Dodaj do ulubionych

gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy?

IP: *.pronet.lublin.pl 11.10.04, 11:02
chodzi mi o takie perfumy z wyzszej polki typu armani, givechy czy chanel. u
nas w perfumeriach ceny sa wysokie, wiem ze taniej jest w sklepach
internetowych i na allegro, ale w tym przypadku jest to ryzyko. moze znacie
jakiegos pewnego sprzedawce na allegro albo wiecie gdzie mozna kupic taniej,
dzieki!
Obserwuj wątek
    • jszafranski Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 11.10.04, 11:17

> jakiegos pewnego sprzedawce na allegro albo wiecie gdzie mozna kupic taniej,
      > dzieki!

ja kupilem o tego sprzedawcy BVLGARI Black - tester, w dobrej cenie ( 136 zl za
      75 ml)

podaje link do jego strony na allegro

www.allegro.pl/my_page.php?uid=1331431
      • Gość: eva Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:11
        ja polecam Pana o ksywie- "grycek", ma dużo aukcji za soba, dobre ceny -
        ostatnio kupowalismy od niego- ok.
    • Gość: FFiiLL Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.pgnig.pl 11.10.04, 12:34
      Kupuje zawsze na allegro!!
    • oxycort Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 11.10.04, 12:42
      A to moja rekomendacja. Spory asortyment. Ilość przeprowadzonych transakcji +
      opinie świadczą na korzyść. Osobiście nie miałem żadnych zarzutów w kwestii
      produktu (oryginalne opakowanie, pudełko, folia, zawartość). Przesyłka dobrze
      zabezpieczona, towar dotarł w dobrej kondycji i nadawał się na prezent bez
      zastrzeżeń.

www.allegro.pl/my_page.php?uid=426269
      ~~
      ox
    • burrunduk Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 11.10.04, 12:47
      hmmm... a pomyślmy, skad oni mają te tanie oryginalne perfumy ;)
      • oxycort Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 11.10.04, 12:56
        Jakieś sugestie? ;)
        ~~
        ox
        • sloneczna_pogoda Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 13.10.04, 14:40
          Moze wyprzedaze w Optimum???
          Zawsze tam sie laski tłuka o pare kosmetyków...
      • Gość: ppp Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:58
        Wcale nie sa takie super tanie. Po prostu chyba obnizaja drastycznie marze. Ale
        znalazlem u tych osob ktore rekomendowaliscie perfumy w tej samej cenie co w
        perfumerii, wiec czy sie na pewno oplaca? W sklepie masz pewnosc doskonalej
        obslugi, roznych prezentow, 100% oryginalnosci perfum i nienaruszalnosci
        opakowania.
        • jszafranski Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 11.10.04, 13:12
          szkoda ze nie bylo tego tematu wczesniej, bo moze dalbys namiar na sklep gdzie
          bvlgari blac 75 kosztuje 136 zl, ja spotkalem sie ale z 40 za ok 160 i to w
          wolnoclowym.
          • Gość: ppp Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 17:09
            Nie mowie ze zawsze sie nie oplaca. Ale te pozycje ktore mnie interesowaly byly
            nieatrakcyjne cenowo. Albo nie roznily sie cena od tych sklepowych, albo cena
            sie roznila tak minimalnie ze doliczajac koszty wysylki oplaca mi sie bardziej
            wybrac do sklepu.
            • Gość: ziereal Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.dip.t-dialin.net 11.10.04, 17:21
              Podaj przyklady, bo az nie chce mi sie wierzyc :). A cena przyeslki to 5-7zl,to
              chyba nieduzo :).
              A perfumy faktycznie oplaca sie chociazby ze Stanow przwoyic, czeso organizuja
              tam tez wyprzedaze testerow itp.
              POlecam jarekmiki, on ma wlasnie tanie testery i np mateusza124
        • oxycort Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 11.10.04, 13:14
          Jasne. Dla każdego co kto lubi.
          EOT
          ~~
          ox
    • diastema Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? 11.10.04, 14:47
      trzeba sie zorientowac kto z twoich znajomych jedzie do stanow i poprosic zeby
      ci kupil. ja tak zalatwiam sobie perfumy co roku w tym roku za dolce & gabbana
      light blue za 100ml dalam 150zl. takze sie oplaca ;)
    • Gość: blondi Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.10.04, 19:28
      na lotnisku we Frankfurcie np
      • Gość: go Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.aster.pl 12.10.04, 11:33
        na bezclowym we frankfurcie nie kupisz taniej lecac do wawy
        w obrebie uni bezclowe sie nie oplacaja

ja mam swoj sklepik w berlinie gdzie nawet mowia po polsku
        maja duzy wybor i sa nawet testery po b.rewelacyjnych cenach,
        wiecej nie powiem bo pol polski sie tam zaopatruje i sprzedawcy z allegro tez.

ps.w okolicy tego sklepiku sa rowniez tureckie "drogerie",gdzie za 5E mozna
        kupic wysmienicie zrobione podrobki
        • Gość: blondi Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.10.04, 17:09
          bla bla kupisz taniej i kropka sama kupuje i wiem najlepiej
          • Gość: j Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: 195.116.199.* 12.10.04, 19:31
            przeciez to jasne ze jak ktos ma tanie perfumy to w 90% sa kradzione!!
            przyklad? koles oferuje 100 ml dune'a za 150 zeta..
            • Gość: ziereal Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.dip.t-dialin.net 12.10.04, 20:58
              aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              sa przeceny, wyprzedaze itp
              kolezanka sobie ze Stanow przywiozla i tanie Arden i taniutkiego Kleina i
              jeszcze jakies testery!!!
              Wiec to bzdura z tymi ze na 90% kradzione :)
    • Gość: Michal27 Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.icpnet.pl 13.10.04, 01:04
      Witam! Przyznam, że doskonale rozumiem dlaczego tak bardzo obawiasz się zakupów
      perfum w internecie. Sam się pary razy naciąłem, zwłaszacza jeśli chodzi o
      Allegro wiec tych zakupów nie polecam. Tam się sprzedaje takie wersje chociażby
      Armaniego, które w krajach typu Grecja czy Hiszpania można kupić na targach za
      5 Euro - wygladaja identycznie, ale pachną zupelnie inaczej i slabiej rzecz
      jasna. Nie oznacza to jednak ze kazdy zakup w necie musi byc niebezpieczny. Na
      Twoim miejscu sprawdzilbym sklepy prowadzace sprzedaz perfum pod dzialalnoscia
      gospodarcza. Podam Ci kilka przykladow, sprawdz je, a jesli ceny beda Tobie
      odpowiadac to co do reszty nie ma obaw - wierz mi!Sprawdzone albo przeze mnie
      albo przez moich znajomych!Oto linki: www.sorea.pl ,
      www.strawberrynet.com , www.lumiere.pl. Zycze udanych zakupów!
    • Gość: student Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.04, 22:49
      Bylame ostatnio w centrum Warszawy swiadkiemciekawego zdarzenia. Pewna kobieta
      sprzedawala probki ( chyba 10 ml) perfum tyhc z wyzszej polki. Powachalem KENZO
      pour homme i to nie byl ten zapach ( wiem na 100 % bo ten przypominal zapach
      proszku do prania a oryginal jest mocno cytrusowy) a po chwili zobaczylem ze
      fiolka jest w ogole inaczej podpisana ( nie nazwą innych perfum tylko
      nazwąktorą pierwszy raz w zyciu widzialem)
      na koniec podeszla mloda dziewczyna i zapytala jaka dostanie znizke jak kupi
      100 probek.
      MOJE PRZECZUCIE MI MOWI ZE WLASNIE TAKIE BAZAROWE PODROBY TRAFIAJA NA ALLEGO.
      SAM SIE NIGDY NIE ODWAZE TAM KUPIC PERFUM.
    • Gość: edi wole nature IP: *.byu.edu 17.10.04, 18:34
      Nie ma to jak naturalne zapachy, sa zdrowe i nie draznia nosa. Czy wiecie jakie moze miec
      skutki ekspozycja skory na te perfumy? Zawieraja one setki substancji o nie do konca
      poznanych wlasnosciach biologicznych, ktore moga wywolac raka, podraznienia, zmiany
      hormonalne, bezplodnosc. Firmy perfumiarskie nigdy tego nie powiedza i nie przyznaja sie. W
      ciagu historii wycofaly szereg skladnikow, ktore okazaly sie miec toksyczne wlasnosci. Z tego
      powodu perfumy o tej samej nazwie ale produkowane 20 lat temu mialy inny sklad i zapach. Ja
      tam wole naturalny zapach kobiety
    • Gość: Ania Re: gdzie kupujecie taniej oryginalne perfumy? IP: *.chello.pl 17.10.04, 19:45
      na allegro nigdy bym nie kupila - ja musze powachac i bardzo dokladnie obejrzec
      opakowanie. Najlepiej poprzedzone ogledzinami oryginalu w sklepie. Kupilam trzy
      razy - 2 razy na bazarku - ale dodam ze w sklepiku na wystawie byly podroby,
      trzeba bylo wybrzydzac i zapytac czy nic pani drozszego nie ma, wtedy pani
      pokazywala swoje skarby - 100 % oryginalne. Nabylam wtedy Diune oraz Obsession
      CK- 75 i 100 (CK - tester za 180 zl). Pamietam ze pani zalatwiala wsyzstkie
      inne perfumy - potem zalatwila mi Carteria po atrakcyjne cenie. To bylo rok
      temu.
      W ubieglym miesiacu nabylam na osiedlowym bazarku - ale dodam ze tam stoi
      mnostwo osob handlujacych perfumami - slyszalam ze sa to podrobki, inaczej
      pachna a opakowania sa dobrze podrobione. Osoba u ktorej nabylam ma tzw krotkie
      serie, czasami trzeba poczekac. Kupilam tester Dior Tendre Poison za 160 zeta
      (100 ml)
      Napewno oryginalny - bardzo dobrze znam zapach i opakowanie.
      Tak wiec trzeba uwazac - moja podejrzliwosc budzi zwalszcza kiedy sprzedawca ma
      duzo perfum - ze tak powiem w ilsociach hurtowych..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka