Gość: ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:16 Czy w naszym społeczeństwie są jeszcze prawiczkowie, którzy przekroczyli magiczny próg 30 lat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katinka Re: Prawiczkowie IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 14:26 sa, na pewno, a dlaczego pytasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Prawiczkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:29 bo to ciekawe i nie uważam że jeżeli ktoś taki jeszcze w ogóle się znajdzie to jest to mężczyzna gorszy czy jakiś niepewny. Nie. Ciekawi mnie to i tyle. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
krzyk10 Re: Prawiczkowie 26.10.04, 14:32 Znam takiego. Przynajmniej tak mówi, ale nie wiem, czemu miałby kłamać. Całkiem fajny gość, ale jakoś nie może się przełamać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Prawiczkowie IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 26.10.04, 14:48 to dobrze, ze tak nie myslisz :) a czy ciekawe? hmmm, ot samo zycie... czasami... tez pozdrawiam tajemniczy abc=??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawiczek Re: Prawiczkowie IP: *.ok.wroc.pl 26.10.04, 14:48 ja taki jestem a stalo sie tak przez rozne zyciowe tragedie, ktore sprawy seksu przeniosly na odlegly plan. Ale powoli do siebie dochodze. Trudno mi o tym samemu mowic jak to jest byc prawiczkiem, wiec moge jedynie odpowiedziec na pytania, jesli ktos ma ochote popytac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Prawiczkowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:53 moje gg 3126063. Napisz, niekoniecznie o seksie Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Prawiczkowie 26.10.04, 14:53 A myslisz ze moglbys to zmienic? Tzn. czy mialbys na to ochote? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawiczek Re: Prawiczkowie IP: *.ok.wroc.pl 26.10.04, 22:13 czy chcialbym to zmienic? na pewno tak... chociaz nie mysle, ze to bedzie jakas wielka zmiana w moim zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.J. Re: Prawiczkowie IP: *.crowley.pl 26.10.04, 17:04 Gość portalu: ??? napisał(a): > Czy w naszym społeczeństwie są jeszcze prawiczkowie, którzy przekroczyli > magiczny próg 30 lat? Ja mam blisko (27) Na forum "Kobieta" niedawno była długa dyskusja, zapuść wyszukiwarke. A.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albanoboczenso Re: Prawiczkowie IP: 80.53.160.* 26.10.04, 19:24 I ja też jestem prawiczkiem mam już 35 lat i nie martwię się tym nie znalazłem w swoim życiu dziewczyny która by mnie chciała mimo iż moi znajomi uwazają mnie za kogoś porządnego i przystojnego. Widocznie takie jest zycie ze jedem zbiera wszystko a drugi nie ma nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prawiczkowie IP: *.client.comcast.net 27.10.04, 02:30 Znam takiego,matka zrobila z niego ciote,a calkiem fajny i bardzo przystojny chlopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albanoboczesno Re: Prawiczkowie IP: 80.53.160.* 27.10.04, 13:26 Ale na moje wychowanie większy wpływ miał tato niż mama więc mnie mama nie zrobiła ciota i nie obrazac mnie proszę Odpowiedz Link Zgłoś