burrunduk Re: Co wolicie? 17.10.04, 19:18 ja wole nosić figi, ale u faceta to chyba boxerki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
z3r0 Re: Co wolicie? 17.10.04, 19:51 qrczybyk napisał: > Majtki czy bokserki? Majty, latwiej jest ulozyc instrument. Odpowiedz Link Zgłoś
givenchyblue Re: Co wolicie? 17.10.04, 20:05 Bokserki są wygodniejsze. Ale do garnituru raczej to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sammarina Re: Co wolicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:17 zdecydowanie bokserki facet lepiej wyglada. tylko nie takie dlugie az do kolan. krótkie i dopasowane są super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Co wolicie? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 18.10.04, 14:02 ja osobiście lubie nosic koronkowe bokserki-czuje sie w nich wyjątkowo sexy:)U faceta według mnie najepiej sprawdzaja sie równiez bokserki, zwłaszcza takie czarne,krótkie i obcisłe.Nie znosze facetów w slipkach-jakby mój takowe załozył ochota na bara bara od razu by mi przeszła;)pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Co wolicie? 18.10.04, 19:02 bokserki to też majtki:) miałeś na myśli slipki chyba:)? slipki nosiłem w podstawówce. od początku liceum bokserki, a na studniówkę kupiłem sobie pierwszą parę obcisłych (czerwonych oczywiście:) - dużo lepsze do garnituru niż slipki, jak ktoś tam napisał wcześniej - i od tego czasu noszę bokserki i luźne, i obciłe. Odpowiedz Link Zgłoś