Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:06 blisko placu Mickiewicza gdzie moge tanio przenocowac w weekend studia zaoczne;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramwajarz7 Re: tanie lokum 05.09.06, 16:09 jakiego placu???? a jak chcesz nocować to proszę... tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tanie lokum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:31 to znaczy aleja Mickiewicza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: tanie lokum 05.09.06, 16:32 a spanko dalej znaczy spanko:))) A spokojnie sypiasz? tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tanie lokum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:33 chodzilo mi raczej o "noclegownie" a nie prywatne mieszkanie ale dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: tanie lokum 05.09.06, 16:36 no nie przesadzaj...ile ja miałbym tych osób nocować, żeby to stało się noclegownią...ale proszę:) tramwajarz Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: tanie lokum 05.09.06, 16:37 tramwajarz7 napisał: > no nie przesadzaj...ile ja miałbym tych osób nocować, żeby to stało się > noclegownią...ale proszę:) A FE, wstydź się tramwajarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: tanie lokum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:40 zawsze jakas rada ;-) ale pytam powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: tanie lokum 05.09.06, 16:41 Gość portalu: ja napisał(a): > zawsze jakas rada ;-) > > ale pytam powaznie Poważnie to zajezdnia tramwajowa:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: tanie lokum 05.09.06, 16:45 ale ja poważnie...:) wybór należy do Ciebie tramwajarz Chyba Trzy kawki jak na alejach...i to znajdziesz w necie... Ja rozumiem, ze tramwaju niektórzy się lękają: bo taki jakiś nieobyty Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: tanie lokum 05.09.06, 16:50 tramwajarz7 napisał: > ale ja poważnie...:) > wybór należy do Ciebie trudny on > Chyba Trzy kawki jak na alejach...i to znajdziesz w necie... > Ja rozumiem, ze tramwaju niektórzy się lękają: bo taki jakiś nieobyty trzęsie nim Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: tanie lokum 05.09.06, 16:42 wstydzę się...ale daleko mi do zmiany:)) tramwajarz ( nno chyba ze zaocznie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: tanie lokum 05.09.06, 16:44 tramwajarz7 napisał: > wstydzę się...ale daleko mi do zmiany:)) przybliż sie, będzie bliżej > tramwajarz ( nno chyba ze zaocznie;))) niedzielny? Odpowiedz Link Zgłoś
tramwajarz7 Re: tanie lokum 05.09.06, 16:47 no i gdzieżbym aj atam odrzucał i cnotę i dobroć... i jak możesz z tymi tyranami:)) tramwajarz przybliżony Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nova Re: tanie lokum 05.09.06, 16:51 tramwajarz7 napisał: > no i gdzieżbym aj atam odrzucał i cnotę i dobroć... > i jak możesz z tymi tyranami:)) wszystko na sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś