Gość: niemogę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.04, 23:31 Co mam zrobić? Jak tylko wpiszę jakiś login, to wyświetla mi się informacja, że nie mogę używać alternatywnego konta. Co to oznacza? Niech mi ktoś pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli7 Re: nie mogę się zalogować! 29.10.04, 00:45 no, widac rzeczywiscie nie mozesz uzywac alternatywnego konta... :))) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemogę Re: nie mogę się zalogować! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.10.04, 09:02 Nie kpij, tylko pomóż. Mam już konto, ale chcę założyć inne. Poprzednio nie było problemu, login jest równie dziwaczny jak te, które bezskutecznie próbowałam wprowadzić teraz. O co chodzi? No przecież nie muszę się na tym aż tak dobrze znać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: nie mogę się zalogować! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:00 jam nie znawca, ale moze dodaj coś do tego longinu, kropke lub cyferke, a pola wypełnij inaczej, to moze da radę, powodzenia. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: nie mogę się zalogować! 29.10.04, 15:33 przepraszam, ze sobie zartuje, ale zwyczajnie nie mam pojecia jak ci pomoc...:( ale powodzenia:) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: nie mogę się zalogować! 29.10.04, 15:28 Zapytaj na Forum o forum. Tam prędzej znajdziesz fachową pomoc niż tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś