Dodaj do ulubionych

Fajna dziewczyna ;]

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:38
Hm, wogole to jestem glupi ze pisze taki problem na forum no ale coz ;] Otoz
jest taka sytuacja znam bardzo fajna dziewczyne gadamy sobie duzo itp,
chcialbym z nia chodzic ale nie wiem jak zaczac tj chce to zrobic tak zeby
nie stracic z nia kontaktu jezeli sie nie zgodzi zeby dalej byc "kumplami" ;]
Co robic? :>
Obserwuj wątek
    • Gość: zdziwiona Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.chello.pl 18.11.04, 00:57
      "chcialbym z nia chodzic ale nie wiem jak zaczac"

najlepiej krok po kroku
      • Gość: frt Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:15
        a moze sie toba bawi dowartosciowuje daj sobie spokoj
        • Gość: Zalozycielwatku ;] Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:26
          tez sie nia bawie, tj jakas zlosliwosc za zlosliwosc itp :>
        • Gość: asdadasdadada Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:27
          hmmmmmmmmmmmmm, wlasnie przeczytalem podrywanie.pl i juz widze ile rzeczy
          zawalilem tj w sumie 1 ;]
          • Gość: rft Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:39
            jak ci wyszedł rating 1??
            • Gość: to dalej ja Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:40
              Czytanie ze zrozumieniem myslalem ze tego ucza w podstawowce, nie ze wyszedl mi
              rating 1 bo tego sie nie da policzyc z wzoru chodzi mi po prostu o to ze 1
              rzecz zawalilem :] Bez urazy ;]
              • Gość: rtf Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:44
                jakom ?? moze byla zajeta heh?
                • Gość: to dalej ja Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:47
                  Nie nie zajeta w sumie to zmieniam podejscie :> Po prostu z 3 razy sie pytalem
                  czy gdzies ze mna nie pojdzie jakby blagajac o to ;] Ale sama mnie do tego
                  sprowokowala :>
                  • Gość: rtf Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:51
                    niektore prowokujom tylko dla pizzy czy picu a pozniej jest milutki kopniaczek w
                    dupeczke, a panienka dopisuje sobie morale w statystykach, a ta twoja czemuz sie
                    nie zgodzila skoro prowokowala?
                    • Gość: to dalej ja Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:54
                      Hm zaloze sobie tu konto, moze udaje trudna :> Ale jeszcze zobacze co z tego
                      bedzie ;] Tj w sumie moze zle odczytalem komunikat tj glebsza wersje :D
                      • Gość: rtf Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 01:59
                        ja slyszalem ze fajne sa zajete i robiom sobie jajka czesto?
                        • Gość: rtf=rtf=rtf?? Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 02:02
                          :> ide spac cze
                        • Gość: to dalej ja Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 02:03
                          Wszystkie fajne sa zajete i robia sobie jajka a to ciekawe :> Za 2gim razem
                          zrozumialem ocb z jajkami :>
                          • Gość: rtf Re: Fajna dziewczyna ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 02:12
                            fajna dziewczyna zrególy ma złe intencje bo jej niczego nie brak, potraktuje cie
                            jak kolejna zabaweczke ktora szybko sie znudzi bo przychodza inne, fajna i
                            normalna to by był dopiero modern girl ale ni ma
                            • laurka-1 Re: Fajna dziewczyna ;] 18.11.04, 06:50
                              fajna , nie fajna a co to wogóle znaczy ta fajna?? czy ktoś wie??
                              • 100krotki Re: Fajna dziewczyna ;] 18.11.04, 08:50
                                laurka-1 napisała:

> fajna , nie fajna a co to wogóle znaczy ta fajna?? czy ktoś wie??

ja wiem
                                bo taka właśnie jestem :)
                                nooo
                                byłam, jak byłam młodziutka d..a jeszcze
                                ale teraz...
                                że ho ho i jeszcze lepiej :)
    • 100krotki Re: Fajna dziewczyna ;] 18.11.04, 08:44
      Gość portalu: Galanoanim napisał(a):

> Hm, wogole to jestem glupi ze pisze taki problem na forum no ale coz ;] Otoz
      > jest taka sytuacja znam bardzo fajna dziewczyne gadamy sobie duzo itp,
      > chcialbym z nia chodzic ale nie wiem jak zaczac tj chce to zrobic tak zeby
      > nie stracic z nia kontaktu jezeli sie nie zgodzi zeby dalej byc "kumplami" ;]
      > Co robic? :>

idź z nią na spacer i wybież taką trasę, na której są wysokie schody
      jak już pokonacie razem tą przeszkodę terenową wtedy ją pocałuj.
      jeśli dziewczyna ma mniejszą wydolność fizyczną od ciebie nie będzie stawiała
      oporu
      a potem
      kilka takich spacerów po "waszej już trasie" i utrwaleniu "tradycji wejścia po
      schodach"
      potem to już masz "z górki"
      i dziewczynę w garści

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka