Dodaj do ulubionych

szukam faceta dla przyjaciółki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 23:47
Mam super przyjaciółkę, lat około 35, pannę. Bardzo fajna dziewczyna, ale nie
ma coś szczęścia do facetów, może dlatego, że wykonuje dość sfeminizowany
zawod- jest nauczycielką. Wczoraj po raz kolejny zwierzyła mi się, że czuje
się bardzo samotna, chciałby w końcu mieć tego swojego, zwykłego, normalnego
chłopa, wiem, ze są tacy - sama hoduję takiego w domu :)
Gdzie można poznać takiego osobnika, jeśli mieszka się w małym mieście i nie
należy się do bardzo przebojowych ludzi?
Matylda
Obserwuj wątek
    • Gość: golden jaja w tym wieku nie ma szans.... IP: *.250.105.160.Dial1.Weehawken1.Level3.net 09.10.04, 01:03
      na chlopa z jajami. Musi odbic innej i to niech sie spieszy, bo ja 40stka
      dopadnie i bedzie po ptokach ;)
    • burrunduk Re: szukam faceta dla przyjaciółki 09.10.04, 14:49
      nauczycielki to inna rasa ;)
      • Gość: Matylda Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:50
        odbić -nie wchodzi w grę to dziewczyna z zasadami, mało teraz takich, prawda?
        Zresztą ona jest ambitna i sama bym jej oddała mojego chłopa ale model uzywany
        jej nie intersuje, Zresztą ona jest ambitna....
        • evamari Re: szukam faceta dla przyjaciółki 09.10.04, 21:53
          nowka model, nieuzywany, niczym prototyp???...w wieku ponad 35 lat???..(bo
          skoro ambitna to pewnie mlodszego tez nie chce, pewnie z w wyzszym
          wyksztalceniem..itd)....alez to sie wyklucza!!!!
      • anula001 Re: szukam faceta dla przyjaciółki 10.10.04, 12:13
        A co to znaczy, ze nauczycielki to inna rasa??
    • Gość: viki 69 Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 22:45
      A biuro matrymonialne?
      • Gość: Matylda Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 13:30
        Biuro raczej nie, bo to ona musiałby tam pójść, jest za dumna na to. Chciałabym
        ją z kims poznać, ona jest z tych czekająych aż ktos ją znajdzie, raczej sama
        nie szuka. Myślę, że wpadają tu fajni, wolni faceci...Którzy zdolni są do
        poważnego związku, a nie tylko przygód...
    • avarja Re: szukam faceta dla przyjaciółki 10.10.04, 14:14
      Aż taka nieznośna? Niech sama się za to zajmie... takie załatwianie "chłopaka"
      kojarzy mi się z nastolatkami... Sama nią jestem :D
      Albo dobra nie wymądrzam sie już...
      • Gość: viki 69 Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 14:38
        A może ma nieznośny chrakter
        i dlatego jest sama.
        Mężczyźnia z reguły zabiegają
        o atrakcyjne kobiety.
        Przy bliższym poznaniu
        może czar pryska?
    • nom73 Re: szukam faceta dla przyjaciółki 10.10.04, 14:40
      Gość portalu: Matylda napisał(a):

> Gdzie można poznać takiego osobnika, jeśli mieszka się w małym mieście i nie
      > należy się do bardzo przebojowych ludzi?

Mowi, ze czuje sie samotna, ale nic nie robi, zeby to zmienic. Madrzy ludzie
      nie czekaja na okazje tylko sami je stwarzaja. :-)
      Niech sie zapisze na kurs tanca, samoobrony, chodzi na basen (w saunie mozna
      nawiazac fajne kontakty ;-) ), silownie, czy cos podobnego. :-)
      • Gość: Matylda Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:19
        Słuchajcie, to moja przyjaciółka, znam ja od 5 lat, w tym czasie miała dwóch
        facetów - z żadnym jej nie wyszło, ale to raczej ich wina. dziewczyna jest wg
        mnie super tylko niesmiała i bez inicjatywy - ok, myslałam, ze zajrzy tu jakiś
        fajny samotny facet i ...., a jak macie dawac rady typu basen, siłownia itp, to
        dzięki.
        • Gość: viki 69 Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 16:29
          W większych miastach organizowne są wieczorki dla samotnych.
          Idź z nią dla towarzystwa. Może wyjazd do sanatorium, tam
          też dużo się dzieje.
        • diastema Re: szukam faceta dla przyjaciółki 10.10.04, 17:10
          to sa przeciez dobre rady az sie dziwie ze jej jeszcze nigdzie nie zaciagnelas
          skoro to twoja przyjaciolka.przeciez jak bedzie siedziec w chacie jak matrona
          to zaden ksiaze do drzwi nie zapuka to to nawet ja wiem...
        • filut Re: szukam faceta dla przyjaciółki 10.10.04, 18:53
          Gość portalu: Matylda napisał(a):
          ...., a jak macie dawac rady typu basen, siłownia itp, to dzięki.

Rozumiem, że oczekujesz aż ktoś zaoferuje jej faceta w dobrym stanie [tzn. z
          dobrym ... portfelem], poniżej 40 i przyśle Pocztexem w ozdobnym opakowaniu.
          Poczekajcie obie w bezczynności - może spełnią się Wasze marzenia, czego Wam
          gorąco życzę:))))
          BTW, wysoko unosicie sie nad Ziemią? Kiedy macie zamiar stanąć na twardym
          gruncie??
        • tony82 Re: szukam faceta dla przyjaciółki 10.10.04, 18:59
          To jest forum, a nie schronisko dla samotnych facetów:P
          • jantoni.jajcorz Re: szukam faceta dla przyjaciółki 10.10.04, 20:23
            tony82 napisał:
            > To jest forum, a nie schronisko dla samotnych facetów:P
            Trafność twej wypowiedzi wskazuje na nadmiar chmielu w organiźmie:)))
        • Gość: robson Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.crowley.pl 12.10.04, 13:00
          > Słuchajcie, to moja przyjaciółka, znam ja od 5 lat, w tym czasie miała dwóch
          > facetów - z żadnym jej nie wyszło, ale to raczej ich wina. dziewczyna jest wg
          > mnie super tylko niesmiała i bez inicjatywy - ok, myslałam, ze zajrzy tu jakiś
          > fajny samotny facet i ...., a jak macie dawac rady typu basen, siłownia itp,
          > to dzięki.

Gdyby w podobnej sytuacji był twój przyjaciel, a nie przyjaciółka, sama byś
          mu radziła, żeby chociaż wychodził z domu i gdzieś się obracał, bo a nuż kogoś
          pozna tak przypadkiem. A gdyby się wymawiał nieśmiałością, to byś go zrugała
          za brak inicjatywy. To są bardzo dobre rady i nie oczekuj innych: tym bardziej,
          że kobiecie jest znacznie łatwiej, bo to od faceta się oczekuje że zrobi
          "pierwszy krok" Poza tym znacznie więcej fajnych, wolnych facetów zagląda np.
          na Cafe Gazeta, żeby już daleko nie szukać.

R.
        • Gość: samotny Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 23:15
          To ja, samotny facet, zajrzałem tutaj przypadkowo, poważnie !. Też mieszkam w
          małym miasteczku i wiem że znalezienie przyjaciół w wieku po 30 nie jest łatwe.
          Jeżeli przyjaciółka mieszka w okolicach Wrocławia (może być nawet dalsza
          okolica) to możemy zorganizować jakieś "przypadkowe" spotkanie. Aha, mam 37 lat
          i kiedyś też skończyłem studia.
    • Gość: karoleczex Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.aster.pl 12.10.04, 23:22
      Odpowiedz jest prosta ... W necie ...
      A teraz uzasadnienie kolezanka mieszka w malym miescie , ciezko jest znalezc
      odpowiednia partie w malych miastach raczej nie ma intelektualnego getta :)
      Zazwyczaj jest malo ludzi wyksztalconych a kobiety zazwyczaj wybieraja mezczyzn
      z podobnym wyksztalceniem.
      No pozatym po studiach rozpoczyna sie "lapanka na meza" w polsce po studiach
      jest wiecej kobiet niz mezczyzn no i wiadomo facet towar deficytowy :)
      Moze to troche chamskie ze tak pisze ale niestety w wlasnych obserwacji wiem
      jak to jest.
      Piszesz ze kolezanka nie jest przebojowa osobka no moze net pozwoli jej sie
      troche przelamac i pokonac niesmialosc .
      To chyba na tyle .
      Zycze kolezance szczescia .
      Fajnie miec taka kumpele ;)
      Pozdrawiam :)
      • Gość: Unknown Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 01:33
        a masz jakies namiary na Ta kolezanke? moze napisz do mnie anan-kofan@o2.pl
    • macicaxxx nauczycielki to zawsze stare panny i glupie 13.10.04, 00:37
      odpusc sobei te kolezanke
    • Gość: marcin Re: szukam faceta dla przyjaciółki IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 25.10.04, 16:16
      a po co jej facet. same z nami kłopoty - wiem bo mi żona mówiła. przyjaciela
      niech sobie poszuka :) martinmio44@poczta.onet.pl
    • samotny_1972 Re: szukam faceta dla przyjaciółki 08.11.04, 10:41
      Niech napisze do mnie , obaczy sie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka