat z machiny 15.04.02, 10:36
      Redakcja Machiny ul.Smolna 8 XVII p.
    • Gość: mat26 Re: plakat z machiny IP: *.interserwer.pl 18.04.02, 13:39
      W Lodzi jakies bojowki z Ligi Polskich Rodzin zniszczyly wszystkie te plakaty,
      ktore wisiały odpowiednio nisko. Plakaty są częściowo pozdzierane i napisane na
      nich jakies glupie hasla sprayem...
    • tirli Re: plakat z machiny 14.08.02, 11:29
      Troszke pozno, ale znam odpowiedz na Twoje pytanie. To Agencja Reklamowa Henyo
      Behrendt z W-wy, tel.: 642 05 59, 642 24 45. Powodzenia:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka