Dodaj do ulubionych

Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha

IP: 80.244.153.* 02.10.04, 10:17
Mój mąż własnie powiedział mi, że nie wie, czy mnie kocha. Faceci - co to
znaczy? Czy mam sobie dać spokój - bo to koniec, czy starać się dalej. Tylko
że im bardziej się staram, tym bardziej on jest zniecierpliwiony i odsuwa się
ode mnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Asik Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.10.04, 10:35
      Bo za bardzo starasz się. Tym nie zapracujesz na jego miłość. Daj jemu odczuć,
      że tęskni za Tobą. Odsuń się od niego i daj jemu trochę przestrzeni.
      Kiedyś znałam kogoś, kto robił w Asiach. Miał dziewczynę Asię, jak później
      okazało się i też lubił mieć inne Asie:-)
      Nasze imię mówi, że taka osoba nieustannie stara się.
      Znam inne Asie i to sprawdza się. Trzeba umieć przestać, aby on za tym
      zatęsknił i za Tobą. Mężczyzna podobna kocha oddalając się i przybliżając się
      do kobiety.
      Zobacz, często słychać, że mężczyźni zaczynają tęsknić i kochać, jak nie ma
      kobiety w pobliżu. Kobieta czuje, że kocha w bliskości mężczyzny. Tak jest:-)
      Mężczyźni nieraz potrzebują nagle oddalić się. Sama to widziałam i czułam:-)
      Pozwól jemu na to i nie bój się. On wróci i będzie bardziej kochał Cię.
      • Gość: Asiorek Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: 80.244.153.* 02.10.04, 11:12
        Dzięki, Asik. Pewnie spróbuję skorzystać z Twojej rady.
        ... a jak nie wróci, to będzie znaczyło, że i tak nigdy go nie miałam...

Ale dzięki.
        • Gość: Asik Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 02.10.04, 12:33
          Jak wróci to będziesz pewna, że Ciebie kocha.

Pozdrawiam i dużo radości Ci życzę.
      • oxycort Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 07.10.04, 02:36
        Asik, mówisz roztropnie niczym mistrz Yoda (aha, po szyku przestawnym
        poznałem! :-P)

Gość portalu: Asik napisał(a):

> Mężczyzna podobna kocha oddalając się i przybliżając się
        > do kobiety.

A już powyższego, tyleż ślicznie co trafnie, za chińskiego boga nie
        zdołałbym! ;)

Pozdrawiam
        ~~
        ox
        • oxycort Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 07.10.04, 02:41
          ...zdefiniować
          ~~
          ox
          • gomory Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 07.10.04, 14:38
            > Mężczyzna podobna kocha oddalając się i przybliżając się do kobiety.

Oj chlopie, ale Ci brak wyobrazni z ta definicja.
            No rozumiesz... przyblizasz sie do kobiety, oddalasz, przyblizasz, oddalasz,
            przyblizasz, oddalasz coraz szybciej, szybciej i tak az do orgazmu :).
            Tak mezczyzna kocha, nie probowales jeszcze milosci?
    • rudy_g Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 07.10.04, 00:53
      To znaczy że jest mu za dobrze i mu palma strzela do głowy.

• Gość: Worm Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.04, 08:01
      No Asiorek, jesli Twoj Maz nie wie czy Cie kocha, to jest powazny problem.
      Milosc w malzenstwie to rzecz nieodzowna. Nalezy wspolczuc i tak czynie
      • Gość: Asik Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: *.233.233.90.devs.futuro.pl 07.10.04, 09:16
        Gość portalu: Worm napisał(a):

> No Asiorek, jesli Twoj Maz nie wie czy Cie kocha, to jest powazny problem.
        > Milosc w malzenstwie to rzecz nieodzowna. Nalezy wspolczuc i tak czynie

Czy wszyscy cały czas jesteśmy pewni, że kochamy tak samo silnie? To z samej
        biologii jest niemożliwe. Mówię o uczuciu, a nie zależności od drugiej osoby:-)
        Każdy uczy się, jak wygląda miłość. Jeśli powstają wątpliwości to jest to czas
        w miłości, kiedy zaczynamy zastanawiać się nad nią i wprowadzamy jakieś zmiany.
        Ulepszamy ją. Miłość wten sposób dojrzewa.
    • Gość: sztr Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: 195.116.26.* 07.10.04, 14:33
      Samo oddalanie się i przybliżanie może nie załatwić sprawy warto pomysleć co
      jeszcze jest nie tak . Może coś o czym nie rozmawiacie bo .... , może trochę
      nuda
      Powodzenia
    • Gość: Asiorek Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: 80.244.153.* 09.10.04, 19:15
      Dzięki za wsparcie duchowe. I rady.
      W końcu zaczęliśmy rozmawiać i ...
      Trzymajcie kciuki :)
      • Gość: Asiorek Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: 80.244.153.* 12.10.04, 09:25
        Nie trzymaliście kciuków....
        Wyprowadził się...........
        • itsnotme Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 12.10.04, 11:03
          Wierząc w te pokrętne teorie o oddalaniu i trzymaniu na dystans za 25 lat tak
          zatęskni, że będzie Ci pięty lizał:)

Wiem, wiem, bez uczuć jestem. I tak byś nic nie poradziła.

pzdr
          • Gość: Asiorek Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha IP: 80.244.153.* 12.10.04, 11:49
            Te teorie są naprawdę pokrętne :)
            Albo się jest, albo nie.
            Ale mimo wszystko - to boli.
    • ponura_chmura Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 12.10.04, 11:47
      jak się nie wie, czy się kocha, to znaczy że się nigdy nie kochało

a jak się pokocha, to się bedzie wiedziało
      :o)
    • czarnulka122 męskie wątpliwości 02.10.13, 17:20
      Mam podobny problem ze swoim facetem, z tym że my jesteśmy ze soba dopiero od pol roku.
      Na poczatku czułam się niepewnie w tym zwiazku, moj chlopak nie jest wylewny i ciezko mu bylo wyrazac uczucia co do mnie. Ostatnie póltora miesiaca spędził za granicą i rozstanie to wniosło bardzo wiele do naszego zwiazku, zaczeliśmy rozmawiać o uczuciach, powiedzial mi ze sie do mnie przekonal i ze bardzo mu na mnie zalezy, codziennie przez ten okres powtarzal mi ze mnie kocha, bardzo tesknił i wkońcu poczułam się pewnie w tym związku. Problem pojawił sie kiedy tydzień temu wrocil i po kilku dniach znowu zaczol miec wątpliwości. Przebywamy ze soba praktycznie non stop i chyba rzeczywiście coś w tym jest, ze facet miejąc kobietę przy sobie po prostu nie uczuje tego co my kobiety czujemy.
      Chyba powinnam go na jakis czas odstawic, aby znowu zdal sobie sprawe ze teskni i kocha. Tylko, ze moj problem tkwi w tym jak długo można bawić sie w takie gierki w zwiazku?! Czy zwiazek naprawdę musi polegac na takim odsówaniu od siebie co jakis czas ukochanej osoby?
      Odsuwając go od siebie tak naprawdę robię większa krzywde sobie aniżeli jemu, bo strasznie tesknie, ale co bedzie dalej? Panowie może wypowiecie się na temat kiedy zaczynacie tęsknić za swoimi kobietami i dlaczego zaczynacie miec watpliwosci kiedy z naszej perspektywy wszystko idze naprawdę swietnie? Czy rzeczywiście tak macie, ze im dluzej czasu spedzacie z ukochana tym bardziej czujecie, ze np. zaczynamy wam wchodzic na głowe?
      • obrotowy męskie niewątpliwości 12.10.13, 18:24
        ... i tylko zeby mi nie bylo, ze my zajrzymy do tego wontku za kolejne 9 lat,
        a Ty jako i ta Asia sie nie odezwiesz i nie napiszesz jak to sie skonczylo...
      • hot.30 Re: męskie wątpliwości 12.10.13, 21:06
        Mam zbliżone wątpliwości, dlatego chciałabym zapytać o Wasze doświadczenia w tej kwestii. Panowie kiedy (po jakim czasie od rozpoczęcia związku, w jakim momencie) przedstawialiście swoje wybranki swoim rodzinom i przyjaciołom? Panie, kiedy zostałyście przedstawione? Kiedy Wasza rodzina/rodzina Waszych lubych dowiedziała się o tym, że jesteście z kimś?
        • hansii Re: męskie wątpliwości 12.10.13, 21:15
          hot.30 napisała:
          ? Kiedy Wasza rodzina/rodzina Waszych lubych dowiedziała się o tym, że jesteście z kimś?

- kiedy kandydatka byla juz w widocznej ciazy i nie dalo sie tego dluzej ukryc.
      • sibeliuss Czarnulka122 23.10.13, 15:43
        A jak w seksie, tez ma wątpliwości, czy jedzie z koksem bez chwili oporu?
    • jachimowskabis Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 13.10.13, 10:31
      tu masz wytłumaczenie, temat ktory mnie tez zainteresowal ...Ten watek mnie bardzo zafascynował, czytałam go wiele razy, i przy okazji dokonalam wielkiego odkrycia. Dlaczego człowiek raz kocha, raz nienawidzi , i to jest bardzo dziwne dlaczego tak jest. Odpowiadam: w życiu jest podobnie, tak jak w aparacie fotograficznym jest oryginał i kopia, raz widzisz rzeczywistość, raz jej odbicie, i tak jest np, z kochaniem , snami, wrózbami, przeczuciami, z jasnowidzeniem, i innymi cudami. Niesamowite odkrycie dla nauki,ten temat mnie interesuje od dawna, i tu własnie trochę zisciły się moje marzenia.szkoda że nauka tego nie zauwaza, czy to jest za trudne dla niej, przecież to jest do udowodnienia. Ciagła walka przeciwieństw= nasze życie.
    • gocha033 To znaczy - że wie, co mówi :) n/t 13.10.13, 18:47
      ...
    • romanoro Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 22.10.13, 13:38
      znaczy, że nie kocha albo jest nieźle o coś wkurw....
    • kama265 Re: Gdy facet mówi, że nie wie, czy kocha 10.11.13, 15:07
      znaczy, że kogoś ma ale nie chce palić mostów za sobą
      liczy, że sama się domyślisz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka