Dodaj do ulubionych

Klata z futrem czy bez ?

26.04.02, 21:17
Męska klata, to taka z sobolami, czy gładka, na której jedynym urozmaiceniem są
sutki ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.04.02, 21:27
      jak najbardziej z sobolami :))okreslenie odlotowe.
    • Gość: Lo Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 05:03
      Z futrem oczywiście.
      To takie miłe dla damy po udanej nocy wtulić się w takie ciepłe męskie futerko.
      Jeśli wolisz dziewczyny - zatrzymaj je. Jesli myślisz o chłopcach, hmm... chyba
      je jednak lepiej ogól.
    • Gość: req Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.bredband.skanova.com 27.04.02, 12:43
      sloggi napisał(a):

> Męska klata, to taka z sobolami, czy gładka, na której jedynym urozmaiceniem są
      >
      > sutki ?

hahaha z sobolami, moze zaczniesz sobie robic warkoczyki :-))) a tak serio to
      zgol sobie te sobole bo dzungla wyglada baaardzo nieestetycznie. no chyba ze masz
      malo owlosiania to jeszcze ujdzie :)) i nie wiez tym co mowia ze dziewczyny to
      lubia, na pewno nie dwudziestoparoletnie. i na pewno geje (bo wnioskuje ze
      takowym jestes :))) tez tego nie lubia, a jesli juz to chyba tylko tacy co sami
      sa owlosieni i maja po 40 lat bleeee.
      pozdrawiam
      • Gość: Nikki Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.prem.tmns.net.au 27.04.02, 13:06
        U mojego to nie tylko sobole ale i norki na plecach!
        • Gość: kocica Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.mofnet.gov.pl 27.04.02, 14:41
          musicie rowniez wziac pod uwage to,ze owlosnienie na klacie faceta przydaje sie
          w sexie.(np podraznienie jego malo widocznych sutkow - pochwa...)
        • Gość: mniam Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.04.02, 21:13
          Gość portalu: Nikki napisał(a):

> U mojego to nie tylko sobole ale i norki na plecach!

Ale ci zazdroszczę :)
      • Gość: bobik Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.chello.pl 27.04.02, 18:15
        Ja mam dwadziescia-pare-lat i uwielbiam owłosione klaty.
        Czyli sa gusta i gusta.
        Najlepiej zapytac partnera/partnerke, co lubi.
        • Gość: Kicia Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.02, 00:10
          <font color="#0000FF"> Futro i jeszcze raz futro!!!! </font>
          • Gość: TROY Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.02, 14:01
            Pfui!
            • Gość: mesco Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.ub.uni-leipzig.de 29.04.02, 17:31
              oczywiscie z lekkim futerkiem
              • Gość: agrest Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 09:56
                Ja i tak nic nic nie mam na klacie - po prostu nie rosnie ;) Ale moje chlopie ma co nie co i kaze mu troche przycinac, bo mi te wlosy miedzy zeby wchodza. :)
                • Gość: Mimi Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 19:34
                  Włosy włosy jak najwięcej włosów.
                  • Gość: jasmada Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 29.05.02, 10:33
                    Gość portalu: Mimi napisał(a):

> Włosy włosy jak najwięcej włosów.

Tak, a po seksie trzeba sie udac do lazienki i spedzic duzo czasu z nitka do
                    zebow. Jestem zdecydowanie za depilowaniem meskich klatek!!!
      • Gość: Agusja Owlosiona klata jest okey,ale IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 19.05.02, 19:36
        prosze panowie-golcie plecy!
    • Gość: Agusja Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 19.05.02, 19:32
      sloggi napisał(a):

> Męska klata, to taka z sobolami, czy gładka, na której jedynym urozmaiceniem są
      >
      > sutki ?

jeszcze jakis czas temu odpychala mnie owlosiona klata faceta,ale teraz uwazam ze
      w zasadzie to bez roznicy.

• Gość: rafi4 Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.ipartner.com.pl 21.05.02, 15:45
        jak najbardziej z futerkiem,to jest cool
    • Gość: kaja Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:37
      wolę z futrem.
    • default Re: Klata z futrem czy bez ? 29.05.02, 10:57
      Żadnego futra! Okropne! Gładka klata, gładkie plecy - facet może mieć włosy na
      rękach i na nogach (ale nie jak szympans)no i na przyrodzeniu (chociaż jak
      czasem dla odmiany wygoli to też fajnie), poza tym - absolutnie. Obrzydliwe są
      też kłaki pod pachami - ja mojemu każę golić.
      Jak widzę faceta zarośniętego tak, że aż mu z kołnierzyka koszuli kłaki
      wychodzą, to mnie skręca :((((
      • Gość: Gucwa Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.05.02, 12:13
        to Twój chłopak jest chyba z przedszkola, tam znajdziesz bez liku chłopców bez
        włosów na klacie i brzuszku.... polecam.....
        • pletwa3 Re: Klata z futrem czy bez ? 29.05.02, 15:10
          Dlaczego z przedszkola? Stary chłop, po czterdziestce. Mój były mąż miał kłaki
          wszędzie, nawet na plecach (fuj) i zawsze mnie to irytowało. Jak nie ma kłaków,
          to widać dokładnie mięśnie pod skórą (nie mówię o jakichś kulturystach, ale
          normalnie ładnie umięśnionym facecie). Co można zobaczyć przez taki gąszcz?
          Poza tym takie futro jest raczej szorstkie i takie jakieś szkliste w dotyku,
          wolę przytulić się do gładkiej, czystej, ciepłej skóry.
      • Gość: G Re: Klata z futrem czy bez ? IP: 212.120.136.* 29.05.02, 14:33
        gładkie mają byc kobiety a nie faceci, mnie sie chce rzygac jak widze takiego
        wygolonego, przegięcie. bleeee
        • Gość: Gucwa Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 29.05.02, 15:23
          dokładanie, gładkie to mogą być Panie....
    • kuks Re: Klata z futrem czy bez ? 30.05.02, 18:05
      Ani taka, ani taka. Najlepiej lekko owlosiona, ale przystrzyzona. Zreszta sama
      klata na nic, jak w glowie pusto.
    • Gość: atra1 Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 02.06.02, 15:14
      Łysa, łysa, łysa!!!! Niech żyja łyse klaty (ok, można znieść z 3 kłaczki na
      krzyż,) milutkie łyse klaty.... Mmmmmm...sama przyjemność.
      pozdr. A
    • behemod Re: Klata z futrem czy bez ? 06.06.02, 17:24
      To niesamowite,ze ta sama rzecz moze wywolywac tak skrajne emocje:u jednych
      wystajace zza koszuli wlosy to obrzydzenie,a inni nie moga oderwac od tego oczu.
      Jak czytam te posty to dochodze do wniosku,ze nie moge miec pretensji do moich
      znajomych,ze czegos nie rozumieja bo po tych wszystkich wpisach widze,ze kazdy
      postrzega cos na swoj sposob.
    • dominikag Re: Klata z futrem czy bez ? 12.06.02, 18:47
      z futerkiem :)
      • poszukiwaczka Re: Klata z futrem czy bez ? 17.06.02, 03:18
        Tylko i wylacznie z futerkiem :)
    • nika_24 Re: Klata z futrem czy bez ? 17.06.02, 10:01
      Mój facet każe mi spać na klatce a ........................tam ciągle ktoś
      chodzi :))))))))))
    • Gość: olka Re: Klata z futrem czy bez ? IP: *.nyc.rr.com 20.06.02, 17:03
      Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Tylko i wylacznie gladka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka