Gość: e IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:21 Był już taki wątek o typach facetów. A jakie Wy mężczyźni znacie kobiece typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c.kapturek Re: Typy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:25 jakie znalazłam <lol> Typy kobiet ;-))))))))))))))))))))))))) kobieta - INTERNET: kobieta z trudnym dostępem kobieta - SERWER: zawsze zajęta kiedy jej potrzebujesz kobieta - WINDOWS: wszyscy wiedza, ze nic nie potrafi zrobić poprawnie, ale nikt nie może bez niej żyć kobieta - EXCEL: mówią, że potrafi wiele, ale zwykle używasz jej do czterech podstawowych potrzeb kobieta - DOS: każdy ją miał co najmniej raz, ale nikt już jej nie chce kobieta - WIRUS: znana także jako "żona"; przychodzi gdy się nie spodziewasz, instaluje się i zużywa wszystkie twoje zasoby. Gdy próbujesz ja odinstalować, zwykle coś stracisz, ale gdy nie próbujesz - tracisz wszystko kobieta - WYGASZACZ EKRANU: nie jest wiele warta, ale przynajmniej jest z nią trochę zabawy kobieta - RAM: zapomina o wszystkim kiedy ja odłączasz kobieta - DYSK TWARDY: pamięta o wszystkim - na zawsze. kobieta - MULTIMEDIA: sprawia, ze okropne rzeczy wyglądają całkiem ładnie kobieta - UŻYTKOWNIK: spieprzy wszystko, czego się dotknie i zawsze chce więcej niż jej potrzeba kobieta - CD-ROM: jest coraz szybsza i szybsza kobieta - E-MAIL: na każde dziesięć jej wypowiedzi, osiem to kompletna beznadzieja kobieta - LINUX: niby jest za darmo, ale nikogo nie potrafi zaspokoić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: Typy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:26 ale nie wiem, czy ma to jakaś skale odniesienia w realu hehehe <lol> ;DDDDDDDDD Typy kobiet TYP I - PANI SPOKO: "Bilety na walkę bokserską?! Naprawdę?! Och, kochanie... nie trzeba było..." ZNANA TAKŻE JAKO: Szczęście, Nieoceniona, Kumpel, Mój Typ Babki, Przyjaciółka ZALETY: miła, zgodna i pogodna WADY: kiedyś może zmądrzeć... TYP II - STARA KŁAPACZKA: "Ty nic nie warty leniu! Jesteś zupełnie do niczego! Przez Ciebie zmarnowałam najlepsze lata mojego życia!!!" ZNANA TAKŻE JAKO: Diabeł Baba, Pani Przykra, Zrzęda, Moja Stara, Cerber ZALETY: przynajmniej zwraca na Ciebie uwagę WADY: skrzeczy gorzej niż te drzwi co to miałeś w zeszłym tygodniu naoliwić... TYP III - WIECZNIE CHORA: "Och, moja głowa. Moja głowa. Moje stopy. Moje plecy. Mój cellulitis..." ZNANA TAKŻE JAKO: Mięczak, Pani Obolała, Płaksa ZALETY: jest przewidywalna... WADY: ...niestety TYP IV - PANI SZEF: "Stój prosto! Załóż inny krawat! Obetnij te kudły! Zarób wreszcie trochę grosza! No nie gap się tak na mnie!" ZNANA TAKŻE JAKO: Sierżant, Pani Wiem-Wszystko, Kula u Nogi, Tak Jest Mamo ZALETY: często ma rację... WADY: ...no i co z tego? TYP V - WIECZNIE NIEZADOWOLONA: "No nie wiem... Chyba zmienię pracę, samochód, kolor włosów, dom..." ZNANA TAKŻE JAKO: Pani Lubię Narzekać, No Nie Wiem, Ojejkujejkujejku ZALETY: łatwo można zachwiać jej pewność siebie... WADY: jeszcze łatwiej zrobi to ona Tobie... TYP VI - KOBIETA BEZ ZAHAMOWAŃ: "HEJ! Mam super pomysł! Upijmy się i kochajmy się na trawniku przed domem! Już kiedyś to robiłam i było super!" ZNANA TAKŻE JAKO: Pani Szybka, Dajka, Dobre Chwile ZALETY: większy ubaw niż picie samemu! WADY: nie można na niej polegać - często zjeżdża z klifów samochodem, jeśli wcześniej coś piła TYP VII - SAMA POWAGA: "Nie widzę nic zabawnego w tych obrazkach? One na pewno mają rozśmieszać?!" ZNANA TAKŻE JAKO: Pani Zero Ubawu, Zimna Ryba, Góra Lodowa ZALETY: przyjaciele będą Ci współczuć WADY: nie będziesz miał żadnych przyjaciół... TYP VIII - KOBIETA Z MARSA: "Mam nadzieję, że po mojej prezentacji tanecznej zrozumiesz co mi w naszym związku nie odpowiada." ZNANA TAKŻE JAKO: Nawiedzona, Świrnięta, Wariatka, Uzdolniona Artystycznie ZALETY: da ci rozrywkę jakiej nigdzie nie zaznasz... WADY: będzie czytać swoją poezję na głos... TYP IX - IDEAŁ: "Jest mi z Tobą dobrze i akceptuję Cię takim jakim jesteś, mój Ty przystojny geniuszu. Myślę, że powinniśmy się kochać. TU I TERAZ!" ZNANA TAKŻE JAKO: Ta Jedyna, Bogini, Boska, Cudowna ZALETY: zabawna, inteligentna, wierna WADY: nigdy jej nie spotkasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona14 Re: Typy kobiet IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.11.04, 23:15 dobre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Typy kobiet IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 30.11.04, 10:21 "...Mój cellulitis..." :))))))))))))))))))))))) bz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_przypadkiem Re: Typy kobiet IP: *.cust.tele2.fr 30.11.04, 00:03 :))))))))))))))))))) ale sie usmialam!!!!! zaraz to posle mojemu informatykowi :)))) ... tylko kurcze, musze przetlumaczyc :s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc_przypadkiem Re: Typy kobiet IP: *.cust.tele2.fr 30.11.04, 00:52 a, i domyslilam: kobieta - CZAT gada zeby sobie pogadac kobieta - FORUM wystrzegaj sie, ma opinie na kazdy temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gfdg Re: Typy kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 15:19 sa kobiety i parapety .. Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Typy kobiet 01.12.04, 15:40 Jeszcze inna klasyfikacja: kotki - "Ten mnie miauu, tamten miauuu..." partyjne - przyjmuja wszystkich czlonkow religijne - najchetniej leza krzyzem domowniczki - byle komu, aby w domu zlote rybki - sypia sie jak zloto slomiane - rzna sie jak sieczka rusalki - "Ten mnie rusal, tamten rusal..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Typy kobiet IP: 80.240.165.* 01.12.04, 19:30 Kobiety są różne w zależności od wieku: 8 lat - kładziesz ją do łóżka i opowiadasz jej bajki. 18 lat - opowiadasz jej bajki, aby położyć ją do łóżka. 28 lat - nie musisz opowiadać bajek aby położyć ją do łóżka. 38 lat - ona opowiada Ci bajki abyś położył się do łóżka. 48 lat - opowiadasz bajki po to by nie położyć się do łóżka. 58 lat - przez całe dni nie wychodzisz z łóżka aby nie słyszeć bajek, które ona opowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 14:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś